Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-11-23 09:40:49
(#4504) beküldve: 2008-11-23 09:16:55
(#4503) Jó reggelt!
Süt a nap.. elolvad még az az egészen pici hó is ami van :(
Süt a nap.. elolvad még az az egészen pici hó is ami van :(
MIANEVED?!
Oké, majd mondok véleményt.
Yayz, köszi.
Jövő hétvége?
Yayz, köszi.
Jövő hétvége?
rendben
az jó...pénteken?
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-11-23 08:02:14
Köszönöm!
Láttam, és már fel is vettelek, csak tegnap már elég fáradt voltam és bezártam az msn-t, amikor észrevettem.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Grat a versenyhez.
Egyébként már írtam, de biztos nem láttad, hogy vegyél fel msnre plz. Sebaj, bepótolható.
Na én lépek, csak szkenneltem...
Egyébként már írtam, de biztos nem láttad, hogy vegyél fel msnre plz. Sebaj, bepótolható.
Na én lépek, csak szkenneltem...
beküldve: 2008-11-23 00:48:24
(#4499) The Exiled:
Trónok Harca Kártyajáték: Új lendület
Az első napon (szombat) hagyományos verseny volt, ott (őszinte meglepetésemre) második lettem úgy, hogy az alapszakaszban csak a későbbi első vert meg és azonos pontszámon is álltunk a legjobb négy között,, azután a döntőben is csak ő vert meg, a nap legkeményebb meccsén.
Azzi:
Ennek kapcsán: a verseny egy a hétvégén zárva tartó vegetáriánus étteremben van, és persze röpködtek a poénok, hogy rendeljünk az étterembe extra sonkás "húsimádó" pizzát...
Hó:
Pénteken egy csoporttársammal a szemetelő esőben bandukoltunk, és szóba került, hogy "eső vagy hó?". Ő először azt mondta, utálja mindkettőt, de meggyőztem, hogy az eső rosszabb
Más (még mindig a verseny kapcsán) a hóról:
A játékban vannak a télhez és a hóhoz kapcsolódó nevű lapok (Eljött a tél, A tél első hava, Téli vihar, stb). Még kezdés előtt kiderült, hogy az egyik srác Tatabányáról nem tud eljönni, mert elakadt a hazás miatt az autója... Persze rögtön röpködtek a poénok, hogy "Tatabányán Eljött a tél" meg "Zizzzt elkapta A tél első hava"... Később pedig, amikor nálunk is havazni kezdett, elhangoztak olyan hangok is, hogy "Csak Téli vihar ne legyen"
Milyen kártyaversenyre mész?
Trónok Harca Kártyajáték: Új lendület
Az első napon (szombat) hagyományos verseny volt, ott (őszinte meglepetésemre) második lettem úgy, hogy az alapszakaszban csak a későbbi első vert meg és azonos pontszámon is álltunk a legjobb négy között,, azután a döntőben is csak ő vert meg, a nap legkeményebb meccsén.
Azzi:
megkérdeztem a lányt, hogy mikorra lesz kész kb ez a hét pizza.
Ennek kapcsán: a verseny egy a hétvégén zárva tartó vegetáriánus étteremben van, és persze röpködtek a poénok, hogy rendeljünk az étterembe extra sonkás "húsimádó" pizzát...
Hó:
Pénteken egy csoporttársammal a szemetelő esőben bandukoltunk, és szóba került, hogy "eső vagy hó?". Ő először azt mondta, utálja mindkettőt, de meggyőztem, hogy az eső rosszabb
Más (még mindig a verseny kapcsán) a hóról:
A játékban vannak a télhez és a hóhoz kapcsolódó nevű lapok (Eljött a tél, A tél első hava, Téli vihar, stb). Még kezdés előtt kiderült, hogy az egyik srác Tatabányáról nem tud eljönni, mert elakadt a hazás miatt az autója... Persze rögtön röpködtek a poénok, hogy "Tatabányán Eljött a tél" meg "Zizzzt elkapta A tél első hava"... Később pedig, amikor nálunk is havazni kezdett, elhangoztak olyan hangok is, hogy "Csak Téli vihar ne legyen"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mi próbálunk mindig vagy hó előtt vagy hó után korizni menni. Bőven elég ha egy helyen fagyunk szét. x).
A hideg még hagyján, engem a saját és embertársaim testi épsége aggaszt. (Bár most, hogy belegondolok a sajátomat jobban féltem.)
Tavaly megpróbáltak megtanítani; én a visítástól szakadtam, a többiek meg a röhögéstől. Már csak a gondolattól is sajog a hátsóm xS
Hó-téma: november van könyörgöm, n-o-v-e-m-ber... hova esik még? Nem ráér karácsonykor? Most mehetek korcsolyázni. T.T Azt mondtam barátosnénak, hogy majd ha leesik a hó. A fene gondolta, hogy ilyen hamar.
(korcsolya = vízágy+vastüdő)
(korcsolya = vízágy+vastüdő)
Pontosan. Olyan frusztráló, mikor a szülinapomon nemhogy iszonyat hideg van, de ráadásul még a hó is esik. :/
Mi próbálunk mindig vagy hó előtt vagy hó után korizni menni. Bőven elég ha egy helyen fagyunk szét. x)
Amgy szentem,bencének van igaza,néha vagy dühítőeket,vagy többértelműeket postolsz...
Bence = クイックシルバー? Rendben.
Pfú, a mindenit, merek én nem csak kedveseket és egyértelműeket postolni?! Micsoda szemét állat vagyok.
