Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-10-10 23:20:18
(#3289) Leesett a Fumoffu díszdoboz a tartójáról
Ez rossz ómen.
Megyek elteszem magam holnapra
Ez rossz ómen.
Megyek elteszem magam holnapra
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-10 21:47:15
(#3287) Jóféle a chibis rajz, felületesen átnéztem, lövésem sem volt, ki lehetsz te.
Most kidumizom magamból, milyen fárasztóan jó volt a tegnap esti L'art pour l'art előadás. Tehát: fárasztóan jó volt.
Most kidumizom magamból, milyen fárasztóan jó volt a tegnap esti L'art pour l'art előadás. Tehát: fárasztóan jó volt.
Áhh, már nem vagyok 42-hívő mint tavaly.
Amúgy én vagyok az egyetlen, aki sapkában van.
Azthiszem, ez esetben jogos, hogyha azt mondom: MELLÉ ment a tippem
no pussy, just the dicks
Áhh, már nem vagyok 42-hívő mint tavaly.
Jájj, ezt csekkoljátok emberek, oszt.társam megcsinálta az osztályképet, úgy hogy mindenki chibi *.*:
[Link]
[Link]
Jópofa Grat, Te melyik vagy? középen piros 42? vagy nemsitudom, elöl valamelyik kékfelsős?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-10 20:55:47
(#3283) Jájj, ezt csekkoljátok emberek, oszt.társam megcsinálta az osztályképet, úgy hogy mindenki chibi *.*:
[Link]
[Link]
Hékás, várjunk csak már a 3. évad megy a Heroes-nak?
Vagy te csak az interneten nézed a folytatásokat?
Légyszives akkor írd le a webcímet!
Vagy te csak az interneten nézed a folytatásokat?
Légyszives akkor írd le a webcímet!
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
holnap megyünk az osztálykirándulásra. (vidámparkba)
Remélem nem a budapestibe, mert az már jó egy hete zárva van!
Sebaj azért se szólok az osztálynak! xD
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-09 12:46:41
(#3279) Én nem szívesen mennék tapsikolni semmilyen műsorba (kivéve Beugró). Nem is nézek nagyon tévét, nem tud lekötni. Akkor már egy kis interaktív konzolozás és pár játék már filmes szinten mozog dramaturgiában, történetben stb...
holnap megyünk az osztálykirándulásra. (vidámparkba)
Remélem nem a budapestibe, mert az már jó egy hete zárva van!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-10-09 11:31:23
(#3277) Huh én ma naon megszívtam...-_-'' Megfáztam és holnap megyünk az osztálykirándulásra. (vidámparkba)
fáj az agyam...
beküldve: 2008-10-08 22:01:22
(#3276) Végre meg sikerült néznem az eheti Heroes epizódot. Bátran merem állítani, hogy ez eddig a legjobb.
SPOILER következik:
¤A sztori 2 szálon fut, jövő és jelen, ez így nagyon klassz.
¤Sylar családapaként xD
¤Kezd összeállni a kép. Igen, már megint.
¤Atomrobbanás Costa Verdében: eszméletlen überkirályság.
¤A végén Adamet kiveszik a sírból. OMG. Ennyi fordulat egy epizódban! Nem bírom kivárni a jövő hét keddet!
"Hiro, you son of a bitch."
(Elnézést, de ezt most feltétlenül meg kellett osztanom a "világgal". )
SPOILER következik:
¤A sztori 2 szálon fut, jövő és jelen, ez így nagyon klassz.
¤Sylar családapaként xD
¤Kezd összeállni a kép. Igen, már megint.
¤Atomrobbanás Costa Verdében: eszméletlen überkirályság.
¤A végén Adamet kiveszik a sírból. OMG. Ennyi fordulat egy epizódban! Nem bírom kivárni a jövő hét keddet!
"Hiro, you son of a bitch."
(Elnézést, de ezt most feltétlenül meg kellett osztanom a "világgal". )
Felkéne dobni ezt a topikot valamivel. Valakinek valami érdekes mondnaivalója?
Nem akad, de ha már dumizzak, akkor elregélem, milyen jó volt még a múltkor az osztállyal elmenni a Pókerarc forgatására. Nagyon bírtam, össze-vissza kellett tapsikolni.
Én Csillag Születik felvételen voltam egyszer. Nagyon élveztem. Élőben sokkal jobb hangjuk volt az énekeseknek, meg a tánc is sokkal élethűbb volt. Viszont az egész egy hatalmas optikai csalódás, mert nagyon kicsi az egész terem, ahol ment az egész műsor.
Mindegyik játéknak van története. Egynek azonban legendás: THE LEGEND OF ZELDA!!! http://hungarianzelda.blogspot.com Megumi Hayashibara és Okui Masami fansite: www.megumiandmasami.gportal.hu