Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-13 22:54:10
Csak úgy zárójelbe megjegyezném, ti is offoltok, nem is keveset... De ezzel ismét nem akarok háborút robbantani x)
Ugyan, az alfahímre sose vonatkoznak a szabályok. Mit is gondolsz.
Az off tag pedig nem arra lett kitalálva, hogy több poston keresztül a post on részének terjedelmét jóval meghaladó beszélgetésb kezdjenek. I think.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
クイックシルバー:Amúgy meg Kyoto meg fog verni.
Hogyhogy? A sok offolásért, vagy a világvégéért?
Csak úgy zárójelbe megjegyezném, ti is offoltok, nem is keveset... De ezzel ismét nem akarok háborút robbantani x)
De Mi legalább offba rakjuk. És igen...tudunk róla, azért is jöttünk át ide.
Azzi:Adtál egy ötletet.
Elkezdődött
(Az apokalipszis természetesen)
no pussy, just the dicks
Azzi:Adtál egy ötletet.
beküldve: 2008-11-13 21:58:41
(#4093) クイックシルバー:Amúgy meg Kyoto meg fog verni.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-13 21:58:59
Ki is támad? Ez most nagyon mókás volt, thx. :333
De szerintem be lehet fejezni a pattogást, mert nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne (és itt a befejeznit úgy értem, hogy ha nincs semmi értelmes mondanivalód akkor nem is szükséges reagálnod rá, bár eddig se nagyon volt ahogy elnéztem, csak szájtépés, de meglehet félreértettelek).
A kommentnek ez a része is nekem szól? ha igen, hogyan? Nem értem
Ezt én is szeretném tudni. Írtam rólad, az életfilozófiádról, vagy hogy neked ment a post?
//update: hát persze, 3 hét beadási csúszás után pont most nincs nálam a 6 sávos videó. >___<" Következő hétre animáció, utána pedig az "előszereplős", agh. :/
De szerintem be lehet fejezni a pattogást, mert nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne (és itt a befejeznit úgy értem, hogy ha nincs semmi értelmes mondanivalód akkor nem is szükséges reagálnod rá, bár eddig se nagyon volt ahogy elnéztem, csak szájtépés, de meglehet félreértettelek).
De úgy tulajdonképpen van itt bármilyen logikai kapcsolat? Vagy csak az sértett meg, hogy nem egy fórumozóra alapozom az életem? Ha te így szoktad, akkor őszinte részvétem, szomorú egy életed lehet. De ez persze csak feltételezés. Bocccs.
Ezt én is szeretném tudni. Írtam rólad, az életfilozófiádról, vagy hogy neked ment a post?
//update: hát persze, 3 hét beadási csúszás után pont most nincs nálam a 6 sávos videó. >___<" Következő hétre animáció, utána pedig az "előszereplős", agh. :/
Szerk: Hanon 2008-11-13 15:07:15
"Az HBO megadta a pilotmegbízást a Game of Thrones című fantasy-sorozatnak. George R.R. Martin regényciklusa itthon a Jég és tűz dala címen ismert, ennek az első része a Trónok harca. A sorozat inkább karakterdráma lesz, a nagy harcok képernyőn kívül fognak zajlani. A tervek szerint egy évad egy könyvet ölelne fel. Az HBO-nak ez a 10. berendelt pilot-ja, így a készítőknek oda kell tenniük magukat."
Hajnalban én is olvastam. Ez egy nagyon jó hír, jobb csak az lenne, ha elkészülne, nem szúrnák el, és leadnák nálunk is.
"Örülünk, Vincent?" ->
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-11-13 11:33:26
beküldve: 2008-11-13 10:21:07
(#4090) Párszor már olvastam ezen a fórumon, hogy sokan szeretitek ezt a könyvet, és jártamban-keltemben erre bukkantam. Tessék:
"Az HBO megadta a pilotmegbízást a Game of Thrones című fantasy-sorozatnak. George R.R. Martin regényciklusa itthon a Jég és tűz dala címen ismert, ennek az első része a Trónok harca. A sorozat inkább karakterdráma lesz, a nagy harcok képernyőn kívül fognak zajlani. A tervek szerint egy évad egy könyvet ölelne fel. Az HBO-nak ez a 10. berendelt pilot-ja, így a készítőknek oda kell tenniük magukat."
további szép napot
további szép napot
De úgy tulajdonképpen van itt bármilyen logikai kapcsolat? Vagy csak az sértett meg, hogy nem egy fórumozóra alapozom az életem? Ha te így szoktad, akkor őszinte részvétem, szomorú egy életed lehet. De ez persze csak feltételezés. Bocccs.
Amúgy kösz az infót Gege!
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Nem is olyan sok posttal ezelőtt említettem a média szakot (kereset változó ha minden riportért kapnék egy ezrest...waah). De úgy tulajdonképpen van itt bármilyen logikai kapcsolat? Vagy csak az sértett meg, hogy nem egy fórumozóra alapozom az életem? Ha te így szoktad, akkor őszinte részvétem, szomorú egy életed lehet. De ez persze csak feltételezés. Bocccs.
//update: Oké, ez másodszorra se volt jobb. Szimpla hatásvadász film, rossz főszereplővel. Időpocsékolás.
Már csak 9 nap~~
//update: Oké, ez másodszorra se volt jobb. Szimpla hatásvadász film, rossz főszereplővel. Időpocsékolás.
Már csak 9 nap~~
Szerk: Hanon 2008-11-12 23:52:42
beküldve: 2008-11-12 23:38:29
(#4086) figy én pl pápáról járok kunszigetre, győr mellé melózni énis císak hétvégenként és többnyire a reggeli műszakban h az este megmaraggyon a bulira. ott a fizut nappal 420as, este 470es orabérbe dobálják. csatlakozás: elbattyogsz a melódiákhoz elmondasz 1 rituális szöveget (csókolom, dolgozni szeretnék, blabla...) aztán véreddel pecsételed le a munkaviszonyod létesülését (aláírsz 1 csomó hüjeséget).
hogy mit dolgozok? Semmit, én alibizni szoktam, egész könynen megy, 2x voltam éjszaka is, még aludni is sikerült ugy h nem vettek észre szal np nem kemények a játékszabályok
hogy mit dolgozok? Semmit, én alibizni szoktam, egész könynen megy, 2x voltam éjszaka is, még aludni is sikerült ugy h nem vettek észre szal np nem kemények a játékszabályok
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-11-12 23:39:38
Majd mesélsz a dologról? Hogy kell csatlakozni, milyenek a ,,felnőttek"? Mit dolgozol, mennyit kapsz, milyen gyakran hívnak melózni? Mert suli (a heti negyvenkét óra) miatt nemtudok a kettőtől kezdődő műszakban kezdeni, marad a hétvége. Többre nincs is szükségem. És hogy ez megoldható e.
Amúgy igen, győri vagyok.
Amúgy igen, győri vagyok.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-11-12 23:30:07