Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-21 22:17:02
(#4459) HÉ KUITZU! KI LETT MA EGY ÉVVEL IDŐSEBB? (és ezzel még papíron is(!) bölcsebb )
Papíron? Nem vágom.
<---Neki nemtudom, mi lehet a szeme alatt, arcán, de rossz az, aki rosszra gondol
Perverz!
Boldog névnapot kívánok Azzi! És köszönöm mindenkinek a "felköszöntéseket".
mert a múltkor említett Wilson-tétel és barátai sem tetszettek nekem
WTF, te honnan tudsz a Wilson-tételről!? OMG, valamiről lemaradtam. És nem csak Beugró, hanem Hősök is a TV2-n 23:40-kor.
Ja, az első évadtól megint.
Úgy érzem, dicsekednem kell, hogy a honfoglalóban az átlagos tipp-pontosságom 82.86 % lett.
Asszem én is épp az imént döntöttem meg a tipp-pontosság rekordomat 89.x %-kal.
amugy az alexandrában szoktátok vennia mangát?
Aha, meg conon :)
holap leszel??:d Yumi?
Én előbb animékkel kezdtem aztán kedveltem meg a mangákat. :)
örülök, h. beszélgettünk majd máskor folytatjuk, most megyek szia:)
szia
beküldve: 2008-11-21 21:59:22
(#4455) Én előbb animékkel kezdtem aztán kedveltem meg a mangákat. :)
örülök, h. beszélgettünk majd máskor folytatjuk, most megyek szia:)
sztem a Naruto az egyik legkidolgozottab manga és nagyon fordulatos föleg a shippundenek amugy az naimét végig láttad?
Sajna nem :( Mondjuk elég sok animével le vagyok maradva, legalább 3 van amit be kéne fejezni
Nemtom én ugy vagyok vele h nem nagyon szoktam naimét nézni csak anarutot... a mangát jobban szeretem monjuk az árnybirot megnézném animébe
sztem a Naruto az egyik legkidolgozottab manga és nagyon fordulatos föleg a shippundenek amugy az naimét végig láttad?
Sajna nem :( Mondjuk elég sok animével le vagyok maradva, legalább 3 van amit be kéne fejezni
beküldve: 2008-11-21 21:53:53
(#4451) sztem a Naruto az egyik legkidolgozottab manga és nagyon fordulatos föleg a shippundenek amugy az naimét végig láttad?
Na hát ha jó, egy okkal több, hogy elolvassam
nálam az a harmadik a sorba
1.Naruto
2. Kensin
3. Death Note
Nem vagyok nagy Death Note rajongó, de érdekel :) Valószínű kölcsönkérem majd valakitől a baráti körből.
olvasd el naon -naon IQ-fighter manga
nekem nagyon tetszett
Nem vagyok nagy Death Note rajongó, de érdekel :) Valószínű kölcsönkérem majd valakitől a baráti körből.
Copic filceket! XD - de ezt is csak egy hete sikerült kitalálnom, amúgy meg nem vagy nagy igényű. Csak pár barát kell, jó kaja meg sok-sok anime és manga!
Death Note-ot olvastad?