Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Örülök még egyszer... yayyyyyyy!
Permanensen örömködünk!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-21 12:45:36
(#3028) Lehet, hogy már örültetek ennek, de én most sokáig nem voltam, hát örüljetek újra, vagy éppen először!
Szeptembertől szintén, ezúttal az m1-en:
A vízilabdáslányaink meg most kaptak ki a kenguruktól, így 4.-ek lettek az Olimpián... Nem baj, szépen játszottatok csajok!!!
14.15-kor pedig női kézilabda elődöntőt játszunk szovj... izé... orosz barátainkkal. Dudákat, kereplőket, konfettiket elő! Hajrá!!!
Szeptembertől szintén, ezúttal az m1-en:
A vízilabdáslányaink meg most kaptak ki a kenguruktól, így 4.-ek lettek az Olimpián... Nem baj, szépen játszottatok csajok!!!
14.15-kor pedig női kézilabda elődöntőt játszunk szovj... izé... orosz barátainkkal. Dudákat, kereplőket, konfettiket elő! Hajrá!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-08-21 13:00:52
Az Olimpia végeztével szeptemberben is lesz miért TV elé ülni, mert az m2 jóvoltából minden szombaton távol-keleti csemegével kényeztethetjük magunkat.
[Link]
[Link]
A lopakodó lelkek megvan díszdobozos 2 lemezes kiadásban DVD-n, de a többi jöhet. Ezek szuper filmek. Ajánlom mindenkinek, akik már megcsömörlöttek az amerikai tucat filmektől...
beküldve: 2008-08-21 10:26:16
(#3026) Hjaj vége a Szigetnek és vége az azt követő regenerálódós pihis napoknak... újta tolom a szeneskocsit a bányában.
Tegnap szép volt a Tűzijáték is, különösen tetszettek a kis ejtőernyős darabok!
Az Olimpia végeztével szeptemberben is lesz miért TV elé ülni, mert az m2 jóvoltából minden szombaton távol-keleti csemegével kényeztethetjük magunkat.
[Link]
Tegnap szép volt a Tűzijáték is, különösen tetszettek a kis ejtőernyős darabok!
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-20 19:54:46
(#3025) Nem akarok senkit megbántani, de kezd olyan lenni az itteni forum, mint a MONDO foruma...
Vagy csak rémeket látok?
Vagy csak rémeket látok?
MIANEVED?!
kellene legalább egy ideiglenes modi vagy admin aki helyretenné a dolgokat!
Szívemből szólsz! Nincs is jobb védelem a trollklór ellen, mint egy alapos IP-ban eső...
beküldve: 2008-08-19 23:01:47
(#3023) Semmi gond nem lenne a fórummal,de ide most tényleg kellene legalább egy ideiglenes modi vagy admin aki helyretenné a dolgokat!
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
Szerk: Syan 2008-08-19 23:03:03
beküldve: 2008-08-19 23:00:26
(#3022) Küzdeni kell, gyerekek, nem kivonulni. Ha nincs, akiről példát vegyenek, hogy nőnek fel az internethez?
halgaok Syanra és itt mondom, kedves 12éves érettfanboy h hüje voltam, tényleg, mert ugy emlékeztem h a kakashi gaiden külön kötet...
ettől függetlenül ki fogják adni, , ugyanis a 27. kötetben van benne a KG...
innentől nyilvánvaló h bárhonnan megrendelheted
go home, de legyél büszke h 7. osztájba léphecc, ettől függetlenül majd 1x tanuld meg megérteni pl a gúny fogalmát
uff
áá ugyis csak felhuzom magam itt, huzok el innen, de azért tedd ezt teis.
vásárlótok maradok, néha felnézek majd ide is h kitakarítottak e már.
üdv, tisztelet azoknak akik kitartanak,csőcső
go home, de legyél büszke h 7. osztájba léphecc, ettől függetlenül majd 1x tanuld meg megérteni pl a gúny fogalmát
uff
Na ja ezzel én is így voltam. Ezért tettem át székhelyemet a Big N Fórúmra.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Gege, ne húzd fel magad, nem éri meg!
Azért vannak normális emberek is a fórumon ( nyugi, nem magamra célzok ). Bár igaz, ami igaz, a régiek sokkal kevesebbet vannak fenn, és ez nagy kár, de néha azért felkukkantanak, és el lehet csípni őket.
Azért ne add fel teljesen.
Azért vannak normális emberek is a fórumon ( nyugi, nem magamra célzok ). Bár igaz, ami igaz, a régiek sokkal kevesebbet vannak fenn, és ez nagy kár, de néha azért felkukkantanak, és el lehet csípni őket.
Azért ne add fel teljesen.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-08-19 20:32:12
(#3019) halgaok Syanra és itt mondom, kedves 12éves érettfanboy h hüje voltam, tényleg, mert ugy emlékeztem h a kakashi gaiden külön kötet...
uff
uff
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-08-19 20:37:43
beküldve: 2008-08-19 19:48:02
(#3018) Amúgy én a helyedben adnék neki még egy sanszot, a 7 könyv eszméletlen jó.
Tudja a kánya... szvsz a hatodikat nehéz lett volna alulmúlni, de nekem "kissé" erőltetett volt a szerecsenmosdatás, hogy "Krumpliorr nem is akkora lúzer ám, sőt!"...
Szerintem nem volt olyan jó a 7. könyv, eléggé kiszámítható volt, de lehet csak azért mert túl sok fanfictiont olvastam és az összes meglepő fordulat már bejáratott elmélet volt azokban.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.