Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-08-23 19:21:09
(#3045) Az evezős csajok csak összekaprtak még egy aranyat. Ha még összejön a vizilabdás srácoknak is, annyira nem zártuk rosszul az olimpiát.
Nem hittem volna, hogy a Kovács Kati képes lesz felállni az egyes végeredménye után, de egy sportember mindenre képes.
Nem hittem volna, hogy a Kovács Kati képes lesz felállni az egyes végeredménye után, de egy sportember mindenre képes.
Ha már olimpia... Új olimpiai sportágak
Hát ez nem semmi. Nem mindet értettem, de a legtöbbet igen, nagyon jók.
A napszakosak a legjobbak.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-23 10:28:17
A firefox azt írja, hogy túllépte az időt. Olimpiai oldalként nem csodálom ha túlterhelt, ráadásul a netem se jó mostanság (de ha csak azzal lenne a baj, mást írt volna ki)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Nekem nem tölti be, habár jónak hangzik Én már a curling kaliberű sportokon is jót röhögök, érdekelne. Csakhát nem tölti be..
Pedig jó a link...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nekem nem tölti be, habár jónak hangzik Én már a curling kaliberű sportokon is jót röhögök, érdekelne. Csakhát nem tölti be..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-08-22 22:16:17
(#3039) Ja-ja.
Eddig elég gyér volt számunkra ez az olimpia (a vívókba nagyon csalódtam ) de szerencsére a "vizesek" még megfordíthatják a hadiszerencsét... Nem is kéne, csak még 4 arany, hogy benne legyünk a top12-ben
Eddig elég gyér volt számunkra ez az olimpia (a vívókba nagyon csalódtam ) de szerencsére a "vizesek" még megfordíthatják a hadiszerencsét... Nem is kéne, csak még 4 arany, hogy benne legyünk a top12-ben
Ne felejtsük el Vajda Attila 1000-es kajak aranyát sem! Micsoda futam volt! Végig rázott a hideg, az utolsó 500 meg ááááhhhhh..... Szuper volt.
Legalább lesz kinek szurkolni holnap is!
Legalább lesz kinek szurkolni holnap is!
beküldve: 2008-08-22 13:43:27
(#3036) Jeeeeee döntősök a vízailabdás srácaink. Kő"Kemény" mérkőzésen, beharcoltuk magunkat a fináléba!
Magyarország-Montenegro 11-9
Sorry ha vlkit hidegen hagy, de én itt a melóhelyen nem nagyon tudok a fejemen pörögni, ezért veletek osztom meg örömöm!
Magyarország-Montenegro 11-9
Sorry ha vlkit hidegen hagy, de én itt a melóhelyen nem nagyon tudok a fejemen pörögni, ezért veletek osztom meg örömöm!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szvsz a csekélyértelmű fórumozók elszaporodására utalt
Pontosan...
Eddíg azt szoktam meg, h nem 1-2szavas reagálás volt egy-egy hozzászólásra meg pár -->
És akaratlanul a Mondo forum jut eszembe
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-08-22 12:03:13
Majd csak kikupálódnak. Az általunk kedvelt hobbi sajna egyenlőre a fiatalabb korosztályból lel rajongókra. AZ idősebbeknek kevesebb az idejük fórumozni.
Nem akarok senkit megbántani, de kezd olyan lenni az itteni forum, mint a MONDO foruma...
Vagy csak rémeket látok?
Vagy csak rémeket látok?
Mit értesz pontosan ezalatt?
Szvsz a csekélyértelmű fórumozók elszaporodására utalt
Nem akarok senkit megbántani, de kezd olyan lenni az itteni forum, mint a MONDO foruma...
Vagy csak rémeket látok?
Vagy csak rémeket látok?
Mit értesz pontosan ezalatt?
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu