Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-12-01 18:01:01
(#4789) először tanulj meg zárójelet tenni,utána fogalmazni,majd ezek egyvelegével értelmes ember módjára gondolkodni( És nem ellopni fredyD ötleteit!)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
pokol...dög...(ejti ki,értetlenül).Érthetőbben is kifejezhetnéd magad,mert van itt valaki aki nem érti a hülye utalásaidat.Amgy meg ha nem értetted meg hogy miért állj le,akkor telepedj le erről a fórumról.Az utolsó mit szócskát meg nem tudtam értelmezni
Hmmm.....)Mind1 egy ilyen IQ betyáral nem húzom a drága idöt.(beküldve: 2008-12-01 17:57:15
(#4787) pokol...dög...(ejti ki,értetlenül).Érthetőbben is kifejezhetnéd magad,mert van itt valaki aki nem érti a hülye utalásaidat.Amgy meg ha nem értetted meg hogy miért állj le,akkor telepedj le erről a fórumról.Az utolsó mit szócskát meg nem tudtam értelmezni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mi az a mitógia?
Mondtam rá példát.fIGYELJ ODA!
Na most már tényleg leállhatnál...
Zöldfülü.Vedd elö a szótárt hogy, mit jelent a mitólógia.
(Csak ez a szó jutot eszembe.
LOL, te csak ne zöldfülűzz itt senkit... Mellesleg fingod sincs arról, hogy mi az a mitológia.
Ja és Exiled műve tényleg élvezhető.
.(.)( Várj csak amikor elöjön a ˝Pokol dög˝
És miért áljak le!Mit?
beküldve: 2008-12-01 17:54:58
(#4785) heh,csak tudok én itt valamit Mivel a héten kapok 4 mangát is(nana1-2,death note 1-2) ezért fellelkesedtem és vagy fogom magam és vmi élvezhető sztorit találok ki a 2. könyvem folytatásához,vagy újat írok és azt amin most dolgozok kidobom.
Mi az a mitógia?
Mondtam rá példát.fIGYELJ ODA!
Na most már tényleg leállhatnál...
LOL, te csak ne zöldfülűzz itt senkit... Mellesleg fingod sincs arról, hogy mi az a mitológia.
Ja és Exiled műve tényleg élvezhető.
beküldve: 2008-12-01 17:51:41
(#4783) bárhol,ha ír valaki egy e-mailt és veszem a fáradtságot és átküldöm
1: Könyv/regény ugyan az.Ha vmi különbözik köztük világosíts fel.
2:Mi van akkor ha ecchi? Van benne poén,ecchi,rövid időre leköti az embert.
1.Regény szép szó.
2.Hol olvasható ez a ˝mü˝?
Szerk: baniaa3 2008-12-01 17:50:41
beküldve: 2008-12-01 17:49:02
(#4781) 1: Könyv/regény ugyan az.Ha vmi különbözik köztük világosíts fel.
megj nincs olyan hogy perverz-es.mag simán perverz vagy pajzán vagy pikáns vagy valami.Amgy ne szidd az ecchit, kismillióam szeretik
megj nincs olyan hogy perverz-es.mag simán perverz vagy pajzán vagy pikáns vagy valami.Amgy ne szidd az ecchit, kismillióam szeretik
Szerk: The Exiled 2008-12-01 17:50:59
áááááá te....a mitológia az tudod,hogy mi te nagyon nagy????????????????????????(meg j a helyesírásod semmit sem javult...-.-)
1.Nem könyvet írok hanem, regényt
2.A te müved biztos ˝Perverz˝-es lehet
beküldve: 2008-12-01 17:45:22
(#4779) áááááá te....a mitológia az tudod,hogy mi te nagyon nagy????????????????????????(meg j a helyesírásod semmit sem javult...-.-)
figy bania,az én tanácsaim: 1: felejtsd el a mitógiát,vagy mia francot ilyen(sznetem) nincs.Amit te írtál az idióta szelngesítés.2: Én aztmondom hagyj fel a könyveddel.Én már írtam eggyet(kemény 20 oldal ) és a visszajelzések pozitívak,pedig nem használtam semmiféle mitógiát.AZ hogy ez a történet lapos,az egy dolog kis fantázival fel kell dobni oszt csá
beküldve: 2008-12-01 17:41:10
(#4777) figy bania,az én tanácsaim: 1: felejtsd el a mitógiát,vagy mia francot ilyen(sznetem) nincs.Amit te írtál az idióta szelngesítés.2: Én aztmondom hagyj fel a könyveddel.Én már írtam eggyet(kemény 20 oldal ) és a visszajelzések pozitívak,pedig nem használtam semmiféle mitógiát.AZ hogy ez a történet lapos,az egy dolog kis fantázival fel kell dobni oszt csá
beküldve: 2008-12-01 17:12:42
(#4775) Vak vezet világtalant....közben pedig üvöltzönek és locsolják őket növényvédővel.
Kb ez a kép ugrott be, amikor láttam, hogy baniaa próbál meg fogalmazási és szerkesztési tanácsokat adni.
(Ez a cím egyébként pályázhatna a világ legrövedebb könyve díjra is) NA DE MILYEN TANÁCSOKAT!!?
Tematikus baniaa irodalom tankönyvet a népnek!
Kb ez a kép ugrott be, amikor láttam, hogy baniaa próbál meg fogalmazási és szerkesztési tanácsokat adni.
(Ez a cím egyébként pályázhatna a világ legrövedebb könyve díjra is) NA DE MILYEN TANÁCSOKAT!!?
Tematikus baniaa irodalom tankönyvet a népnek!
no pussy, just the dicks