• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 2646 2647 2648 2649 2650 2651 2652 2653 2654 ... <<>>
beküldve: 2008-11-23 09:40:49
(#4504)
buzifaszvagyok
buzifaszvagyok
[ True mangafan ]
Reggelt! Miskolcon nem esett.

no pussy, just the dicks
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-11-23 09:16:55
(#4503)
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Jó reggelt!

Süt a nap.. elolvad még az az egészen pici hó is ami van :(

MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-23 08:02:07
(#4502) Válasz .., (#4496) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Oké, majd mondok véleményt.

Yayz, köszi.
Jövő hétvége?

rendben

az jó...pénteken?

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-11-23 08:02:14
beküldve: 2008-11-23 01:24:14
(#4501) Válasz .., (#4500) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Köszönöm!

Láttam, és már fel is vettelek, csak tegnap már elég fáradt voltam és bezártam az msn-t, amikor észrevettem.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-23 00:59:27
(#4500) Válasz alister (#4499) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Grat a versenyhez.

Egyébként már írtam, de biztos nem láttad, hogy vegyél fel msnre plz. Sebaj, bepótolható.
Na én lépek, csak szkenneltem...

beküldve: 2008-11-23 00:48:24
(#4499)
alister
alister
[ True mangafan ]
The Exiled:
Milyen kártyaversenyre mész?

Trónok Harca Kártyajáték: Új lendület
Az első napon (szombat) hagyományos verseny volt, ott (őszinte meglepetésemre) második lettem úgy, hogy az alapszakaszban csak a későbbi első vert meg és azonos pontszámon is álltunk a legjobb négy között,, azután a döntőben is csak ő vert meg, a nap legkeményebb meccsén.

Azzi:
megkérdeztem a lányt, hogy mikorra lesz kész kb ez a hét pizza.

Ennek kapcsán: a verseny egy a hétvégén zárva tartó vegetáriánus étteremben van, és persze röpködtek a poénok, hogy rendeljünk az étterembe extra sonkás "húsimádó" pizzát...

Hó:
Pénteken egy csoporttársammal a szemetelő esőben bandukoltunk, és szóba került, hogy "eső vagy hó?". Ő először azt mondta, utálja mindkettőt, de meggyőztem, hogy az eső rosszabb
Más (még mindig a verseny kapcsán) a hóról:
A játékban vannak a télhez és a hóhoz kapcsolódó nevű lapok (Eljött a tél, A tél első hava, Téli vihar, stb). Még kezdés előtt kiderült, hogy az egyik srác Tatabányáról nem tud eljönni, mert elakadt a hazás miatt az autója... Persze rögtön röpködtek a poénok, hogy "Tatabányán Eljött a tél" meg "Zizzzt elkapta A tél első hava"... Később pedig, amikor nálunk is havazni kezdett, elhangoztak olyan hangok is, hogy "Csak Téli vihar ne legyen"

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-11-23 00:19:53
(#4498) Válasz Hanon (#4497) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]
Mi próbálunk mindig vagy hó előtt vagy hó után korizni menni. Bőven elég ha egy helyen fagyunk szét. x).

A hideg még hagyján, engem a saját és embertársaim testi épsége aggaszt. (Bár most, hogy belegondolok a sajátomat jobban féltem.)
Tavaly megpróbáltak megtanítani; én a visítástól szakadtam, a többiek meg a röhögéstől. Már csak a gondolattól is sajog a hátsóm xS

beküldve: 2008-11-22 22:45:57
(#4497) Válasz miyu (#4489) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Hó-téma: november van könyörgöm, n-o-v-e-m-ber... hova esik még? Nem ráér karácsonykor? Most mehetek korcsolyázni. T.T Azt mondtam barátosnénak, hogy majd ha leesik a hó. A fene gondolta, hogy ilyen hamar.
(korcsolya = vízágy+vastüdő)

Pontosan. Olyan frusztráló, mikor a szülinapomon nemhogy iszonyat hideg van, de ráadásul még a hó is esik. :/

Mi próbálunk mindig vagy hó előtt vagy hó után korizni menni. Bőven elég ha egy helyen fagyunk szét. x)

Amgy szentem,bencének van igaza,néha vagy dühítőeket,vagy többértelműeket postolsz...

