Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Neked semmi sem jó? Fénymásold le színes másolóval takard le a kisképet...
Szerk: Rudymester 2008-09-22 15:18:27
beküldve: 2008-09-22 14:10:47
(#3228) áh mostmár tuti, hogy lesz olyan manga, amit továbbtolok egy esetleges novemberi vásárlásra ennyi pénz a -on sincs
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-22 13:56:18
(#3227) Ajj de kár. Szerintem nagyon nem jó ez a 'borító a könyv gerincén'-megoldás. Így mindig látni fogom Serast a polcomon, bwáh. ._."
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Frissült a megjelenések menüpont a con honlapján!!! (de érzésem szerint még nem teljes)
Pedig már így is minimum egy 10-est kéne vinnem...
10est...hmm....nekem legalább egy 20ast kéne XD
A szüleim őrültnek fognak tartani, ha este hazaállítok az összes új megjelenéssel+még ami tervbe van véve XD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Lessetek címlapot!
Ez szerintetek is azt jelenti, amit szerintem jelent, azaz amit kellene hogy jelentsen?
Ez szerintetek is azt jelenti, amit szerintem jelent, azaz amit kellene hogy jelentsen?
Szerintem azt jelenti, amit szerinted jelent, csak szerinted szerintük is azt jelenti amit szerintünk kéne, hogy jelentsen?! Szerintem nem tudom.
Azért én örülök!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-09-22 12:07:11
(#3224) Lessetek címlapot!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ha ez lesz a teljes, már az sem rossz. Már most van 8-9 kötet, amit jó lenne megvenni, de érzem, hogy sok át fog csúszni októberre. Addig meg kihúzzuk azzal a 3-4 kötettel, amit megveszünk kedvesemmel.
Frissült a megjelenések menüpont a con honlapján!!! (de érzésem szerint még nem teljes)
Pedig már így is minimum egy 10-est kéne vinnem...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-09-22 09:45:17
(#3221) Frissült a megjelenések menüpont a con honlapján!!! (de érzésem szerint még nem teljes)
A Beugróban a legjobb az erkély jelenet volt!
House: Kulka szépen belejött, az elején még kereste a karaktert, de most már kőbunkó. (Azért Szakácsi volt az ász RIP )
Heroes: Nem lenne rossz csak ne érződne rajta annyira, hogy egyévadosnak indult és most a "gyártsunk sikersorozatot" pénzguriga megy.
Lost: Bah!
Amúgy a magyar műsorigazgatókat sosem fogom megérteni... főműsorban nyomják a magyar celebélet (pfúj kiköptem ezt a szót) lepra deviáns retard képviselőit, és díjnyertes atomjó sorozatokat adnak le hétköznap délutánonként (pl. tv2 Scrubs), vagy éppen az éjszaka közepén (pl. Retek Klub West Wing). Sosem fogom megérteni.
House: Kulka szépen belejött, az elején még kereste a karaktert, de most már kőbunkó. (Azért Szakácsi volt az ász RIP )
Heroes: Nem lenne rossz csak ne érződne rajta annyira, hogy egyévadosnak indult és most a "gyártsunk sikersorozatot" pénzguriga megy.
Lost: Bah!
Amúgy a magyar műsorigazgatókat sosem fogom megérteni... főműsorban nyomják a magyar celebélet (pfúj kiköptem ezt a szót) lepra deviáns retard képviselőit, és díjnyertes atomjó sorozatokat adnak le hétköznap délutánonként (pl. tv2 Scrubs), vagy éppen az éjszaka közepén (pl. Retek Klub West Wing). Sosem fogom megérteni.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-09-22 08:48:53
Csatlakozok. Ez a díszlet határozottan jobb, bár nekem a régiről mindig egy lerobbant fürdőszoba jutott eszembe.
Mostani favorit: Házaspár veszekszik a nyaralás alatt, mert a férj hazamenne dolgozni...
Mostani favorit: Házaspár veszekszik a nyaralás alatt, mert a férj hazamenne dolgozni...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-09-21 10:51:23
És még egy fontos dolog. Ma Beugró.
Basszus, tudtam, hogy valamit elfelejtettem...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jó, hogy mondod/írod be is kell iratkoznom a zalaegerszegi könyvtárba... föl is írom magamnak... köszi
Öhm, nincs mit ^^" Örülök, hogy segíthetem. (Még ha nem is gondoltam.)Ez a Beugró jó volt. (Pirított szecsuani szöcske xD)
Ez a díszlet sokkal jobb mint a régi. (Színház feeling.)
A tv2-nél olyan érzésem volt mintha egy úszómedence alján játszottak volna.
Szerk: miyu 2008-09-20 23:06:10
Én most nézem, eszméletlenül jó! *kuncog*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-09-20 20:33:20
(#3215) Jól jött ez a Hősök-hír. Fel sem tűnt az újságban .
És még egy fontos dolog. Ma Beugró. A múltkori is jó volt, lemaradtam az első 2-3 percről.
És még egy fontos dolog. Ma Beugró. A múltkori is jó volt, lemaradtam az első 2-3 percről.