Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem tudom, hogy innen érdekel-e valakit, de HÉTFŐN JÖN AZ ÉVADNYITÓ HEROES EPIZÓD! I can't wait till Tuesday
Na, végre valami ami felráz az egyetemi/koleszos tespedésből. *konfettit szór mindenhová* JUHÉ!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-09-20 12:15:39
(#3198) Nem tudom, hogy innen érdekel-e valakit, de HÉTFŐN JÖN AZ ÉVADNYITÓ HEROES EPIZÓD! I can't wait till Tuesday
GitS:SAC!!!
Na ezért már megérte kitalálni és megcsinálni az MTV-t!
Na ezért már megérte kitalálni és megcsinálni az MTV-t!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mindegy, jól teszik hogy leadják :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-18 19:22:23
(#3195) Most olvastam:
"Két hét múlva megújul a magyar Music TV, több műfajban is próbálkozik a csatorna. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex címmel például animesorozatot kapnak a távol-keleti animációs filmek hívei: ebből két évad készült, mindkettő 26 epizódból áll. Logikusan az első szériával nyit az MTV."
ennyire alacsony lenne a nézettség??
"Két hét múlva megújul a magyar Music TV, több műfajban is próbálkozik a csatorna. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex címmel például animesorozatot kapnak a távol-keleti animációs filmek hívei: ebből két évad készült, mindkettő 26 epizódból áll. Logikusan az első szériával nyit az MTV."
ennyire alacsony lenne a nézettség??
beküldve: 2008-09-17 22:31:27
(#3194) beküldve: 2008-09-17 15:03:23
(#3193) Mindenki ilyen perverz, Green Green tipusú suliba járt?
no pussy, just the dicks
Nálunk az egyik szoba ablakából látszott a zuhanyzók ajtaja. Egyik lány kinyitotta az ajtót és közben kiabálta, hogy "Holvan az órám?" Erre a többiek: "Nem zavar, hogy belátni?" erre ő: "Nem érdekel, hol van a karórám!?"
És ez furcsa? Ajj én már nem is mesélek. Meg hát régen is volt. XD
Nálunk az egyik szoba ablakából látszott a zuhanyzók ajtaja. Egyik lány kinyitotta az ajtót és közben kiabálta, hogy "Holvan az órám?" Erre a többiek: "Nem zavar, hogy belátni?" erre ő: "Nem érdekel, hol van a karórám!?"
Szerk: .., 2008-09-15 19:46:10
De legalább melltartó volt rajta... Úgy még hagyján...
Hát igen...de még így is hetekig nézhette magát mások háttérképeként...
Szerk.:ki emlékszik már a színére....alig kaptunk levegőt a röhögéstől...
Látom, máshol is boldogan telnek az osztálykirándulások.
valószínűleg ezért pénzt is kap:[Link]
Ez is bizonyíték arra, hogy az emberek hülyék...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
クイックシルバー: na, mondom én (Koncert? wow O.o)
Azért kiváncsi lennék rá, hogy egy ilyen koncert utána mennyi köpet van a mikrofonon
Hát, hallod manapság már kitudja x'D...
(Akár hülyeségből is meglehet élni...)
(Akár hülyeségből is meglehet élni...)
Szerk: miyu 2008-09-13 22:18:43
Úgy, hogy pfmc umc umszc pzzfrc zcumsz pfumz. Tényleg fantasztikus képesség, sokra fogja még vele vinni az életben.
Te kis szarkasztikus
Amúgy lehet hogy igazad van, ő koncertezik is és feltételezem, hogy valószínűleg ezért pénzt is kap:[Link]