Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Érdekes ahogy váltogatsz a hangnemben és a stílusban, esküszöm nem tudlak követni. De majd ha egy 14-15 éves fórumozóra bízom az életemet talán figyelembe veszem ezt az utóbbit.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-12 23:10:03
beküldve: 2008-11-12 23:08:29
(#4083) nekem van pont győr mellé járok (ha járok xD) dolgozni. (ha jól emlékszem győri vagy deha nem akk javíts ki )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Khm, már többen említették a fórumon, de a te dolgod, ne is törődj vele, maradj ilyen.
beküldve: 2008-11-12 23:06:56
(#4080) Van valakinek Meló-diák tapasztalata?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Hahó! Hogy sikerült a vizsga?
Még nem tudom, írásbeli volt
De azért köszönöm kérdésed
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Vagy csak nem mindenki néz ugyanúgy a dolgokra?
Érthető, csak te nem csak ilyen esetekben írsz lekicsinylően, sőt lenézően. Egyébként ilyen esetekben is jó lenne elgondolkozni azon, hogy esetleg nem lenne-e jobb elmagyarázni xy-nak az értelmét a hsz-ednek.
Amikor ezzel a jelenséggel (fent említett "emberi hülyeséggel") találkozom egyszerűen rámtör a mások által ellenszenvnek könyvelt hangulat, hasonló okoból kiindulva, mint például "miért nem lehetett volna mégegyszer átgoolvasni? miért nem gondolkodott rajta?". Nehéz elmagyarázni, de remélem nagyjából érthető.
Mindenki másra allergiás, én például erre.
Mindenki másra allergiás, én például erre.
Olyan jó lenne a Gothika Halle Berry nélkül.
Őt én se szeretem
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Olyan jó lenne a Gothika Halle Berry nélkül. No nembaj, most úgysincs jobb dolgom, megnézzük mégegyszer.
Szvsz az az egyik legmoslékabb film, amit láttam valahis (ha a börtönösről van szó)
Mi köze van végülis...hmm akár csak a címhez, de bármi máshoz is annak a filmnek? (mi köze van a "film"-hez? )
Bárki válaszolhat, aki tudja.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-12 22:29:38
Akkor én értettem valamit félre. Ez esetben légy szíves magyarázd meg, hogy mire válaszoltál ezzel a hszeddel:
(#4050) Válasz クイックシルバー (#4021) üzenetére
Jópárszor leírtam már, hogy az emberi hülyeségnél nem bosszant semmi se jobban - és ezzel a jelenséggel egész gyakran összefutok, nemcsak errefelé.
(#4050) Válasz クイックシルバー (#4021) üzenetére
Már ne haragudj, de nem egyszer, hanem mindig így írsz, kivéve amikor a kedvenceidről írsz.
Jópárszor leírtam már, hogy az emberi hülyeségnél nem bosszant semmi se jobban - és ezzel a jelenséggel egész gyakran összefutok, nemcsak errefelé.
Ez nem csak az én véleményem. És kikérem magamnak, én nem vagyok hülye.
Ha te a rád tett (ráadásul ésszerű és indokolt) negatív megjegyzést így elutasítod, hogy "hülyeség", akkor csak magadat minősíted.
Ha te a rád tett (ráadásul ésszerű és indokolt) negatív megjegyzést így elutasítod, hogy "hülyeség", akkor csak magadat minősíted.
És most magyarázd meg az 'elutasítás' a 'saját magát minősítés' közötti kapcsolatot. Majd azt is, hogy hogyan ismerjünk ki embereket ilyen rövid idő alatt, és ha leszel oly szíves elmondani, hogy mégis mikor mondtam én, hogy a te ésszerű és indokolt megjegyzésed hülyeség. :) Kérem, köszönöm.
Olyan jó lenne a Gothika Halle Berry nélkül. No nembaj, most úgysincs jobb dolgom, megnézzük mégegyszer.
Kamera menüpontok ismeretéről felmérés holnap? ._.' Hope not.
//update: Mnh, L'art?
Szerk: Hanon 2008-11-12 22:27:28
beküldve: 2008-11-12 22:18:35
(#4070) Yay, a mai napom csúcspontja az volt, amikor leestem a padról a röhögéstől.
Osztálytársam behozta a Madáretetőt és elolvastuk benne az összew Winnetou képregényt.
Best of:
Kép: W. a folyó mellett áll tomahawkkal a kezében és árnyékolt a lába.*
Felirat: "Az előrelátó W. vizet kapál az apacsoknak, a bal lába azért van besatírozva, mert fáj neki."
Kép: *W. és rézbőrű társai a sátor melletti fehérbőrűt lelövik, a puskacső füstöl, a fehérbőrű hátraesik.*
Felirat: "A tréfás W. és barátai vattacukorral lövik A partszakasz mellett táncoló Old Shatterhandet.*
Ja, meg Egri Csillagok is van benne:
Kép: *Turbános törökök, Jumurdzsák turbánjából piros tollak állnak ki.*
Felirat: "A törökök a műtétre várnak, Jumurdzsáknak már el is kezdett vérezni az agya."
Meg még nagyon sok jó dolog van benne, kérésre idézek.
Osztálytársam behozta a Madáretetőt és elolvastuk benne az összew Winnetou képregényt.
Best of:
Kép: W. a folyó mellett áll tomahawkkal a kezében és árnyékolt a lába.*
Felirat: "Az előrelátó W. vizet kapál az apacsoknak, a bal lába azért van besatírozva, mert fáj neki."
Kép: *W. és rézbőrű társai a sátor melletti fehérbőrűt lelövik, a puskacső füstöl, a fehérbőrű hátraesik.*
Felirat: "A tréfás W. és barátai vattacukorral lövik A partszakasz mellett táncoló Old Shatterhandet.*
Ja, meg Egri Csillagok is van benne:
Kép: *Turbános törökök, Jumurdzsák turbánjából piros tollak állnak ki.*
Felirat: "A törökök a műtétre várnak, Jumurdzsáknak már el is kezdett vérezni az agya."
Meg még nagyon sok jó dolog van benne, kérésre idézek.