Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-09-03 09:00:55
(#3105) Látom nektek is kellemes volt a tantárgyfelvétel... hát igen etr a mi renszerünk:P
beküldve: 2008-09-03 08:57:44
(#3104) Nevetséges ez a "miért nem kezdenek vele valamit"-mentalitás. Mi nem Neptunt, hanem az ETR-t használjuk, az is ugyanilyen rossz volt; a legutóbbi vizsgaidőszakra TELJESEN átalakították a rendszert (ergo nem csak dizájnváltás volt, hanem funkciók tekintetében is megváltoztatták); voltak ígéretek arra, hogy az új ETR jobban bírja a terhelést, hát a mostani tárgyfelvételnél kiderült, hogy nem bírja. Nekem másfél órába telt, míg beengedett, de hát kit érdekel, mindenki ugyanúgy járt, mint én, nincsenek kiváltságosak, így nem is értem, mire fel ez a felháborodás.
Nem vagyok egy technikai zseni, de szerintem nem "párszárezerből fejleszthetnének egy új programot" a megoldás, inkább brutális szerverbővítés meg hasonlók. Tekintve, hogy így is elég komoly rendszer dolgozik "alánk", nem látok benne realitást, hogy párezer nyavalygó diák kényelme kedvéért hatalmas beruházásokat eszközöljenek.
Nem vagyok egy technikai zseni, de szerintem nem "párszárezerből fejleszthetnének egy új programot" a megoldás, inkább brutális szerverbővítés meg hasonlók. Tekintve, hogy így is elég komoly rendszer dolgozik "alánk", nem látok benne realitást, hogy párezer nyavalygó diák kényelme kedvéért hatalmas beruházásokat eszközöljenek.
beküldve: 2008-09-03 08:23:43
(#3103) Én még tegnap jól is jártam a Neptunnal. Két óra alatt kb. négyszer tudtam belépni, egyenként öt percre. Fél óra Belépés a Neptunba-gomb nyomkodás után. És ez még nem is volt sok. Nem baj, a legfontosabb tárgyak megvannak.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2008-09-03 08:24:16
beküldve: 2008-09-03 07:33:14
(#3102) ez egy részről irtó kellemetlen bár akinek éppen semmi köze nincs az eseményekhez tuti jót röhög ahogy a másiknak már egy hajszála sem marad mert már ráragadt az ujja az F5 billentyűre jó kicsit gonosz voltam.. de ha mindenki tudja h ennyire..hogy is mondjam h ne legyen vulgáris.. hasznavehetetlen akkor miért nem kezdenek vele valamit..igazán rossz lehet ha a lefagyás miatt nem vehetsz fel egy tárgyat.. és valaki más kapja meg a helyed..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Hogy lehet egy ilyen fontos dolgot meghagyni ennyire szarnak? Hát ez borzadály :S
Vicces,vicces! ^^
Néha nagyon
Ez van sajna
Talán 300.000 Ft ba is beletelne csinálni egy normális programot...ez ugye egy hagyományos egyetem/fősuli téritéses halgatójának 3-4 félévi díja
Szóval csak rohadtságból nem csinálnak jobb rendszert
no pussy, just the dicks
Hogy lehet egy ilyen fontos dolgot meghagyni ennyire szarnak? Hát ez borzadály :S
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Rossz az egész rendszer, amint 4 embernél több használja, lefagy, kidobál, összeomlik.
Ez rohadt egy dolog tud lenni, ha mondjuk fel akarsz venni valami olyan tárgyat, amire 30 hely van és még 450 másik ember is fel szeretné venni.Tegyük fel 12:00 tól lehet felvenni a tárgyat ez azt jelenti, hogy 11:57 től kb másnap délig teljesen használhatalan a neptun és akár 3 órát is frissítgetheted, hogy végre beengedjen és még csak akkor kezdődik a harc
Rosszabb, mint ahogy elképzeltem -.-"
Akkor már értem miért rühelli mindenki annyira, ha rossz.
Mitől is rossz?
Mitől is rossz?
Rossz az egész rendszer, amint 4 embernél több használja, lefagy, kidobál, összeomlik.
