Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Exiled: Valószínűleg a sok írásjel közül pont ezeket választottam ki... És CSAK katakanák vannak benne, kanjikról szó sincs.
Nem tudom csak tetszik (a vicces az pozitív) ^^
Exiled: Valószínűleg a sok írásjel közül pont ezeket választottam ki... És CSAK katakanák vannak benne, kanjikról szó sincs.
Érdekességként beírtam a nevedet(クイックシルバー ),webfordításba és azt adta ki,hogy higany.Ezt tudtad,vcagy csak megtetszettek a kanjik,és beírtad?
Nincs benne kanji, azok kana-k (katakanák) ^^
Biztos nem kanjik?hmm....lehet hogy igazad van...
Érdekességként beírtam a nevedet(クイックシルバー ),webfordításba és azt adta ki,hogy higany.Ezt tudtad,vcagy csak megtetszettek a kanjik,és beírtad?
Higany? az vicces ^^
Kaminaga: Még én se mélyedtem bele nagyon, csak most kezdődik majd a "belemélyülés", az első évad befejezésével, a második elkezdésével és az első könyv megvételével.

aztaaa

megyek GitS-et nézni...utána gyövök vissza
Kaminaga: Még én se mélyedtem bele nagyon, csak most kezdődik majd a "belemélyülés", az első évad befejezésével, a második elkezdésével és az első könyv megvételével.

Mielőtt megkérdezné valaki,hogy miért nem váltottam avatárt,a belépésem óta,annak üzenem,hogy ez tetszik és még sokáig így is fog maradni.az aláírás meg végleges marad

Nézed?

hát, csak néhány részt láttam

szerk:
Azzi: köszi a választ

nem úgy volt h a manga 3 vagy 4 kötetes lesz/külföldön annyi?
mind1...végülis nem izgat

de, a Dextert szeressük

Amúgy meg miért váltottál avát? A fürdőrucis csajok jobbak voltak.

hát...egészségedre

gangsta rapper??? *megy lecsekkolni a guggliban*

azért raktam be, mert gondoltam h tetszeni fog nektek xD
nos...ez meg nekem tetszik...majd a következő megint vmi fürdőrucis lesz xD
szerk: nekem meg az aláírásod tetszik