Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Élni? Meg Tűzharcos? Ezek is az "idősebb" korosztályt célozzák meg, seinen lévén.
Csiszolnám a logikai fonalatt: az idősebb korosztályt célozzák elsődlegesen, ezért számítanak senienek Csak hogy ne a nyúl vigye a puskát, ugye
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
De szép volt, egyem a szíveteket, kis szabványkanok, jól van
Szabványkanok??? Hát... ha ilyen lenne a magyar "kanszabvány", lehet nem itt tartana ez az ország...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-08-24 12:07:15
(#3058) De szép volt, egyem a szíveteket, kis szabványkanok, jól van :33 Himnusz alatt fordítva volt az egyik zászló, de üsse kő
A Hellsing is seinen. Tele shotákkal, és férfi kinézetű férfiakkal. Többfejezetes fightokkal, amik közben abszolúte nem arról szövegelnek ami épp történik. Strong female lead és itt-ott felbukkanó pantsu-shotot mellőző fanszervíz. Mondjuk harisnyatartó, az van.
Remélem kisVlad is szépen lesz animálva.
A Hellsing is seinen. Tele shotákkal, és férfi kinézetű férfiakkal. Többfejezetes fightokkal, amik közben abszolúte nem arról szövegelnek ami épp történik. Strong female lead és itt-ott felbukkanó pantsu-shotot mellőző fanszervíz. Mondjuk harisnyatartó, az van.
Remélem kisVlad is szépen lesz animálva.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-24 10:58:35
(#3057) Hehe,de szépen nyertünk,jól van fiúk
Nem is tudtam,hogy az amerikaiak ilyen erősek....mikor itt voltak,barátságosban még jobban rájuk vertünk XD
Nem is tudtam,hogy az amerikaiak ilyen erősek....mikor itt voltak,barátságosban még jobban rájuk vertünk XD
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-08-24 10:55:53
(#3056) Gyönyörű játék után megvertük az amcsikat 14-10 vizilabdában. Jó lendület, szép akciók. Rájuk mindig lehet számítani. Szép befejezése az Olimpiának!
Igazad van, nekem is megvan, de ezek csak egy kötetesek. Egy sorozatot hiányoltam (jó, ezt nem írtam...:)), ami seinen. Bár az Árnybíró is seinen antológiában futott Japánban.
Az a baj inkább CSAK a fiatalok körében népszerű. Bár most jönnek azért kicsit komolyabb címek. PL. Berserk. Hiányzott már egy tényleg idősebbeknek szóló cucc.
Élni? Meg Tűzharcos? Ezek is az "idősebb" korosztályt célozzák meg, seinen lévén.
Az a baj inkább CSAK a fiatalok körében népszerű. Bár most jönnek azért kicsit komolyabb címek. PL. Berserk. Hiányzott már egy tényleg idősebbeknek szóló cucc.
Persze, vannak üdítő kivételek és nem is akartam senkit megbántani. Nem a 2 szavas hozzászólásokkal van baj, hanem az értelemmel. Tudod: akinek nem inge....
Jó, de azt nem írtad. Csak, hogy SAJNA a fiatalok körében népszerű a manga inkább. Na mind egy, leszarom
(Azért keltem fel ilyen hajnali órákon, mert meg kell néáznem a kosárlabda döntőt )
Persze, vannak üdítő kivételek és nem is akartam senkit megbántani. Nem a 2 szavas hozzászólásokkal van baj, hanem az értelemmel. Tudod: akinek nem inge....
beküldve: 2008-08-24 01:23:43
(#3050) Én még a maratoni tévécsatorna váltásnál tartok.
This is Sparta, hah, haaah Chuck Norris(ing?!). Evening, Good evening, Very good evening. Gold Medal Celebrating nagyon ismerős :'D
É utólag is gratula Katinak és Natasának. Nem hittem volna, hogy az egyéni után Katinak menni fog.
This is Sparta, hah, haaah Chuck Norris(ing?!). Evening, Good evening, Very good evening. Gold Medal Celebrating nagyon ismerős :'D
É utólag is gratula Katinak és Natasának. Nem hittem volna, hogy az egyéni után Katinak menni fog.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Meg a leülés felállás közben, tíz kör véraláfutás, porckoronghajítás..
De jó, nem csak én olvasom azt a fárasztó újságot!
Van egy nagyon fárasztó, sírvarhöhögős viccem. Íme, megosztom veletek:
Két barát beszélget:
-Milyen volt a George Michael koncert?
-Nagyon jó! George fantasztikus volt!
-És a dalai?
-A Láma nem lépett fel.
Szerk: .., 2008-08-23 22:44:34
Meg a leülés felállás közben, tíz kör véraláfutás, porckoronghajítás..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Majd csak kikupálódnak. Az általunk kedvelt hobbi sajna egyenlőre a fiatalabb korosztályból lel rajongókra. AZ idősebbeknek kevesebb az idejük fórumozni.
Na azért ez durva volt.
A csekély értlemű fórumozók NEM egyenlőek a fiatalokkal. Pl.: Riku is fiatal, meg Andi is, meg én is, akkor most mi is sötétek vagyunk, akik két szavas hszeket írnak?
Szerk.: Bocsánat a dupla postért, de gáz lett volna ezt is beleszerkeszteni az előzőbe.
Szerk: .., 2008-08-23 22:38:21
beküldve: 2008-08-23 22:18:52
(#3046) Kretén magazinban is voltak ilyen új sportágak, a kedvencem az "500 méteres távfűtés" volt.
Szerk.: Riku, most látom, hogy True mangafan vagy, hogy szakadnál meg Na jó, ne vegyél komolyan
Szerk.: Riku, most látom, hogy True mangafan vagy, hogy szakadnál meg Na jó, ne vegyél komolyan
Szerk: .., 2008-08-23 22:25:19