Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
És ezt honnan tudod?
Féltem, h megkérded. Ugyanis: Már nem tudom biztosan...
MIANEVED?!
És ezt honnan tudod?
Kaminaga: Szerintem tök jó. Igaz, hogy a rajzolója jobban hasonlít egy gangsta rapperre, mint egy mangakára, de akkor is, így első látásra tetszett.
Amúgy meg miért váltottál avát? A fürdőrucis csajok jobbak voltak.
Kaminaga: Szerintem tök jó. Igaz, hogy a rajzolója jobban hasonlít egy gangsta rapperre, mint egy mangakára, de akkor is, így első látásra tetszett.
Amúgy meg miért váltottál avát? A fürdőrucis csajok jobbak voltak.
Engem innen a Bosszú Angyalai: Új Titkos Háború érdekel a legjobban. Meg a Biblia mangát is meg fogom venni. Belelapoztam már az Alexandrában és tök jónak tűnik.
neeeeemmm!!!! nehogy azt mond h a Biblia manga!!!!! ez kész...
Én is belenéztem, de dobtam is vissza a polcra és kifutottam az Alexandrából *bólogat*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Kyoto: Pont fordítva.
Nem. Én is azt hittem, de nem!
Egyszerűen az rtl hamarabb lépett...
MIANEVED?!
Engem innen a Bosszú Angyalai: Új Titkos Háború érdekel a legjobban. Meg a Biblia mangát is meg fogom venni. Belelapoztam már az Alexandrában és tök jónak tűnik.ű
Árnybíró 12?
...és Naruto 7?
De jóóóó!
na, ennek én is nagyon örülök!!!! ~ni-paaaaahhh!!!!
*örömtáncot lejt a gép előtt, a szülei meg furcsán néznek rá xD*
Árnybíró 12?
...és Naruto 7?
De jóóóó!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-11-14 18:46:47
(#4121) De azt tudjad, h a TV2 találta ki ezt hamarabb, az RTL lopta el az 5letet!
MIANEVED?!
Nem tudom, hogy láttátok-e, de találtam ezt, és nagyon sok jó megjelenéssel kecsegtet :) Bár néhány dolgot elírtak...
[Link]
[Link]
ÓÓ, végre meg fog jelenni a Ruróni Kensin 4? Már annyi ideje vártam. Az a nagy szerencsém, hogy már itt van a polcomon.
beküldve: 2008-11-14 18:03:32
(#4119) Nem szeretni a Domino Dayt? Ez új. És ne szidjuk már magát az eseményt az önző média miatt.
Én inkább nézek dominókból szinte művészien kirakott képeket mint pár "celeb" baromkodását egy odacsempészett kígyóval egy műdzsungelben. Talán a címe irritál legjobban. A csigatévének most nem volt ikerműsora ehhez (ld: két vacsorás műsor)?
No, közben eszembe jutott, sztárok a fejükre estek. Komolyan, ezeknek nincs jobb dolguk mint a csatrona pénzén utazgatni?
//update: hatsávos videó leadva. Jó tudni, hogy kellett volna hozzá szinopszis, plusz az összes eddigihez is, hurrá!
Én inkább nézek dominókból szinte művészien kirakott képeket mint pár "celeb" baromkodását egy odacsempészett kígyóval egy műdzsungelben. Talán a címe irritál legjobban. A csigatévének most nem volt ikerműsora ehhez (ld: két vacsorás műsor)?
No, közben eszembe jutott, sztárok a fejükre estek. Komolyan, ezeknek nincs jobb dolguk mint a csatrona pénzén utazgatni?
//update: hatsávos videó leadva. Jó tudni, hogy kellett volna hozzá szinopszis, plusz az összes eddigihez is, hurrá!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-14 18:09:34
Nem tudom, hogy láttátok-e, de találtam ezt, és nagyon sok jó megjelenéssel kecsegtet :) Bár néhány dolgot elírtak...
[Link]
[Link]
jajjjj OMG!!! muszáj lesz elmennem!!!!
beküldve: 2008-11-14 16:23:57
(#4117) Nem tudom, hogy láttátok-e, de találtam ezt, és nagyon sok jó megjelenéssel kecsegtet :) Bár néhány dolgot elírtak...
[Link]
[Link]
Szerk: Toushiro 2008-11-14 16:25:02
Szerintem a Celeb vagyok az elmúlt öt év egyik legszennyebb műsora.
Nem igaz! A Győzike sokkal szennyebb. Igaz mindkettőből kb 2 részt láttam és az elég is volt nekem.
Az ilyen műsorok után sokkal szimpatikusabb helynek tűnik az Antarktisz...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerintem a Celeb vagyok az elmúlt öt év egyik legszennyebb műsora.
Nem igaz! A Győzike sokkal szennyebb. Igaz mindkettőből kb 2 részt láttam és az elég is volt nekem.