Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
I want szinkronstáb.
Tényleg jó lenne tudni...
Hát, ha megtudhátnék 10 bármilyen dolgot a világon, bizony mondom ez nem lenne köztük De látom, Ti már nagyon ráhangolódtatok
no pussy, just the dicks
I want szinkronstáb.
Tényleg jó lenne tudni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
HORRAY! : D
Gyönyörű, egyem a drágámat. *_*
I want szinkronstáb.
Gyönyörű, egyem a drágámat. *_*
I want szinkronstáb.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-10-18 21:07:11
Hol késik a beígért Inte-chanos avatar? :(
Ott késik,hogy a a kis nyomorékom(internet-számítóg ép) nem hagy bárhol avatart tudjak váltani,pedig annyi,de annyi lebombázott jó Solid&etc.-t szedtem össze,és...*abbahagyja mielőtt újra felhúzná az agyát*De ma háromszor nyertem bingón,hátha az avacsere is öszejön,harcra fel!
Szerk.:Igen,lementem,elvertem az öcsémet a lenti számítógéptől,éés Inte-chan...majdnem odacsapós-combfikszes Hellsing-néni lett belőle,de aztán csak pirosszalagos-kötözős lett ^.^Solid&etc.!
Oopsz,ez már ava-topi,igaz?
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-18 20:56:42
beküldve: 2008-10-18 20:21:14
(#3345) Úgy látom a kajárról beszélgettek mondok 1történetet:
Este 10-kor be etem magam szalonávval hagymávval és colávval este hányás volt belöle
Este 10-kor be etem magam szalonávval hagymávval és colávval este hányás volt belöle
The life already only so.
beküldve: 2008-10-18 20:20:47
(#3344) Hol késik a beígért Inte-chanos avatar? :(
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Rendben,Baniaa,szóval,ha bármi megvitatni valód lenne értelmes stílusban,ide kérném,és nem az Animax topikjában,mert egy fölsőbb hatalom még meg találja unni.
Jó xd
The life already only so.
beküldve: 2008-10-18 20:07:23
(#3342) Rendben,Baniaa,szóval,ha bármi megvitatni valód lenne értelmes stílusban,ide kérném,és nem az Animax topikjában,mert egy fölsőbb hatalom még meg találja unni.
Most olvasom,az Animax topikot,külön köszönöm,hogy a válaszodat nagybetűvel kezdted és ponttal fejezted be,rengeteg hangulatjel nélkül.Nem mondhatod,hogy nem veszem észre,hogy fejlődsz!
Most olvasom,az Animax topikot,külön köszönöm,hogy a válaszodat nagybetűvel kezdted és ponttal fejezted be,rengeteg hangulatjel nélkül.Nem mondhatod,hogy nem veszem észre,hogy fejlődsz!
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Szerk: Nona 2008-10-18 20:12:01
Szokott innen valaki bwinezni? Mármint a póker szeksönre gondolok.
Én nem, de anya igen nagy érdeklődést mutat a szakma felé xD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-10-15 18:51:25
beküldve: 2008-10-15 16:43:10
(#3339) beküldve: 2008-10-15 13:11:10
(#3338) Szakmai nyelvórámat várom... És unatkozom...
És naná, hogy a fórumon olvasgatok össze und vissza...
Nincs valakinek egy csésze virtuális kávéja? Befizetnék rá...
És naná, hogy a fórumon olvasgatok össze und vissza...
Nincs valakinek egy csésze virtuális kávéja? Befizetnék rá...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Tudod, mi brutális még? Az, hogy bejelöltelek a "ziwiwen".
Várj, nézem!
no pussy, just the dicks