Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Na és I.Sz. manga mikor lesz már?
Bizony azzal iparkodnál inkább. Jobb helyen 2szer frissül egy héten, mégjobbakon 3szor
Kész a folytatás cime:
Sakk asztal.
Koitzu:Nem tudom még.Majd ha, ott tartunk hogy .......
Na és I.Sz. manga mikor lesz már?
Bizony azzal iparkodnál inkább. Jobb helyen 2szer frissül egy héten, mégjobbakon 3szor
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-11-26 16:44:09
(#4589) Hanon:Boldoooooooog szüli napot!És, kapjál sok mangát!
Ma nekünk egészzség nap volt. (iskola)Nagyon gyilkos volt!
Ma nekünk egészzség nap volt. (iskola)Nagyon gyilkos volt!
Boldog szülinapot nekem! És mint szülinapi ajándék, be lettem osztva asszistensnek mára, amit persze most tudtam meg, így a vendégek valószínűleg ünnepelt nélkül maradnak. Hurrá!
De legalább nem operatőr, bwaaagh.
BOOOOOLDOG SZÜLINAPOT!
Én meg még mindig itt ülök a melóba, és semmit sem csinálok. Még egy óra semmittevés és indulok haza. Bemutatom barátnőmnek az Elfen Liedet Első anime lesz amit lát, elég durva lesz neki.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
Szerk: Lidérc 2008-11-26 15:30:34
beküldve: 2008-11-26 15:24:03
(#4587) Boldog szülinapot nekem! És mint szülinapi ajándék, be lettem osztva asszistensnek mára, amit persze most tudtam meg, így a vendégek valószínűleg ünnepelt nélkül maradnak. Hurrá!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha TV-ről van szó,én max megnézem a Dr. House-t,meg néha napján az NCIS-t,meg ha dnak vmi jó filmet,akkor azt...Hogy hová felődik már ez az emberiség...TV2-őn is,kikülenek egy csapatot Busmanokhoz,azért hogy ott bohóckodjanak...Röhejes...
Röhejes bizony. Ráadásul utánozzák, lemásolják egymást, az RTL Klub és a TV2. Itt hal a tortán, ott vacsora csata, itt celeb, ott fejükre esnek. Pff. Én már nem nézek TV-t, nincs rá időm a munka és az edzés és a zenélés miatt, gép előtt is csak hétvégén vagyok, letöltök pár filmet, játékot, animét és annyi. Bár ezeket sem tudom sokáig megnézni. Például a Death Note movie megvan már vagy két hónapja, és nem tudtam még mindig végignézni.
"People who have a weapon will inevitably use it..., hundreds of millions of people will be killed instantly. And the survivors would be completely terrified! All the people..., all the world..., will learn what true pain is!!"
beküldve: 2008-11-26 15:02:51
(#4585) Ha TV-ről van szó,én max megnézem a Dr. House-t,meg néha napján az NCIS-t,meg ha dnak vmi jó filmet,akkor azt...Hogy hová felődik már ez az emberiség...TV2-őn is,kikülenek egy csapatot Busmanokhoz,azért hogy ott bohóckodjanak...Röhejes...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2008-11-26 15:03:07
beküldve: 2008-11-25 23:59:21
(#4584) Elárulná valaki, hogy milyen műsorban volt ez? Nekem ugyanis nincs semmiféle csatornám (-hehe nem talál meg a "kultúra" -), max. ha olykor hazautazom és látok ezt-azt, miközben a nagyim tv-zik.
Múltkor pl. meglepődtem mikor ment az a celebes műsor... Mondom: ezeknek nem az őserdőben kéne kóvályogni? Mire felvilágosítottak, h nem, mert ha vége egy túrának, akkor összegyűlnek még a stúdióban is a résztvevők, hogy újabb pár órára osszák még kicsit egymást... Én szó szerint lefáradtam attól a 20perctől, amit kajálás közben végighallgattam... És ismét meggyőződtem róla, hogy nem hiányzik a tévé. (Legalábbis ez a része nem.) Bár tény, h így nem vágom, melyik műsorról megy a téma...
Múltkor pl. meglepődtem mikor ment az a celebes műsor... Mondom: ezeknek nem az őserdőben kéne kóvályogni? Mire felvilágosítottak, h nem, mert ha vége egy túrának, akkor összegyűlnek még a stúdióban is a résztvevők, hogy újabb pár órára osszák még kicsit egymást... Én szó szerint lefáradtam attól a 20perctől, amit kajálás közben végighallgattam... És ismét meggyőződtem róla, hogy nem hiányzik a tévé. (Legalábbis ez a része nem.) Bár tény, h így nem vágom, melyik műsorról megy a téma...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
A műsort nem láttam (nem igazán nézzek tv-t) nem tom, hogy tündökölt a csávesz, de ne ilyen 'show' alapján ítéljük meg az ország átlag IQ-ját. x)
A stúdió bénázása meg egy más kérdés xD
A stúdió bénázása meg egy más kérdés xD
Szerk: miyu 2008-11-25 22:29:38
beküldve: 2008-11-25 22:05:15
(#4582) nagymagyar v sem ugy gondolom igaz amit leírtam...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-11-25 21:59:33
(#4581) Vigyázz vigyázz, Gege nagymagyar.
Egyébként ha nem is ezen egy kérdés alapján ítéljük meg magát a csávót, akkor ott van az is, hogy nem tudta biztosan, Leonardo da Vinci vagy Michelangelo festette a Mona Lisát. (RTL Klub is belekezdett a webcastba, yay showder klub újranézés!)
Mellesleg ez az egész műsor egész amatőrnek néz ki így első ránézésre. Nemhogy a közönség rosszkor tapsoltatása, de techinakilag is elég problémásak. Nem egy olyan ördöngős dolog az a keverőpult, legalábbis azt a 2 pöcköt ami a zenét vezérli egész könnyen lejjebb lehet húzni, hogy legalább a kérdést hallják. Plusz a kedves műsorvezető hölgy még nem igazán tudja, hogy kéne leplezni azt, mikor a fülébe súgják a helyes adatot.
Egyébként ha nem is ezen egy kérdés alapján ítéljük meg magát a csávót, akkor ott van az is, hogy nem tudta biztosan, Leonardo da Vinci vagy Michelangelo festette a Mona Lisát. (RTL Klub is belekezdett a webcastba, yay showder klub újranézés!)
Mellesleg ez az egész műsor egész amatőrnek néz ki így első ránézésre. Nemhogy a közönség rosszkor tapsoltatása, de techinakilag is elég problémásak. Nem egy olyan ördöngős dolog az a keverőpult, legalábbis azt a 2 pöcköt ami a zenét vezérli egész könnyen lejjebb lehet húzni, hogy legalább a kérdést hallják. Plusz a kedves műsorvezető hölgy még nem igazán tudja, hogy kéne leplezni azt, mikor a fülébe súgják a helyes adatot.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-11-25 21:25:17
(#4580) igazából semmi baj, de mielőtt ieneket írsz azért gondold át...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...