Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Neptun/ETR téma:
Frászkarikát. Egy fillért nem kéne befektetni, csak nem lenne szabad az egész egyetemet/kart/évfolyamot egyszerre felengedni. Szervezés, ilyenek. Persze akkor dolgozni kéne a tisztelt egyetemi dolgozóknak. Az meg derogál, ugye...
Tekintve, hogy így is elég komoly rendszer dolgozik "alánk", nem látok benne realitást, hogy párezer nyavalygó diák kényelme kedvéért hatalmas beruházásokat eszközöljenek.
Frászkarikát. Egy fillért nem kéne befektetni, csak nem lenne szabad az egész egyetemet/kart/évfolyamot egyszerre felengedni. Szervezés, ilyenek. Persze akkor dolgozni kéne a tisztelt egyetemi dolgozóknak. Az meg derogál, ugye...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
.
Nemtom letöltsem-é.
Nemtom letöltsem-é.
Szerintem várd ki szépen a legjobbat, amit a helyzet nyújtani tud
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-03 20:24:48
Az már sz*rügy... xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Vagy mondjuk a retyón ülni újság nélkül, na, így talán.
Retyóra menni úgy hogy nincs wc papír. Ez a megközelités tragikusabb... :'(
vagy már eleve a retyón ülni és akkor tűnik fel h. nincs wc papír, és persze nincs senki a közelben
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Vagy mondjuk a retyón ülni újság nélkül, na, így talán.
Retyóra menni úgy hogy nincs wc papír. Ez a megközelités tragikusabb... :'(
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-09-03 18:13:30
(#3119) Bölcs japán Hellsing-mentorunk azt mondja nem érdemes a 94. fejezetet fordítás nélkül elolvasni, mert csak úgy epic ha érted is, mitől szomorú. Két részben kapjuk meg a semi-final rawjait, az elsőben még nincs benne "az az" oldal. Ez kb olyan, mint a dühös kisgyereknek odanyújtani a nyalókát leragasztott fóliával, nem tudom mennyire érezhető át. Vagy mondjuk a retyón ülni újság nélkül, na, így talán.
Nemtom letöltsem-é.
Nemtom letöltsem-é.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
De meglepő
4 hozzászólás, egyúttal 4 hülyeség.
4 hozzászólás, egyúttal 4 hülyeség.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-03 16:27:02
(#3117) kinek hogy telik a suli?aki új suliba ment milyen az oszt társak?^^
I my dreams I can fly (:
beküldve: 2008-09-03 16:26:24
(#3116) na mivan?
Légyszi fórumszabályzatot olvasd el, ha még nem tetted volna!
no pussy, just the dicks
Persze, hogy nem. Belőlem tegnap a nyűgös/hisztis énem írt, nem gondoltam volna, hogy ilyen "jó témát" dobtam fel... Hagytam is a fenébe majd Balázsom meg csinálja nekem >)
Azért nem olyan vészes a szitu, mint ahogy egyesek leírják. A "jövő-tervezéshez" meg nem sok köze van a tárgyelvételnek. (Hacsak az nem számít baromi fontosnak, hogy reggel 8-kor vagy 10-kor kezdődnek bizonyos órák.)
A Neptun / ETR informatikai hátteréről meg felesleges vitát nyitni, lévén nem értünk hozzá.
A Neptun / ETR informatikai hátteréről meg felesleges vitát nyitni, lévén nem értünk hozzá.
A ,,párezer nyavalygó diák" épp olyankor a jövőjét próbálja megtervezni...
Mellesleg nem háromszázezrekbe kerül kibérelni egy hónapra néhány tucat szervergépet, amit igazán meglehetne csinálni.
Mellesleg nem háromszázezrekbe kerül kibérelni egy hónapra néhány tucat szervergépet, amit igazán meglehetne csinálni.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Nevetséges ez a "miért nem kezdenek vele valamit"-mentalitás. Mi nem Neptunt, hanem az ETR-t használjuk, az is ugyanilyen rossz volt; a legutóbbi vizsgaidőszakra TELJESEN átalakították a rendszert (ergo nem csak dizájnváltás volt, hanem funkciók tekintetében is megváltoztatták); voltak ígéretek arra, hogy az új ETR jobban bírja a terhelést, hát a mostani tárgyfelvételnél kiderült, hogy nem bírja. Nekem másfél órába telt, míg beengedett, de hát kit érdekel, mindenki ugyanúgy járt, mint én, nincsenek kiváltságosak, így nem is értem, mire fel ez a felháborodás.
Nem vagyok egy technikai zseni, de szerintem nem "párszárezerből fejleszthetnének egy új programot" a megoldás, inkább brutális szerverbővítés meg hasonlók. Tekintve, hogy így is elég komoly rendszer dolgozik "alánk", nem látok benne realitást, hogy párezer nyavalygó diák kényelme kedvéért hatalmas beruházásokat eszközöljenek.
Nem vagyok egy technikai zseni, de szerintem nem "párszárezerből fejleszthetnének egy új programot" a megoldás, inkább brutális szerverbővítés meg hasonlók. Tekintve, hogy így is elég komoly rendszer dolgozik "alánk", nem látok benne realitást, hogy párezer nyavalygó diák kényelme kedvéért hatalmas beruházásokat eszközöljenek.
Beruházás alatt szerverfejlesztést is értettem, nem csak új szoftvert. Amúgy nagyon nagy marhaság az, hogy "pár ezer diák kedvéért" Az összes felsőoktatásban tanuló diákért!
Az meg, hogy "másnak is rossz, nem baj, ha nekem se jó" nem hozzáállás. Mindenkinek legyen jó, ha már pénzt és munkát fordítottak egy ilyen rendszer kiépítésére!
Mellesleg tökmind1
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-03 12:03:23
(#3107) Hát ha nem a pár ezer nyavalygó diák kedvéért csinálnák meg, akkor ugyan ki a lófarának?? Elvileg nekem kéne használni...tisztára olyan hozzáállás, mint a TO-mé.
beküldve: 2008-09-03 09:02:38
(#3106)