Bence = クイックシルバー? Rendben.
Pfú, a mindenit, merek én nem csak kedveseket és egyértelműeket postolni?! Micsoda szemét állat vagyok.
De jelen esetben az a hihetetéenül vicces (aka röhejes), hogy nem is Bencéhez szólt a dolog. Konkrétan köze nem volt hozzá, őt senki nem akarta bántani, de ha beleüti az orrát, akkor muszáj reagálni rá, erre felhúzza magát. Egyszerűen értelmetlen a helyzet.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-22 22:46:18
beküldve: 2008-11-22 22:37:46
(#4496) Válasz Kaminaga (#4495) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
Oké, majd mondok véleményt.

Yayz, köszi.
Jövő hétvége?

beküldve: 2008-11-22 22:17:46
(#4495) Válasz .., (#4494) üzenetére
Kaminaga
Kaminaga
[ True mangafan ]
Tenger gyümölcsei rulz.

íííuuujjjjj!!!! nem mondok semmit nem szeretem szegénykéket...megenni ^^

Látom végre megszerezted a hőn áhított Dexter 1. kötetet...majd ha kiolvastad, akkor véleményt kérek róla

Jahh...és gondolkozz h mikor menjünk a Manga Kisszába...meghívlak szülinapod alkalmából (az ingyen-kuponnal xD )

"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-11-22 22:11:50
(#4494) Válasz Sakamoto Riku (#4493) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
De akkor honnan tudod egyáltalán, hogy van Wilson-tétel?

Hősökhöz annyit, hogy mostanában nem nagyon érdekel, félbe is hagytam a 3. évad 8. részének közepénél. Ilyen pedig nem szokott lenni, nem szoktam félbehagyni részeket. Viszont most van rá egy nyomós okom: Dexter.

Köszi, neked is grat. Az előbb 0 JEPet kaptam egy meccsen. Huhh, ilyen még nem volt. Örülök, hogy ennyivel megúsztam. Mondjuk mostanában felszabadultabban játszom, mert annyi JEPem van, hogy egy veszteséggel nem tudom elveszíteni a nagy keresztemet. Szóval no para. Irány a smaragdos kereszt. *.*

Tenger gyümölcsei rulz. Kár, hogy anyukám nem tudja hogyan kell a rákot megcsinálni, de sebaj, majd egyszer netről leszedünk valami receptet.

Síelés: imádoooom.
Mi is 3-4 éves korom óta járunk síelni. Vííí, kaptam egy új botot szülinapomra (további "zsákmányok": fain dzseki, Dexter 1. kötet)
Terv az idei szezonra:
¤besíelés apukámmal és tesómmal Lachtalban dec. 14-től (még előtte 13án el tudok menni Lurdyba )
¤Karácsony előttől újévig szüleimmel Koralpe
¤síszünetben haverral és apukámmal Szlovákiába
¤meg még valamikor egy hosszú hétvégére Szlovákiába szüleimmel

beküldve: 2008-11-22 21:30:57
(#4493) Válasz .., (#4459) üzenetére
Sakamoto Riku
Sakamoto Riku
[ True mangafan ]
Szerintem rosszul fogalmaztam. Semmit nem tudok a Wilson-tételről és egyebekről, csak amiket felsoroltál, már nevükből is sokak voltak nekem.

Hősöknél számítottam erre, mert nem volt semmilyen beharangozás, még szerencse, hogy néha tüzetesebben is átnézem a tévéújságot.

Gratula a honfoglaló-beli teljesítményhez!

Azzi: tengergyümölcseis pizza? Nem csalódtam benned. Hmm, a jövő héten megint kellene anyával kisüttetni egy kis rántott rákot.

Ma voltunk Veszprémben, ott esett a hó rendesen, 15 km-re tőle már kevésbé, de legalább volt. Szeretem a havat, nem véletlenül. 3-s korom óta járunk síelni. Mikor lesz már a következő? Kb. 2 hónap.

Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-22 21:43:33
beküldve: 2008-11-22 18:13:47
(#4492)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Nálunk még nem :'( (a délalföld legdélebbik részén vásárhelyen lakom)

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-11-22 17:52:13
(#4491) Válasz Dark-san (#4490) üzenetére
Hiromi
Hiromi
[ Addiktgyanús ]
He-he én sem szeretem a havat, de nálunk szerencsére még nem esik. *lekopogja*

Én imádom a havat... és nálunk esik is =^.^=

"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-11-22 17:02:11
(#4490)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
He-he én sem szeretem a havat, de nálunk szerencsére még nem esik. *lekopogja*

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Oldalak: ... 2646 2647 2648 2649 2650 2651 2652 2653 2654 ... <<>>