Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-21 19:43:27
(#4369) nah, ha valakinek MEGINT elege van Bania-ból,az írjon oda 1-et(!) abba a topic-ba,és utána ide írjon,megszüntetvén az offolásokat...ahh,azzi,bene és alister helyett is tevékenykedek...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nekem jan 14-én
*Felírja a noteszába az kisagyába*
köszi
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
nekem jan 14-én
*Felírja a noteszába a kisagya egy nagyobb szegletébe*
Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-21 18:46:20
beküldve: 2008-11-21 18:33:07
(#4366) én spec,majdnem forradalmárnak születtem,márc 12-edikén
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
...Húgomnak január 21-én van a szülinapja. ...
nekem jan 14-én (bnőmnek szintén jan. 21) én mindig külön adagokat kapok karira és szülinapra is...csak 3hetet kell várni a 2közt
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Már féltem, hogy figyelmen kívól hagyod az "is"-t.
Én is ezt gondolnám, de az elmélet sajna a szilveszteri buliknál megbukik. Az lehet, hogy szülinapokat és névnapokat nem ünnepelgetünk (elfoglaltság/táv?) de szilvesztert muszáj.
クイックシルバー: Kérlek, ez egészséges ellenszenv. A személyeskedés pedig inkább kreativitás/leleményesség, mintsem "butaság". Nem leszel okosabb, ha nem tiporsz (vagy legalábbis megpróbálod) valaki lelkébe. Való életbeni reakciók egyénfüggőek, néha étékelik az őszinteséget, igaz ez már kicsit más téma.
AAAWGH szerdán menüpontokból számonkérés, komolyan ezt a hülyeséget. És még mindig nincs beosztás a gyakorlati vizsgához. No majd mi is így fogjuk tartani a határidőket. :P
Így már érthető miért vagy ilyen Úgy látszik neked az a pár barátod sem valami izgi figura, lehet, hogy TE vagy, aki felületesen választja meg őket? Vagy velük is undok vagy és 4 éve már nem hívnak el több partyra?
Én is ezt gondolnám, de az elmélet sajna a szilveszteri buliknál megbukik. Az lehet, hogy szülinapokat és névnapokat nem ünnepelgetünk (elfoglaltság/táv?) de szilvesztert muszáj.
クイックシルバー: Kérlek, ez egészséges ellenszenv. A személyeskedés pedig inkább kreativitás/leleményesség, mintsem "butaság". Nem leszel okosabb, ha nem tiporsz (vagy legalábbis megpróbálod) valaki lelkébe. Való életbeni reakciók egyénfüggőek, néha étékelik az őszinteséget, igaz ez már kicsit más téma.
AAAWGH szerdán menüpontokból számonkérés, komolyan ezt a hülyeséget. És még mindig nincs beosztás a gyakorlati vizsgához. No majd mi is így fogjuk tartani a határidőket. :P
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ooooolyan rossz h kéééésőn van a szülinapom...de leg karikor^^..ééééljen a dupla manga áradat..oh yeah^^
Én ezzel a lehető legjobban jártam. Nyár közepefelé van a szülinapom. Ha a karácsonyhoz közelítene, nem kapnék dupla adagot, max 9/7-nyit. Húgomnak január 21-én van a szülinapja.
Ha még valaki rendszeresen nézi a Beugrót, annak szólok, hogy ma lesz, mert én néha hajlamos vagyok elfelejteni. És nem csak Beugró, hanem Hősök is a TV2-n 23:40-kor.
Úgy érzem, dicsekednem kell, hogy a honfoglalóban az átlagos tipp-pontosságom 82.86 % lett.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-21 18:21:39
beküldve: 2008-11-21 17:09:42
(#4362) ooooolyan rossz h kéééésőn van a szülinapom...de leg karikor^^..ééééljen a dupla manga áradat..oh yeah^^
a élet egy szerencse játék..és piszok nagy szerencse kell h a végén TE nyerj^^
beküldve: 2008-11-21 17:05:10
(#4361) Happy Nameday Azzi!
És sok boldogságot mindenkinek, aki valamit ma ünnepel, legyen az szülinap, névnap, barmicvo vagy aranylakodalom!
És sok boldogságot mindenkinek, aki valamit ma ünnepel, legyen az szülinap, névnap, barmicvo vagy aranylakodalom!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Legyen minden happy az ünnepelteknek
Köszi! Nekem a mai sikeres vizsgával már alap a hepiség
Hát még ha jött volna ki új rész az I.SZ.-ből
De már lassan megyek, nemhiszem, hogy addig lesz (6ra)
Nyugi,nyugi,nyugi hézvágén várható lesz megit EXTRA SPECIALAm boldog névnapot Azzi vagy hivjalak Olivérnek? Kuitzou neked meg boldog szülinapot
Aláirás:Alfahím
Legyen minden happy az ünnepelteknek
Köszi! Nekem a mai sikeres vizsgával már alap a hepiség
Hát még ha jött volna ki új rész az I.SZ.-ből
De már lassan megyek, nemhiszem, hogy addig lesz (6ra)
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-21 16:09:24
beküldve: 2008-11-21 16:02:10
(#4358) Legyen minden happy az ünnepelteknek
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-11-21 15:12:04
(#4356) Boldog névnapot Azzinak és boldog születésnapot Bencének!
Amúgy én elég jó matekos vagyok a saját terepemen. Tudtam, hogy biztos nem tudnék segíteni, mert a múltkor említett Wilson-tétel és barátai sem tetszettek nekem. Bebizonyosodott a dolog a példákkal.
Amúgy én elég jó matekos vagyok a saját terepemen. Tudtam, hogy biztos nem tudnék segíteni, mert a múltkor említett Wilson-tétel és barátai sem tetszettek nekem. Bebizonyosodott a dolog a példákkal.
beküldve: 2008-11-21 14:57:43
(#4355)
Szerk: buzifaszvagyok 2008-11-21 14:57:53