De jelen esetben az a hihetetéenül vicces (aka röhejes), hogy nem is Bencéhez szólt a dolog. Konkrétan köze nem volt hozzá, őt senki nem akarta bántani, de ha beleüti az orrát, akkor muszáj reagálni rá, erre felhúzza magát. Egyszerűen értelmetlen a helyzet.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-11-22 22:46:18
Tenger gyümölcsei rulz.
íííuuujjjjj!!!! nem mondok semmit nem szeretem szegénykéket...megenni ^^
Látom végre megszerezted a hőn áhított Dexter 1. kötetet...majd ha kiolvastad, akkor véleményt kérek róla
Jahh...és gondolkozz h mikor menjünk a Manga Kisszába...meghívlak szülinapod alkalmából (az ingyen-kuponnal xD )
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
De akkor honnan tudod egyáltalán, hogy van Wilson-tétel?
Hősökhöz annyit, hogy mostanában nem nagyon érdekel, félbe is hagytam a 3. évad 8. részének közepénél. Ilyen pedig nem szokott lenni, nem szoktam félbehagyni részeket. Viszont most van rá egy nyomós okom: Dexter.
Köszi, neked is grat. Az előbb 0 JEPet kaptam egy meccsen. Huhh, ilyen még nem volt. Örülök, hogy ennyivel megúsztam. Mondjuk mostanában felszabadultabban játszom, mert annyi JEPem van, hogy egy veszteséggel nem tudom elveszíteni a nagy keresztemet. Szóval no para. Irány a smaragdos kereszt. *.*
Tenger gyümölcsei rulz. Kár, hogy anyukám nem tudja hogyan kell a rákot megcsinálni, de sebaj, majd egyszer netről leszedünk valami receptet.
Síelés: imádoooom.
Mi is 3-4 éves korom óta járunk síelni. Vííí, kaptam egy új botot szülinapomra (további "zsákmányok": fain dzseki, Dexter 1. kötet)
Terv az idei szezonra:
¤besíelés apukámmal és tesómmal Lachtalban dec. 14-től (még előtte 13án el tudok menni Lurdyba )
¤Karácsony előttől újévig szüleimmel Koralpe
¤síszünetben haverral és apukámmal Szlovákiába
¤meg még valamikor egy hosszú hétvégére Szlovákiába szüleimmel
Hősökhöz annyit, hogy mostanában nem nagyon érdekel, félbe is hagytam a 3. évad 8. részének közepénél. Ilyen pedig nem szokott lenni, nem szoktam félbehagyni részeket. Viszont most van rá egy nyomós okom: Dexter.
Köszi, neked is grat. Az előbb 0 JEPet kaptam egy meccsen. Huhh, ilyen még nem volt. Örülök, hogy ennyivel megúsztam. Mondjuk mostanában felszabadultabban játszom, mert annyi JEPem van, hogy egy veszteséggel nem tudom elveszíteni a nagy keresztemet. Szóval no para. Irány a smaragdos kereszt. *.*
Tenger gyümölcsei rulz. Kár, hogy anyukám nem tudja hogyan kell a rákot megcsinálni, de sebaj, majd egyszer netről leszedünk valami receptet.
Síelés: imádoooom.
Mi is 3-4 éves korom óta járunk síelni. Vííí, kaptam egy új botot szülinapomra (további "zsákmányok": fain dzseki, Dexter 1. kötet)
Terv az idei szezonra:
¤besíelés apukámmal és tesómmal Lachtalban dec. 14-től (még előtte 13án el tudok menni Lurdyba )
¤Karácsony előttől újévig szüleimmel Koralpe
¤síszünetben haverral és apukámmal Szlovákiába
¤meg még valamikor egy hosszú hétvégére Szlovákiába szüleimmel
Szerintem rosszul fogalmaztam. Semmit nem tudok a Wilson-tételről és egyebekről, csak amiket felsoroltál, már nevükből is sokak voltak nekem.
Hősöknél számítottam erre, mert nem volt semmilyen beharangozás, még szerencse, hogy néha tüzetesebben is átnézem a tévéújságot.
Gratula a honfoglaló-beli teljesítményhez!
Azzi: tengergyümölcseis pizza? Nem csalódtam benned. Hmm, a jövő héten megint kellene anyával kisüttetni egy kis rántott rákot.
Ma voltunk Veszprémben, ott esett a hó rendesen, 15 km-re tőle már kevésbé, de legalább volt. Szeretem a havat, nem véletlenül. 3-s korom óta járunk síelni. Mikor lesz már a következő? Kb. 2 hónap.
Hősöknél számítottam erre, mert nem volt semmilyen beharangozás, még szerencse, hogy néha tüzetesebben is átnézem a tévéújságot.
Gratula a honfoglaló-beli teljesítményhez!
Azzi: tengergyümölcseis pizza? Nem csalódtam benned. Hmm, a jövő héten megint kellene anyával kisüttetni egy kis rántott rákot.
Ma voltunk Veszprémben, ott esett a hó rendesen, 15 km-re tőle már kevésbé, de legalább volt. Szeretem a havat, nem véletlenül. 3-s korom óta járunk síelni. Mikor lesz már a következő? Kb. 2 hónap.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-11-22 21:43:33
beküldve: 2008-11-22 18:13:47
(#4492) Nálunk még nem :'( (a délalföld legdélebbik részén vásárhelyen lakom)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
He-he én sem szeretem a havat, de nálunk szerencsére még nem esik. *lekopogja*
Én imádom a havat... és nálunk esik is =^.^=
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
beküldve: 2008-11-22 17:02:11
(#4490) He-he én sem szeretem a havat, de nálunk szerencsére még nem esik. *lekopogja*
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.