Ez rohadt egy dolog tud lenni, ha mondjuk fel akarsz venni valami olyan tárgyat, amire 30 hely van és még 450 másik ember is fel szeretné venni.Tegyük fel 12:00 tól lehet felvenni a tárgyat ez azt jelenti, hogy 11:57 től kb másnap délig teljesen használhatalan a neptun és akár 3 órát is frissítgetheted, hogy végre beengedjen és még csak akkor kezdődik a harc
no pussy, just the dicks
Soha nem használtam, de amiket hallottam, az egy borzalom. Túlterhelt, nem enged be a hálózatba, lassú. kifagy... szóval mint egy elrontott régi vindóz!
Passz.
Más: Ma, rögtön az első napon egésznapos töri óránk volt. Elmentünk 100halombattára, és elvileg hardcore múzeumlátogatás lett volna, mivel az ofőm töritanár és 7-ben a több napos kiránduláson végig az volt meg sok túrázás. 8-ban is erre számítottunk, de nem ez lett, nagyon jó volt a kirándulás, sok szabadidővel. Ma is erre a HC múzeumlátogatásra számítottunk, de nagyon zsír volt, sok hülyéskedéssel, bandázással, fagyizással stb.
Más: Ma, rögtön az első napon egésznapos töri óránk volt. Elmentünk 100halombattára, és elvileg hardcore múzeumlátogatás lett volna, mivel az ofőm töritanár és 7-ben a több napos kiránduláson végig az volt meg sok túrázás. 8-ban is erre számítottunk, de nem ez lett, nagyon jó volt a kirándulás, sok szabadidővel. Ma is erre a HC múzeumlátogatásra számítottunk, de nagyon zsír volt, sok hülyéskedéssel, bandázással, fagyizással stb.
Szerk: .., 2008-09-02 22:49:31
Akkor már értem miért rühelli mindenki annyira, ha rossz.
Mitől is rossz?
Mitől is rossz?
Szerk: Nagashi 2008-09-02 22:44:25
Mi a lópikula az a neptun?
Asszem a fősulik netes rendszere vagy mi. Ez a modern technológia vívmánya, hogy ily módon vehetik fel a nebulók a tantárgyaikat, a tételeiket stb.
Mi a lópikula az a neptun?
beküldve: 2008-09-02 22:26:43
(#3092) "Beszélgetünk" anno a Neptunról. Tapasztalat:
Arra az embere aki feltalálta ezt a gennyedéket rászabadítanám az adóhatóságot, az FBI-t, a KGB-t, az erkölcsrendészetet, a bosszúálló menyasszonyt, Kiszel Tüncit, egy kéjgyilkost (a belezősebb fajtából persze), a nagyanyámat, a német tanárom és ezer kiéhezett vérszopó ügyvédett miegymást etc... Aljas egy rendszer o.O
Arra az embere aki feltalálta ezt a gennyedéket rászabadítanám az adóhatóságot, az FBI-t, a KGB-t, az erkölcsrendészetet, a bosszúálló menyasszonyt, Kiszel Tüncit, egy kéjgyilkost (a belezősebb fajtából persze), a nagyanyámat, a német tanárom és ezer kiéhezett vérszopó ügyvédett miegymást etc... Aljas egy rendszer o.O
Sajnálom, ha idegesített a fáradt gőz kiengedése, itt nem arról volt szó, hogy ki hány éves, egyszerűen csak be voltam fáradva. Az megint más kérdés, hogy ki miként veszi, oltogatásról szó sem volt. Sokan emlegették az iróniát is, holott cseppet sem voltam az, mivel az irónia lényege, hogy nem feltétlenül magától értetődő és a másodlagos jelentéstartalom felülírja a közlés jelentését. Itt nem hiszem, hogy volt sorok között megbúvó irónia, egyszerű idiotizmus volt, ami már nem egyszer kibuggyant sokunkból a fórumon (kinek inge...). Hogy ennek stílusa, vagy humora neked bejön-e, szíved joga eldönteni.
Én pl. már 6 évesen sem hittem a Télapóban, úgyanígy dupla annyi évesen sem nyeltem volna be egy hangyaboncoló kisfiú meséjét sem. Ha sziszinek ezzel lelki törést okoztam, megkövetem magam és segítek pszihológust keresni.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-09-02 10:26:44