Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-10-06 21:38:28
(#3274) Miről írsz olvasónaplót? Szólj, ha kell segíteni, gimiben az irodalom volt a fő profilom /Dráma és színművészet tagozat/
Folytassuk itt, ez már úgy is az offok offja.
Odüsszeiaról írok, egy kis baráti-gugli segítséggel. Pedig el (és nem KI) olvastam a könyvet.
beküldve: 2008-10-06 21:05:48
(#3273) naon lökött vagy Azien
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Hát az én kezeim tényleg nem bírták.
De te mit nem bírsz? Hol volt a vicc? Ha neked az volt, akkor egészségedre, nem poénnak szántam.
De te mit nem bírsz? Hol volt a vicc? Ha neked az volt, akkor egészségedre, nem poénnak szántam.
bocs nemtom mi a poén! csak ez az öszevisza tapsikolni király volt jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee XXXXXXXD
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2008-10-06 20:59:56
(#3271) Én is pont ezen gondolkodtam
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Hát az én kezeim tényleg nem bírták.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-06 20:59:29
Nagyon bírtam, össze-vissza kellett tapsikolni.
EZEN KIAKADTAM: öszevissza kellet tapsikolni XD XD XD XD XD
hát ezzzzzzzzzzzzzz nembírom!!!!!!!!!!! TÉNYLEG!
,,Hitler fején ugrálok!"
Felkéne dobni ezt a topikot valamivel. Valakinek valami érdekes mondnaivalója?
Nem akad, de ha már dumizzak, akkor elregélem, milyen jó volt még a múltkor az osztállyal elmenni a Pókerarc forgatására. Nagyon bírtam, össze-vissza kellett tapsikolni.
Bah, még mindig nem találtam semmi érdekeset amiért úgy szoríthatnék mint a Hellsingért. Ez a hátránya annak ha kiadják a kedvencedet. :/
Ennyi
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-06 17:54:23
(#3266) Bah, még mindig nem találtam semmi érdekeset amiért úgy szoríthatnék mint a Hellsingért. Ez a hátránya annak ha kiadják a kedvencedet. :/
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ja, a jóféle bejelentés visszaszámláló Vajon még lesz az idén karácsonyi meglepiként, vagy már csak a sakuraconra?
*reménykedik az 1.-ben*
I my dreams I can fly (:
beküldve: 2008-10-06 17:18:16
(#3264) Felkéne dobni ezt a topikot valamivel. Valakinek valami érdekes mondnaivalója?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-10-06 13:06:24
(#3263) Ja, a jóféle bejelentés visszaszámláló Vajon még lesz az idén karácsonyi meglepiként, vagy már csak a sakuraconra?
no pussy, just the dicks
Mostanában nem nagyon él ez a forum?
Miért lehet ez?
Miért lehet ez?
Nem rohangászik ide a Bejelentés-visszaszámlálókr l ismert jónép.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-10-06 12:36:24
Mostanában nem nagyon él ez a forum?
Miért lehet ez?
Miért lehet ez?
Talán mert kezd kimerülni a téma???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-10-05 13:15:04
(#3260) Biztos Los Angelesben vannak kiküldetésben.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu