Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-17 15:58:20
(#4234) Itt vagyok...már. "-mondja nem olyan ideges arrcal"
no pussy, just the dicks
vagytok még?
Nos, úgy nézem, már nem voltunk...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: SötétOldal 2008-11-16 23:43:25
Ahogy mondod. Ahogy mondod
De lapozzunk! Már így is jócskán érdemén felül foglalkoztunk vele meg azzal az izével*...
*: egyszerűen nem áll rá a szám, hogy regénynek nevezzem...
Szerk: alister 2008-11-16 23:39:30
Sajnos én is...
Ennyire vérprofin adni a hülyét, ilyen mély átéléssel és körültekintéssel.... nem tartom valószínűnek, hogy ez csak játék lenne a részéről.
Ennyire vérprofin adni a hülyét, ilyen mély átéléssel és körültekintéssel.... nem tartom valószínűnek, hogy ez csak játék lenne a részéről.
A tökéletes bűntény.
Sajnos én is...
Ennyire vérprofin adni a hülyét, ilyen mély átéléssel és körültekintéssel.... nem tartom valószínűnek, hogy ez csak játék lenne a részéről. Akkor viszont egy kicsit sajnálom szegényt (hogy mennyit szívhat az életben... )
Ennyire vérprofin adni a hülyét, ilyen mély átéléssel és körültekintéssel.... nem tartom valószínűnek, hogy ez csak játék lenne a részéről. Akkor viszont egy kicsit sajnálom szegényt (hogy mennyit szívhat az életben... )
Nem tudom, mi lenne rosszabb: ha vágja, hogy mi a helyzet és játssza az eszét; vagy ha nem, és ő ezt tényleg halálosan komolyan gondolja...
Nem kell nagy cikk
LOL!!!+
Én azért nem írtam, mert még mindig röhögök
MIANEVED?!
Mikor Heroes V-özök és találkozok Hellhoundokkal, akkor mindig eszembe jutnak a pokol kutyák.
Ez el is várható!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-16 21:41:24
(#4220)
Szerk: miyu 2008-11-16 21:41:37