Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
taszít, hogy Budapestet juttassa eszembe egy mindennapi dolog.. :)
Mi a baj kies fővárosunkkal? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-10-19 22:21:03
(#3363) Éljen a Lánchíd!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-10-19 21:04:46
(#3362) Lánchid örület.
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-19 21:04:33
(#3361) Hitvány bitangok, mindenki a Lánchídra
( )
( )
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Mint ismeretes a "papír kétszázas" leköszön, helyette érme kerül bevezetésre. Lehet szavazni, hogy milyen legyen.
Itt: [Link]
Megjegyzés: szerintem a Lánchíd a legjobb, szépen ki van dolgozva. A Megyeri hídra szavaztam volna, csak elég hülye szögből lett rárakva, így csak a közepét foglalja el. Virágok és madarak meg már vannak más érméken.
Megjegyzés: szerintem a Lánchíd a legjobb, szépen ki van dolgozva. A Megyeri hídra szavaztam volna, csak elég hülye szögből lett rárakva, így csak a közepét foglalja el. Virágok és madarak meg már vannak más érméken.
Én is a lánchídra szavaztam.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu
beküldve: 2008-10-19 21:00:56
(#3359) beküldve: 2008-10-19 20:59:51
(#3358) Én is, a Lánchídra szavasztam.
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Én nem is gondolkoztam a Lánchídon, annyira taszít, hogy Budapestet juttassa eszembe egy mindennapi dolog.. :)
A kép nem is reális, nincsenek odarajzolva a dugók.
A kép nem is reális, nincsenek odarajzolva a dugók.
Szerk: Nagashi 2008-10-19 20:59:23
beküldve: 2008-10-19 20:57:03
(#3356) Én is a Lánchídra szavaztam. A gólyán gondolkoztam még, de túl egyszerű.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Látszik, hogy nem nézek híradót ^^ Én a második virágra szavaztam. Eredetileg a gólya lett volna, de a kép nem tetszett.
Váó, én ezt nem tudtam.
Amúgy én is a Lánchídra szavaztam. A Megyeri-híd is tetszik, csak túl lineáris és túl modern egy pénzérméhez szerintem.
Amúgy én is a Lánchídra szavaztam. A Megyeri-híd is tetszik, csak túl lineáris és túl modern egy pénzérméhez szerintem.
beküldve: 2008-10-19 20:43:01
(#3353) Mint ismeretes a "papír kétszázas" leköszön, helyette érme kerül bevezetésre. Lehet szavazni, hogy milyen legyen.
beküldve: 2008-10-19 10:46:48
(#3352) És még egy közérdekű:
Okt.28.-án kerülne előreláthatólag megrendezésre egy újabb lolita-tali Budapesten.Nyáron már volt egy,többen is képviseltettük a stílust egy napig Budapest utcáin,öröm volt látni az arcokat,a hangulat pedig...hát igen,nagyon jó volt.
Találkozó a Nyugatinál lenne,a nagy kijelző alatt,ha valakit érdekelne,vagy kérdése lenne,írjon nekem egy PÜ-t.
Mivel megint új arcok lesznek,nem kell parázni,hogy Úr Isten,nem ismerek senkit,nagyon szívesen várunk,programokról szintén itt vagy PÜ-ben.
Okt.28.-án kerülne előreláthatólag megrendezésre egy újabb lolita-tali Budapesten.Nyáron már volt egy,többen is képviseltettük a stílust egy napig Budapest utcáin,öröm volt látni az arcokat,a hangulat pedig...hát igen,nagyon jó volt.
Találkozó a Nyugatinál lenne,a nagy kijelző alatt,ha valakit érdekelne,vagy kérdése lenne,írjon nekem egy PÜ-t.
Mivel megint új arcok lesznek,nem kell parázni,hogy Úr Isten,nem ismerek senkit,nagyon szívesen várunk,programokról szintén itt vagy PÜ-ben.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-19 10:47:12
beküldve: 2008-10-19 10:24:11
(#3351) Közérdekű közlemény következik:
M1: október 19. Vasárnap, 14:40
Ukijoe - japán fametszetek
Frederic Boilet Franciaországban született, hosszú ideje Japánban él. Elbűvölték a hétköznapi jeleneteket lenyűgöző természetességgel ábrázoló japán képregények, a mangák. Úgy véli ennek hagyománya az ún. "ukijo-é"-ban a japán fametszet művészetében gyökeredzik. Az ukijoe stílusú életképek a fametszet-technika fejlődésének köszönhetően az Edo korban nagy közönségsikert arattak, szépségük egyedülálló. Az ukijoe művészek - többek között a XVIII. századi Utamaro - képein keresztül megismerkedhetünk e különleges ábrázolásmód technikáival is.
M1: október 19. Vasárnap, 14:40
Ukijoe - japán fametszetek
Frederic Boilet Franciaországban született, hosszú ideje Japánban él. Elbűvölték a hétköznapi jeleneteket lenyűgöző természetességgel ábrázoló japán képregények, a mangák. Úgy véli ennek hagyománya az ún. "ukijo-é"-ban a japán fametszet művészetében gyökeredzik. Az ukijoe stílusú életképek a fametszet-technika fejlődésének köszönhetően az Edo korban nagy közönségsikert arattak, szépségük egyedülálló. Az ukijoe művészek - többek között a XVIII. századi Utamaro - képein keresztül megismerkedhetünk e különleges ábrázolásmód technikáival is.
Hát, ha megtudhátnék 10 bármilyen dolgot a világon, bizony mondom ez nem lenne köztük De látom, Ti már nagyon ráhangolódtatok
Nos, a Top10 nálam sincs benne... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."