Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-09-20 20:31:02
(#3214) Próbáljátok meg a Drótot, az is nagyon jó. Ráadásul most a Duna újra kezdi az 1. évadtól. Érdemes nézni, nálam örök kedvenc.
Ismétlem magam: A kis mákos guba...
Könyvek? Jó, hogy mondod/írod be is kell iratkoznom a zalaegerszegi könyvtárba... föl is írom magamnak... köszi
Könyvek? Jó, hogy mondod/írod be is kell iratkoznom a zalaegerszegi könyvtárba... föl is írom magamnak... köszi
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Én is kolis vagyok, de nekünk szerencsére van tv a szobánkban. (Bár már az első hét után úgy érzem unalmas estéken nem tv előtt tespedés, hanem könyv fölött görnyedés lesz a program xS... )
Többieknek sorozat ajánlatom: Dr. House, a legjobb. XD
Mivel én koleszos vagyok, és ugye ott nincs tévé, csak úgy tudom nézni ha kemény vita árán meggyőzőm családom: Tessék felvenni! (Hiába láttam angol szinkronnal, imádom a Kulka hangját! )
Szóval House bácsiról annyit: Ide vele, de gyorsan!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Most olvastam:
"Két hét múlva megújul a magyar Music TV, több műfajban is próbálkozik a csatorna. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex címmel például animesorozatot kapnak a távol-keleti animációs filmek hívei: ebből két évad készült, mindkettő 26 epizódból áll. Logikusan az első szériával nyit az MTV."
ennyire alacsony lenne a nézettség??
"Két hét múlva megújul a magyar Music TV, több műfajban is próbálkozik a csatorna. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex címmel például animesorozatot kapnak a távol-keleti animációs filmek hívei: ebből két évad készült, mindkettő 26 epizódból áll. Logikusan az első szériával nyit az MTV."
ennyire alacsony lenne a nézettség??
Már túl vagyok mindkét évadon. Többieknek sorozat ajánlatom: Dr. House, a legjobb. XD
Heroesra egyszer véltelen kapcsoltam, erre egy csávó üvölt teljes beleéléssel, hogy "ne szívd ki az agyamat!!!1" - és nekem ennyi elég is volt a sorozatból. Igaz a kis nippon csávesz - talán Hiro - aki üvöltözi, hogy "miszter iszááák!" az nagyon édi. x)
Egy mondatról megítélni egy eddig 34 epizódos sorozatot...
Mindegy, nálam a Lost már le vagyon írva a "Mit-is-nézzek?" - listámról. Most indult a viasat3-on egy új sorozat: "Halottnak a csók"... na, az felkerült a listámra....
Szerk: Dragda O'Riley 2008-09-20 14:16:49
Lost? *kirázza a hideg* Első évadot letoltam, és a másodikat is elkezdtem, de... már nem tudom nézni... Túl sok(k)
Pedig a 3. évad második fele és a 4. évad eszméletlen jó.
Lost? *kirázza a hideg* Első évadot letoltam, és a másodikat is elkezdtem, de... már nem tudom nézni... Túl sok(k)
Bizony^^ 2009ben nagyon jó lesz nekem: LOST 5. évad, Heroes 3 megy tovább, Kyle XY 3. évad is jön.
beküldve: 2008-09-20 13:32:52
(#3204) Heroesra egyszer véltelen kapcsoltam, erre egy csávó üvölt teljes beleéléssel, hogy "ne szívd ki az agyamat!!!1" - és nekem ennyi elég is volt a sorozatból. Igaz a kis nippon csávesz - talán Hiro - aki üvöltözi, hogy "miszter iszááák!" az nagyon édi. x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ohohó, a kis mákos guba
Szerk: Dragda O'Riley 2008-09-20 13:06:40
Kár, hogy Monicát kiírják a sorozatból, én bírtam.
Ez komoly? Mindig azokat teszik ki, akiket kedvelek. Mint Isaac... igazságtalanok a forgatókönyv-írók