Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mikor Heroes V-özök és találkozok Hellhoundokkal, akkor mindig eszembe jutnak a pokol kutyák.
Alucard kutya alakjánál (?)
Hellhound.
Cc, ezek szerint egymagam kell diktátori posztra törnöm.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-16 21:07:35
(#4217) Csináljunk I.SZ-nek egy wikipedia article-t és kezdjük el fordítani külömböző nyelvekre.
Mint elnök, megbízlak a szócikk elkészítésével.
Ugyanis én csak szerkeszteni tudok, nem találom az új szócikk gombot.
Áh sajna én egyáltalán nem vágom wikipediát, szóval nem hiszem, hogy én leszek az, aki ezt megcsinálja (főleg nem olyan szinten, ahogyan azt az I.SZ. megérdemli)
no pussy, just the dicks
Na majd, meglátom.. előbb azér' még bátorságot gyűjtök, h megnyissam az oldalt XD
MIANEVED?!
Csináljunk I.SZ-nek egy wikipedia article-t és kezdjük el fordítani külömböző nyelvekre.
Mint elnök, megbízlak a szócikk elkészítésével.
Ugyanis én csak szerkeszteni tudok, nem találom az új szócikk gombot.
beküldve: 2008-11-16 20:54:35
(#4213) Az I. Sz.-ben a legnagyobb probléma, hogy nincs benne I. Sz. Mármint Irodalmi Szakképzettség. Valamint semmi igazság............ az olvasókkal szemben.
Most melyik postokról is csúsztam le?
Most melyik postokról is csúsztam le?
beküldve: 2008-11-16 20:49:41
(#4212) Pontosan! És a pokolkutyák 10000000000 szer erősebbek még Alucard kutya alakjánál (?) is ráadásul belőlük 10000000 (tízmillió) van!
Csináljunk I.SZ-nek egy wikipedia article-t és kezdjük el fordítani külömböző nyelvekre.
no pussy, just the dicks
Mondom, hogy elvakultan kell dicsőítened az I.Sz-t a titkári poszthoz és ha először nem tetszett, akkor az elvakultságnak lőttek.
Na jó, majd megszavazunk neked Azzival még egy esélyt.
Hanon: mint a baniaa-féle Biblia is hirdeti, mi "igazságosak" vagyunk, egyeduralomról szó sincs.
Na jó, majd megszavazunk neked Azzival még egy esélyt.
Hanon: mint a baniaa-féle Biblia is hirdeti, mi "igazságosak" vagyunk, egyeduralomról szó sincs.
beküldve: 2008-11-16 20:41:07
(#4210) Én jelentkeznék diktátori posztra.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Mivel a belépés feltétele az Igazságos Szárnyak érti rajongás, ezért nem léphetsz be. Főleg titkárnak nem, ugyanis a magasabb tisztségekhez kötelező az I.Sz. elvakult dicsőítése.
Na, lehet elolvasom még 1x a sztorit hátha megtecc.. XD
MIANEVED?!
Mivel a belépés feltétele az Igazságos Szárnyak érti rajongás, ezért nem léphetsz be. Főleg titkárnak nem, ugyanis a magasabb tisztségekhez kötelező az I.Sz. elvakult dicsőítése.
Talán még visszaédesgetheted magad, ha jól fogsz viselkedni. Nem bízhatok oda csak úgy egy ilyen fontos állást egy potencionális lázadónak.
ŰŰŰŰ!
Talán még meggondolom
MIANEVED?!
Pedig én a főtitkári psoztomhoz Kyoto-t szerettem volna titkárnak, vagy asszisztensnek...olyan megbízható
DE már nem, igaz?
Talán még visszaédesgetheted magad, ha jól fogsz viselkedni. Nem bízhatok oda csak úgy egy ilyen fontos állást egy potencionális lázadónak.
no pussy, just the dicks
Pedig én a főtitkári psoztomhoz Kyoto-t szerettem volna titkárnak, vagy asszisztensnek...olyan megbízható
DE már nem, igaz?
MIANEVED?!