Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
V. Gábor egyik bpi beszédében említette h rettegjen a tv2 és az rtl club mert ha egyszer ők lesznek hatalmon akkor bezáratja őket
Az ilyen kijelentések hangoztatása egy kiváló módszer arra, hogy soha még csak véletlenül se kerüljön a hatalom közelébe. ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerintem a Celeb vagyok az elmúlt öt év egyik legszennyebb műsora.
Pedig bizony mondom Néked, nem a legszennyebb.
De igazából szóra sem érdemes az egész.
Hát nem tudom de elég gázos emberek(tisztelet a kivételnek) baromkodik az esöerdöben azér az elég ,,szenny"
Szerintem a Celeb vagyok az elmúlt öt év egyik legszennyebb műsora.
Pedig bizony mondom Néked, nem a legszennyebb.
De igazából szóra sem érdemes az egész.
no pussy, just the dicks
Nem nagyon követem a politikát, de ha az úriember tényleg ilyen kijelentést tett, akkor ritka nagy félnótás lehet. :)
beküldve: 2008-11-14 14:39:54
(#4109) nos egy (számomra nagyon is) szimpatikus uriember, bizonyos V. Gábor egyik bpi beszédében említette h rettegjen a tv2 és az rtl club mert ha egyszer ők lesznek hatalmon akkor bezáratja őket
én rájuk szavazok (na persze nem emiatt xD)
én rájuk szavazok (na persze nem emiatt xD)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-11-14 14:32:30
(#4108) A celeb vagyok, az elmúlt 5 év egyetlen olyan műsora, ami szórakoztatni tudott. Bár persze néha idegesítő volt és nagyfejűbalázst is rühellem, meg még sok más műsorban szereplőt, de egyszerűen lekötött. Őszintén sajnálom, hogy ebből csak 2 széria volt, megasz@rt meg szombatesti gyász-t meg minden marha műsort 6-7 szer körbeadnak
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-14 13:26:21
(#4107) Látom, nem igazán rajongtok a Domino Day-ért. Nem baj, ma lesz Beugró.
Halkan suttogva: én a kereskedelmi televíziókat már évekkel ezelőtt elküldtem hidegebb éghajlatra, hibernálódjanak csak *bár az emberiség IQ-jának ez nem biztos, hogy jót tesz* Celeb, Bár, stb,stb,stb... ugyan, kérem... SZÁNALMAS
Halkan suttogva: én a kereskedelmi televíziókat már évekkel ezelőtt elküldtem hidegebb éghajlatra, hibernálódjanak csak *bár az emberiség IQ-jának ez nem biztos, hogy jót tesz* Celeb, Bár, stb,stb,stb... ugyan, kérem... SZÁNALMAS
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-11-14 13:21:09
(#4106) beküldve: 2008-11-14 09:11:12
(#4105) És minden évben szenzációként adják elő! Oké szép teljesítmény, de legyen belőle egy rövid bejátszás a híradóban, minek erre órákig gyöngyöző homlokkal sipítozni egy stúdióban, hogy "Igeeeeeen lerakott még egy, azaz egy darab dominót és nem cseszte tönkre 4000 ember életét! Yeee, Wuuuu!"
Kereskedelmi televíziók, bah, süllyesztőbe azokkal is!
Kereskedelmi televíziók, bah, süllyesztőbe azokkal is!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-11-14 07:19:32
(#4104) Domino day...
Kevés szarabb műsor juthat eszébe egy műsorrendezőnek, vagy programfelelősnek...ez van.
Kevés szarabb műsor juthat eszébe egy műsorrendezőnek, vagy programfelelősnek...ez van.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-14 00:12:49
(#4103) Domino day?
1x vagy 2x szépen elaludtam rajta XD
Tavaly legfőképp mindig az idegesített, h nem a lényeget mutatták, hanem a rettekklub stúdióját
Na az szép...
1x vagy 2x szépen elaludtam rajta XD
Tavaly legfőképp mindig az idegesített, h nem a lényeget mutatták, hanem a rettekklub stúdióját
Na az szép...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-11-14 00:14:52
Dominó déj~~
A tavalyi nemcsak, hogy nem döntött rekordot, de szerintem maga a téma is elég elfuserált. A legjobb akkor is a 2005-ös "Domino Theatre of Eternal Stories" fantázianevet viselő menet volt.
Kihívás pedig hatalmas szemétség. De érdekes, amelyikben magyar volt, az mindig összejött.
A tavalyi nemcsak, hogy nem döntött rekordot, de szerintem maga a téma is elég elfuserált. A legjobb akkor is a 2005-ös "Domino Theatre of Eternal Stories" fantázianevet viselő menet volt.
Kihívás pedig hatalmas szemétség. De érdekes, amelyikben magyar volt, az mindig összejött.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nem, hanem mert reagáltál baniaara.
Hanon:
LOL, az már támadás ha valaki szól, hogy nyugi.
Pattogás? Nem hiszem. Csak én vagyok az egyetlen, aki ezt megmondja neked. De ne hallgatsz senkire, túlságosan... na mindegy, nem idegesíem fel magam ezen inkább.
Hanon:
LOL, az már támadás ha valaki szól, hogy nyugi.
Pattogás? Nem hiszem. Csak én vagyok az egyetlen, aki ezt megmondja neked. De ne hallgatsz senkire, túlságosan... na mindegy, nem idegesíem fel magam ezen inkább.
Domina?
Vagy dominó...de majd eldől még.
értsd jól
no pussy, just the dicks