Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
lassan csak beileszkedek közétek
Mennifog az,csak nyugi.Nekem kbv egy hónap kellett az asszimilálódáshoz
Így már én is jártam még jó régen, csak amióta a legjobb barátnőmet is úgy hívják, mint engem, azóta nem felejtem el.
shino-kun: Tetszik az aláírás...
köszi
lassan csak beileszkedek közétek
Jaja,szeressük a narutot
Így már én is jártam még jó régen, csak amióta a legjobb barátnőmet is úgy hívják, mint engem, azóta nem felejtem el.
shino-kun: Tetszik az aláírás...
(anyukám emlékeztetett)Ma meg valszeg ünnepélyesen elolvasok egy mangát,amit letöltök.Amgy ha mákomn van holnap megjön unokatesm csaomagja,benne a death note 1-2-ővel
BOLDOG NÉVNAPOT
(anyukám emlékeztetett)Ma meg valszeg ünnepélyesen elolvasok egy mangát,amit letöltök.Amgy ha mákomn van holnap megjön unokatesm csaomagja,benne a death note 1-2-ővel

Itt elég kaka idő van..
Nálunk is tök jó az idő ^^ bár mivel én most motam hajat én fázom ^^""" wiii ma a barátaimmal filmet fogunk nézni <3
Ez nagyon jó! :)))
Itt elég kaka idő van..
Itt elég jó. Megyek is lassan ebédelni nagymamámhoz ^^ névnapi ebéd lesz ^_-
*Nemidevágó, idióta otakupoénok rovatunkban ma*
*Külker órán jegyzeteltünk mindenféle fuvarozásokról, többek közt a "Bill of Lading" okmányról is. Idővel tanárnő jelezte, hogy bátran rövidítsük B/L -nek...ezek után sokszor nevetve felhorkantam
*
IXDÉ LÓL KETTÖSPONT DÉ
*Nemidevágó, idióta otakupoénok rovatunkban ma*
*Külker órán jegyzeteltünk mindenféle fuvarozásokról, többek közt a "Bill of Lading" okmányról is. Idővel tanárnő jelezte, hogy bátran rövidítsük B/L -nek...ezek után sokszor nevetve felhorkantam
*
Akkor OK
Szerintem nem félinformáció, én már szoktatom magam a tudathoz...
Igen, remélem, hisz' a remény hal meg utoljára
Időközben már megnéztem a profilod