Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
sorry..de ez fájt...
Na ezen én is néztem egy nagyon nagyot...
Igaz nekem tetszett az az írás, jót mulattam rajta
De nem vettem komolyan egy percig sem
MIANEVED?!
Én egy kis infót kérnék egy olyan embertől, aki olvasta már a Muszasi köteteket.
Nagyon jó és izgalmas olvasmány, bár én csak az első kötetet olvastam egyelőre. Arra viszont készülj, hogy ha a nyitó könyvet beszerzed, utána kelleni fog a többi négy is, és hát.. ez anyagilag igencsak megterhelő. Bár önállóan is megállja a helyét. Ajánlott olvasmány részemről; mindenképp értelmesebb időtöltés ezt olvasni, mint mondjuk egy Battle Royale-t.
beküldve: 2008-09-02 09:29:56
(#3088) Én speciel Lanwell agymenését tartottam csöppet idegesítőnek, de sebaj... Van, aki 29 évesen családot alapít, valaki pedig 12 éves lánykákat szívat / oltogat fórumokon "irtó humoros" formában.
sorry..de ez fájt...
Valóban nagyon mókás/brutális/félelmetes
Aláhúzogatni Tessenek!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-09-01 23:30:52
sziszi tényleg sorry..de ez fájt...
Nem véletlenül szoktam időről időre megpendíteni, hogy:
"Irónia nem egy ország, ahol irónok élnek..."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-01 18:14:14
(#3085) Én egy kis infót kérnék egy olyan embertől, aki olvasta már a Muszasi köteteket. Bookline-on beleolvastam az ismertetőjébe, és eléggé megtetszett, de egy kicsivel több mindent szeretnék róla tudni.
beküldve: 2008-08-29 15:34:18
(#3084) itt fakadok ki..a szülök/anime topikban található utolsó 3-4 oldal marhaságain:1.ki olyan naív manipulálható személyiség ..nem célzok senkire(sziszi)h beveszi h lanwell bácsit tarkónverik a zongoralábával ha tvzni szeretne és h nincs animéje mangája stb..nem arra van a profilunk h kiderítsük beszélgetőtársunk korát vmennyire érdeklődési körét........bár k**va jót röhögtem ám ez számomra mégis beteges.......és persze tetézi a folyamatos visszakérdezéssel és nem esik le a harmatbabának h tömény iróniáról van szó.. nem.. mert még éretlen ..kis lurkó és nem kéne virtuális világokba engedni..menne inkább pacizni ....
bocsánat ..csak ..kissé idegesítőnek találtam..nem harapok ám...
bocsánat ..csak ..kissé idegesítőnek találtam..nem harapok ám...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-08-29 15:35:56
Nah csak benéztem, látom sok új tag van. XD
Akad pár
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-26 22:19:27
(#3082) Én 13 év alatt felépítettem apuval legóból a Harry Potter-univerzumot^^
Jájj, erről eszembe jutott, hogy osztálytársam régen mindig azzal dicsekedett, hogy ő megírta otthon az apukájával a Harry Potter sorozatot a tizenharmadik részig
Átmehetek majd legózni? *szereti a legót* :)
Én is imádtam és időnként szoktam nézegetni hatalmas összeállított legóvárosokat... áhhh... szuper dolog az építkezés ezen formája!
Én 13 év alatt felépítettem apuval legóból a Harry Potter-univerzumot^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Attólmég hogy egy magazinban fut vele, nem hiszem hogy a pici, tündibündi cica mókás oktatómeséje felnőtt férfiaknak szánt alkotás volna Tudom, hogy többen oda sorolják, de szerintem nem oda illik... na mindegy.
Mivel a magazin fő célközönsége a felnőtt férfiak, ezért valószínűleg a benne futó mangákat is nekik szánják. Hogy a harántcsíkos kiscicák története, hogyan került oda, az jó kérdés.
Egyébként a mangakának van egy másik cicás története is, az meg josei.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Még csak vásárolnod sem kell a legót... van egy egész zsáknyi... még a "how to made it" rajzok is megvannak hozzájuk...
(Rendőrség, posta, kis- és nagy kertesház, reptér, benzinkút, űrhajó, robot, kisautók, stb.)
(Rendőrség, posta, kis- és nagy kertesház, reptér, benzinkút, űrhajó, robot, kisautók, stb.)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én is imádtam és időnként szoktam nézegetni hatalmas összeállított legóvárosokat... áhhh... szuper dolog az építkezés ezen formája!
Én is imádom, bár már sajnos kinőttem. De azért tavaly hasznosítottam még a LEGOimat, rövid stop-motion filmeket csináltam velük. Imádok stop-motiont készíteni
youtube.com/vbence13 <-- itt vannak a vidijeim
Szerk: Rudymester 2008-08-26 12:25:13