Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem vagyok én vótáfennszombaton meg egymáscipőjétlehányós sztorikat mesélő kis izé
*megkönnyebbültshóhaj* Akkor jó. Őszintén szólva azt hittem, hogy te is a "nemiszolakko'lúzervagy " táborba tartozol.~bocsibocsi >.<° ~ Ezért ugrottam a torkodnak, ne hari nagyon x').
[Sört meg sehogy sem azt nem szeressem x) ]
Szerk: miyu 2008-09-13 17:01:20
Nem vagyok sértődős, de azért szerettem volna letisztázni a dolgokat. Furcsállottam, hogy korombeli utál inni, ezért elsütöttem egy gyenge heccet. Nem vagyok én vótáfennszombaton meg egymáscipőjétlehányós sztorikat mesélő kis izé Meghát inkább igazi italt, nem óccsósört...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-09-13 16:23:39
Cah, ne sértődj már meg x'). Én ezt hoztam ki belőle, nem állt szándékomban megsérteni téged. Elindult bennem egy gondolat menet, ennyi xP.
Szerk: miyu 2008-09-13 16:12:13
Nem gond, max nem találom meg X)
Eléggé félreértesz...
Nem mondtam, hogy baj, inkább furcsállom, hogy irtózik tőle.
Szó se volt nagylánydologról, kétpofára piálásról pedig abszolút nem volt szó. (az ,,alkohol-allergia" pedig abszolút nemtudom, hogy jön ide ) Nem magyarázz már bele minden szart, csak hogy nagyot lehessen válaszolni rá..
Eléggé félreértesz...
Nem mondtam, hogy baj, inkább furcsállom, hogy irtózik tőle.
Szó se volt nagylánydologról, kétpofára piálásról pedig abszolút nem volt szó. (az ,,alkohol-allergia" pedig abszolút nemtudom, hogy jön ide ) Nem magyarázz már bele minden szart, csak hogy nagyot lehessen válaszolni rá..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-09-13 16:03:14
*húzza a száját* Pedig nem hegyi beszédnek szántam... xS
Ja, nem úgy értettem. Azt akartam kifejezni, hogy ez így van. Ez az én véleményem is.
Szerk: .., 2008-09-13 15:45:23
beküldve: 2008-09-13 15:39:23
(#3163) Nem attól lesz valaki nagyfiú/nagylány, hogy kétpofára vedeli a piát. Ha nem szereti nem issza, ennyi.
Ámen.
beküldve: 2008-09-13 15:25:10
(#3161) Nagashi írta egy másik topicban, de itt válaszolnék ha nem gond:
Ezt, úgy írod mintha baj lenne xS. Nem attól lesz valaki nagyfiú/nagylány, hogy kétpofára vedeli a piát. Ha nem szereti nem issza, ennyi. Plusz van olyan ember aki allergiás alkoholra. *tolerancia rulz*
Azt pedig nem értem hogy miért nem iszol soha alkoholt, megijesztett a környezetismeret tankönyv negyedikben? X)
Ezt, úgy írod mintha baj lenne xS. Nem attól lesz valaki nagyfiú/nagylány, hogy kétpofára vedeli a piát. Ha nem szereti nem issza, ennyi. Plusz van olyan ember aki allergiás alkoholra. *tolerancia rulz*
Szerk: miyu 2008-09-13 15:25:55
Jáj, egy másik fórumon mutatták, és jáj x'D...
[Link]
[Link]
(Gyerekek, most már tudjátok, mi hiányzik az iskola táskából.)
[Link]
[Link]
Ez marha jó volt. Azt hiszem a Tuskó kellő információt adott, hogy szorítsak egy kis helyet a középső fakkban a kaja mellett.
beküldve: 2008-09-12 13:46:12
(#3159) Nem, de most, "hm, viszek magammal gumit, kit tudja hova engednek be". Ez ez most lol.
Álrockkerek, pássz, csak úgy kijött utána :Đ
Néhányan úgy gondolják, hogy egyenes "illik" inni egy-egy koncerten minimum sört, mert sör az sör. Nem jártam még túl sok koncerten, de ahol voltam ott társaság nagyrésze szorongatott egy műanyag poharat sörrel töltve, de mást nem, csak sör. Szerintem ez hülyeség, sör nélkül nem megy? Namármost én személy szerint a sörnek már a szagától is rosszul vagyok, szóval van pölö scotch whiskey, meg mondjuk mézes-barackos, azoknak olyan jó illatuk van, hogy nem lehet megállni, hogy bele ne kortyolj, de sör öcsém. Voltam csehoban, ott se tetszett jobban, némethez még nem volt szerencsém (vagy nem emlékszem, esetleg nem tudtam róla).
