Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-16 20:20:52
(#4204) Pedig én a főtitkári posztomhoz Kyoto-t szerettem volna titkárnak, vagy asszisztensnek...olyan megbízható
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-16 20:33:59
Ettől a pillanattól fogva te vagy az Igazságos Szárnyak fanclub legfőbb ellensége.
Köszi
MIANEVED?!
Ettől a pillanattól fogva te vagy az Igazságos Szárnyak fanclub legfőbb ellensége.
Szerk.: Mostanában olyan figyelmetlen vagyok, állandóan duplapostolok. Talán mert fórumozás közben mindig csinálok valami mást is. Most pl. épp rajzolok.
Szerk.: Mostanában olyan figyelmetlen vagyok, állandóan duplapostolok. Talán mert fórumozás közben mindig csinálok valami mást is. Most pl. épp rajzolok.
Szerk: .., 2008-11-16 18:55:01
A kereskedelmi televíziózás trágyáiról.
Meg egyéb trágyáról...
*Visszaolvasott*...
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-16 18:46:15
(#4199) A kereskedelmi televíziózás trágyáiról.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-11-16 18:40:37
(#4198) Nekem egy olyan részt sikerült elkapnom, amikor egy szál ágyékvédőben kimasíroztak egy focipályára és labdákkal rugdaltatták magukat. Na az betett.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Ezek szerint ti nem láttátok a Gaxta-féle Ötökört. Az már olyan szenny volt, hogy még a tömegek se voltak vevők rá és pár rész után levették a műsorról.
Láttam, tényleg furcsa volt, de van egy rész, amikor főztek...hihetetlenül jól mulattam.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-16 17:58:37
(#4194) Ezek szerint ti nem láttátok a Gaxta-féle Ötökört. Az már olyan szenny volt, hogy még a tömegek se voltak vevők rá és pár rész után levették a műsorról.
Szerk: Mariko 2008-11-16 17:59:04
Szerintem a Celeb vagyok az elmúlt öt év egyik legszennyebb műsora.
Nem igaz! A Győzike sokkal szennyebb. Igaz mindkettőből kb 2 részt láttam és az elég is volt nekem.
jo győzi+celeb.....
szerintem a senorita szösziXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerintem a Celeb vagyok az elmúlt öt év egyik legszennyebb műsora.
Nem igaz! A Győzike sokkal szennyebb. Igaz mindkettőből kb 2 részt láttam és az elég is volt nekem.
jo győzi+celeb.....
beküldve: 2008-11-16 15:21:48
(#4191) Sakamoto Riku:
Mariko:
baniaa3:
Horsee:
クイックシルバー:
baniaa3:
Először csak néztem bambán utána, aztán komoly dolgok történtek. A szemöldököm leperzselődött, a lépem és a májam helyet cserélt, az emésztésem megállt, majd hirtelen újraindult (visszafelé), a hallójáratom kiegyenesedett, a szemüvegem pedig eltörött.
Olcsón megúsztad... ;) Mariko:
Elolvastam baniaa "regényét". Asszem az agysejtjeim fele öngyilkosságot követett el. Ha lehet inkább a lobotómiát választottam volna.
Nos, én szóltam... baniaa3:
Még NEM KeZDÖDÖT EL A TÖRTÉNET.
Medveanyám, el ne hagyj!!! Horsee:
Mindenesetre arra jó volt a sztori, hogy leteszteljem a tűrőképességem, mert bizony a közepefelé már szenvedtem az olvasással, a vége felé meg már számoltam visszafele, hogy "na már csak 5 sor, meg tudod csinálni, gyerünk!". A másik meg, hogy manapság mit tanítanak az általános iskolában? Mert nyelvtant nem, az biztos. Szerintem, ha ráeresztenénk egy lektort a szövegre két sor után már öngyilkosságot fontolgatna, újabb két sor után meg végre is hajtaná azt.
Itt a világvége: egyetértünk!!! クイックシルバー:
Most már minden világos. Kíváncsian várom a folytatást.
BTW a Warner Brothes még nem jelentkezett a sztori megvétele miatt?
Váháháháháhá!!!! BTW a Warner Brothes még nem jelentkezett a sztori megvétele miatt?
baniaa3:
Menedzser, ezel csak az elöfizetést érdemelted ki.*mosolyog*
Azért ekkorát nem vétett a Strigulák Ura... Btw: most itt adjátok alá a lovat, és a szegény srác tényleg elhiszi, hogy ez az izé híres, és nem hírhedt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-16 15:23:35
beküldve: 2008-11-16 15:06:42
(#4190)