Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
na fuss neki még egyszer...
Mit?talán azt hogy egy kis napfény megbántja szemed és az hogy milyen aláirásom van ha enyire megbánt akkor engem nem érdekel.
beküldve: 2008-11-17 21:17:13
(#4248) na fuss neki még egyszer...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Már bocs,az egyém,egy előbbremutató,ÉRTELMES kiírás,a tied,meg egy ojan alapvető dolog,amit mindenki tud,és senkit sem izgat
Oh megint bocsáson meg amiért olyan kegyetlenül fogalmaztam
de, aba az aláirásba mit izgat?
beküldve: 2008-11-17 21:14:42
(#4246) Már bocs,az egyém,egy előbbremutató,ÉRTELMES kiírás,a tied,meg egy ojan alapvető dolog,amit mindenki tud,és senkit sem izgat
Megj:pl Kyoto aláírása is jobb a tiednél:az övén lehet röhögni
Megj:pl Kyoto aláírása is jobb a tiednél:az övén lehet röhögni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-17 21:15:26
Tudod,bania lecserélhetnéd az aláírásod...értelmetlen és nagyon idegesítő...
Oh bocsás meg kend hogy úgy megbántotam pici szemedet de a te aláirásodat ne is nézd
Szerk: baniaa3 2008-11-17 21:12:48
beküldve: 2008-11-17 21:09:01
(#4244) Én mindkettőt veszem.
Az én perverzióm az újságok és a könyvek... Imádom őket
Ezért a mangákat is
Van ilyen, betegség
Az én perverzióm az újságok és a könyvek... Imádom őket
Ezért a mangákat is
Van ilyen, betegség
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-17 21:08:31
(#4243) Tudod,bania lecserélhetnéd az aláírásod...értelmetlen és nagyon idegesítő...
dE ÉN mONDO PÁRTI VAGYOK
Akkor nyomd ki a caps lockot "-mondja nem olyan gipszkarton-szerelő arccal"
Azt mondta Arpenhusy éjfélre hozád él és akkormegöl. Jól van csak vicceltem
Szerk: baniaa3 2008-11-17 21:07:54
Ez kegyetlen! "-mondja sírós arccal"
Exiled: Gothan Knightot is tessék elolvasni, nagyon jó animációs film.
Tudod,én már olvastam róla 4 oldalas cikket a mondo-ban,szal kösz nem.
Azzi: Igaz,meglehet,de nem költenék erre a magazinra...Maajd egyszer,amikor majd megengedhetem magamnak,hogy a világ összes szir-szarját(nem félreérteni) megvehetem magamnak,akkor talán vennifogom,de én maradok a mondo-nál
dE ÉN mONDO PÁRTI VAGYOK
Akkor nyomd ki a caps lockot "-mondja nem olyan gipszkarton-szerelő arccal"
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-17 20:53:51
(#4239) Halljátok emberek én csalódtam.Ma magy büszkén becsörtettem a tesco újság részéhez,keresvén az ehavi mondót.mivel nem találtam,jobbhíján egy AnimeStars-t emeltem le a polcról(+220 FT!),a fülcímke miatt:Ehavi téma:Bleach vs Naruto.Mit sem tudva,családom további két tagjával,kiálltunk a kasszához
3 ember egy családból eljött hogy vegyen egy animestars-t....nézett ám nagyot az eladó
Kibontogatván a csomagoló fóliát,megláttam az első bajt:Perfect blue poster hullott ki a csomagból.beéletekintvén mit láték:Perfect blue cikk(Mondo is írt róla,az AS-ben 6 ugyanolyan kép volt mint a mondóban!!),Batman:Gotham Lovagja,Kaleido Star cikk,Pocsékul megszerkesztett mangamelléklet.Kicsit felkaptama vizet!Jólvan,volt benne nagycsomó dolog,sok új hír,meg minden,de felteszem a kérdést:Minek adnak ki egy magazint 1000 magyar forintért,úgy hogy kb 80 oldalas,és ebből ha valaki 30-at elolvas,mert a többi cikk nem érdekli???A mondot ezért szeretem:Többé kevésbé olyan cikkeket írnak,amik viccesek(jó,AS-ben is vannak jó szövegek,de én nem bírom őket),olyan témákban írnak,amit lehet hogy nem ismersz/szeretsz,de olyan tálalásban adják,hogy a végén megkedveled!Ellenben az anime stars:Összecsapott mangamelléklet(a kivitelezés és a fordítás,igaz nem az újság hibája,hanem a kiadójé,de az elhejezés egy katasztrófa!!)mindenhonnan összeszedet cikkek.Amit elolvastam:Bleachvs naruto,tomiyama akira,interjú az animecon-ról.És kész!Ennyi.ezért dobtam ki az ablakon egy ezrest??Szinte semmiben sem értek egyet, de ne is kezdjünk el rajta vitázni AnimeStars és MONDO egyformán jó csak másban. Én az AS-t veszem M-t meg vettem egyet megbántam, belenéztem többe és nem sajnáltam, hgoy nem vettem meg. De ismerem és tisztelem azt, amit a M. képvisel, csak az én igényeimnek az AS jobban fekszik.
no pussy, just the dicks
Ez kegyetlen! "-mondja sírós arccal"
Szerk: .., 2008-11-17 20:42:34
beküldve: 2008-11-17 20:39:17
(#4236) Halljátok emberek én csalódtam.Ma magy büszkén becsörtettem a tesco újság részéhez,keresvén az ehavi mondót.mivel nem találtam,jobbhíján egy AnimeStars-t emeltem le a polcról(+220 FT!),a fülcímke miatt:Ehavi téma:Bleach vs Naruto.Mit sem tudva,családom további két tagjával,kiálltunk a kasszához
3 ember egy családból eljött hogy vegyen egy animestars-t....nézett ám nagyot az eladó
Kibontogatván a csomagoló fóliát,megláttam az első bajt:Perfect blue poster hullott ki a csomagból.beéletekintvén mit láték:Perfect blue cikk(Mondo is írt róla,az AS-ben 6 ugyanolyan kép volt mint a mondóban!!),Batman:Gotham Lovagja,Kaleido Star cikk,Pocsékul megszerkesztett mangamelléklet.Kicsit felkaptama vizet!Jólvan,volt benne nagycsomó dolog,sok új hír,meg minden,de felteszem a kérdést:Minek adnak ki egy magazint 1000 magyar forintért,úgy hogy kb 80 oldalas,és ebből ha valaki 30-at elolvas,mert a többi cikk nem érdekli???A mondot ezért szeretem:Többé kevésbé olyan cikkeket írnak,amik viccesek(jó,AS-ben is vannak jó szövegek,de én nem bírom őket),olyan témákban írnak,amit lehet hogy nem ismersz/szeretsz,de olyan tálalásban adják,hogy a végén megkedveled!Ellenben az anime stars:Összecsapott mangamelléklet(a kivitelezés és a fordítás,igaz nem az újság hibája,hanem a kiadójé,de az elhejezés egy katasztrófa!!)mindenhonnan összeszedet cikkek.Amit elolvastam:Bleachvs naruto,tomiyama akira,interjú az animecon-ról.És kész!Ennyi.ezért dobtam ki az ablakon egy ezrest??He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-17 20:37:58
(#4235)