Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Vágj félbe egy zsemlét, ketchup, esetleg erőspista vagy pirosarany, párizsi, sajt, mikróba vele, míg megolvad a sajt
Pompás.
Pompás.
neem!
Nem párizsi!
paprikás szalámi !
MIANEVED?!
beküldve: 2008-10-11 14:50:24
(#3318) Vágj félbe egy zsemlét, ketchup, esetleg erőspista vagy pirosarany, párizsi, sajt, mikróba vele, míg megolvad a sajt
Pompás.
Pompás.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Még pár kedvencem:
kb. 1 cm vastag sajtszeletek egy tányéron -> mikroba 2.5 percre -> ketchup -> nyami
Tojáskrémes szendvics -> nyami
kb. 1 cm vastag sajtszeletek egy tányéron -> mikroba 2.5 percre -> ketchup -> nyami
Tojáskrémes szendvics -> nyami
beküldve: 2008-10-11 14:41:37
(#3316) Sajtkrém + paradicsom + pici mustár ~nyami~
oder
a pirítósra szendvicssütőben vagy mikróban rápirítani a sajtot - nem nagy 'wasistdas', de én nagyon szeretem
oder
a pirítósra szendvicssütőben vagy mikróban rápirítani a sajtot - nem nagy 'wasistdas', de én nagyon szeretem
beküldve: 2008-10-11 14:40:46
(#3315) Régen piros aranyos voltam, de egy ideje rákaptam az "erős pistára" azt pakolok mindenbe
no pussy, just the dicks
Esetleg más recept piritósra?
Piros Arany.
Jujj XD
Komolyan hangzik de csak azért is kipróbálom
MIANEVED?!
Vegeta? Na én akkor ezt fogom kipróbálni
Csak próbáld ne a sós részét szórni, mondjuk abból is legyen, de inkább a zöldségdarabok.
Ok, lehet még ma lesz a próba :P
Esetleg más recept piritósra?
MIANEVED?!
Vegeta? Na én akkor ezt fogom kipróbálni
Csak próbáld ne a sós részét szórni, mondjuk abból is legyen, de inkább a zöldségdarabok.
beküldve: 2008-10-11 14:25:23
(#3310) Vegeta? Na én akkor ezt fogom kipróbálni
Tejföllel am nagyon finom, ha nem akarsz fokhagymát enni valami miatt (mert azért az érződik 1napot biztos XD) akkor edd csak tejföllel
Tejföllel am nagyon finom, ha nem akarsz fokhagymát enni valami miatt (mert azért az érződik 1napot biztos XD) akkor edd csak tejföllel
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-10-11 14:25:30
Körömpöri XD
Piritós is jó, tejföllel és fokhagymával:P
Aztat én is szeretem
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Ez jól hangzik, majd kipróbálom.
Az én pirítós receptem:
vaj + vegeta, esetleg egy szelet gépsonka nyami
Szerk: .., 2008-10-11 14:19:11
beküldve: 2008-10-11 14:14:28
(#3307) beküldve: 2008-10-11 14:07:27
(#3306) Amúgy nálunk nagypapám múlthéten csinált körömpörköltet, mert már régóta nyígtam, de ezen e héten öcsének fog főzni valszeg halászlevet, azt meg nagyon nem szeretem
no pussy, just the dicks
Volt ott egy srác a fülkében, alig láthatóan visszacsúsztatta a szendvicsét a táskába
Eheheheh...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."