Ki beszélt itt a suliról? Oo De legalább tisztában vagy magaddal és inkább elejét veszed a bajnak, ez egy jó pont. :)
Álrockkerek, pássz, csak úgy kijött utána :Đ
Néhányan úgy gondolják, hogy egyenes "illik" inni egy-egy koncerten minimum sört, mert sör az sör. Nem jártam még túl sok koncerten, de ahol voltam ott társaság nagyrésze szorongatott egy műanyag poharat sörrel töltve, de mást nem, csak sör. Szerintem ez hülyeség, sör nélkül nem megy? Namármost én személy szerint a sörnek már a szagától is rosszul vagyok, szóval van pölö scotch whiskey, meg mondjuk mézes-barackos, azoknak olyan jó illatuk van, hogy nem lehet megállni, hogy bele ne kortyolj, de sör öcsém. Voltam csehoban, ott se tetszett jobban, némethez még nem volt szerencsém (vagy nem emlékszem, esetleg nem tudtam róla).
Hanon, lol vagy nem lol ez akkor is így van...és a mindig szót nem feltétlenül mongyuk a sulira értettem, ez még nem amerika...nah pás
Ki beszélt itt a suliról? Oo De legalább tisztában vagy magaddal és inkább elejét veszed a bajnak, ez egy jó pont. :)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-09-12 15:29:06
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Totálisan Elfuserált Sz.r Cuccok Olcsón! YEAH! *fetreng a röhögéstől*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Eheheh... ez jó volt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ha nem szereted nehogy igyad, nem kell ezt annyira komolyan venni.
Nem tervezem egyhamar, eddig is kibírtam ^_^
Na ezért nem tartom magam, rockernek, punknak, emu'nak anyámkínjának. Mert rühellem a skatulyákat, nem szeretem idegesít, frusztrált ha beakarnak kategorizálni.
Persze hogy nem, én se tartom magam kifejezetten punkernek vagy rockernek... ha valaki megkérdezi, hogy mi vagyok aztmondom, hogy meglehetősen vegyes izlésem van (mert ezekhez még hozzájön a jrock és a jpop, meg némi kis Gwen Stefani XD )
Azon gondolkodtam, hogyha a testvérkém rózsaszín-csipkés blúzban meg szivárványos naciban nyomná, akkor ők is? Biztosan, elvégre ő a "falka-vezér". ~ásít~ Birkaeffektus...
XD Hát ez kész! x"D Dejó, egyébként én is egyik osztálytársam hatására lettem ilyen punk-imádó, bár a Tankcsapdával és a Junkiesel már előtte is szemeztem, de oszt.társam hozott nekem egy csomó zenét meg ő szól, hogy hol mikor van buli, ahova menni kéne >_> Úgyhogy én többnyire megyek utána, de megvan a magam kis stílusa is ^_^ (legalábbis én úgy érzem ^^")
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
Szerk: Shoujo 2008-09-12 01:00:28
beküldve: 2008-09-12 00:09:21
(#3155) Gege: és beeee xP
Shoujo: itt válaszolok, hogy ne spoilerezzünk má'. Na akko'
Ha nem szereted nehogy igyad, nem kell ezt annyira komolyan venni. (A másik topicban is csak vicceltem ^^")
Na ezért nem tartom magam, rockernek, punknak, emu'nak anyámkínjának. Mert rühellem a skatulyákat, nem szeretem idegesít, frusztrált ha beakarnak kategorizálni. Pedig többnyire metált meg rockot hallgatok, de attól még nem vagyok rocker vagy mi a kánya.
Erről a témáról még annyit, hogy öcsém kb. 1 éve kitalálta, hogy ő "metálarc" lesz. Lelked rajta, meg lett az "imidzs". Rá szinte azonnal az összes haverja is megvilágosult. Ficentek ők is "metalicskás" pólóval megmiegyéb.
Azon gondolkodtam, hogyha a testvérkém rózsaszín-csipkés blúzban meg szivárványos naciban nyomná, akkor ők is? Biztosan, elvégre ő a "falka-vezér". ~ásít~ Birkaeffektus...
Shoujo: itt válaszolok, hogy ne spoilerezzünk má'. Na akko'
Oké, nem mondom magamra kifejezetten, hogy punker vagyok, de csak fekete ruhákat hordok, láncal az oldalamon [...] csak rock meg punk zenét hallgatok [...] de alkoholt nem iszom, semmibe, sehogy, semmilyen formába... egy kicsit szerintem is ellentmondásos a dolog... de tartom magam hozzá
Ha nem szereted nehogy igyad, nem kell ezt annyira komolyan venni. (A másik topicban is csak vicceltem ^^")
Na ezért nem tartom magam, rockernek, punknak, emu'nak anyámkínjának. Mert rühellem a skatulyákat, nem szeretem idegesít, frusztrált ha beakarnak kategorizálni. Pedig többnyire metált meg rockot hallgatok, de attól még nem vagyok rocker vagy mi a kánya.
Erről a témáról még annyit, hogy öcsém kb. 1 éve kitalálta, hogy ő "metálarc" lesz. Lelked rajta, meg lett az "imidzs". Rá szinte azonnal az összes haverja is megvilágosult. Ficentek ők is "metalicskás" pólóval megmiegyéb.
Szerk: miyu 2008-09-12 00:14:55