Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A 3. film óta valahogy nem tudnak érdekelni a Harry Potter mozik, asszem én megmaradok a könyveknél.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
ÚÚJJ büdqvanyj Vórnörbrádörz... Késik a HP 6 film. EGY ÉVET.
Áttették júlis 17-re, mert jól áll most anyagilag a cég, ráadásul más filmek is lesznek, és nem akarnak versenyt Kapzsiság. Olyan filmek miatt csúszik a HP6, mint Villám, a szupererőkkel megáldott kutya családi kalandja. NÓÓÓRMÁLIS??
Áttették júlis 17-re, mert jól áll most anyagilag a cég, ráadásul más filmek is lesznek, és nem akarnak versenyt Kapzsiság. Olyan filmek miatt csúszik a HP6, mint Villám, a szupererőkkel megáldott kutya családi kalandja. NÓÓÓRMÁLIS??
ez nem lehet igaz -.-" 1 évet???? Méghozzá ilyen baromságok miatt? Hát van bőr a képükön -.-
Amúgy meg engem érdekel ^^"
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-08-15 15:36:32
(#2997) ÚÚJJ büdqvanyj Vórnörbrádörz... Késik a HP 6 film. EGY ÉVET.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Nem tudom, hogy volt-e már említve de:
Ősztől újra lesz Beugró ugyanazokkal a színészekkel csak egy másik csatornán, az M1-en. [Link]
Úgy emlékszem mintha ezen a fórumon sokan nézték anno.
Ősztől újra lesz Beugró ugyanazokkal a színészekkel csak egy másik csatornán, az M1-en. [Link]
Nagyszerű hír! Köszi az infót. Tuti nézni fogom. Nagyon szerettem.
beküldve: 2008-08-14 22:52:35
(#2995) Tegnap és ma rengeteget melóztam... el is fáradtam rendesen... Azért az durva volt, amikor a sorszámokat osztogató biztonsági őr azt kérdezte: "Már megint maga?"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-08-14 22:54:51
Köszönjük szépen, ez remek hír. Legalább mi is kivettük a részünk a petícióból.
beküldve: 2008-08-13 14:20:58
(#2993) Nem tudom, hogy volt-e már említve de:
Magukban is borzalmasak, a sportolóinkon meg egyenesen botrány. Megszokhattuk már, hogy sohasem kapnak normális ruhát...
Régebben is rossz volt? Talán jobb, hogy akkor nem láttam.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-10 21:46:40
Magukban is borzalmasak, a sportolóinkon meg egyenesen botrány. Megszokhattuk már, hogy sohasem kapnak normális ruhát...
Fuhh, ezek a ruhák
Egy magyar népviselet nem lett volna jobb?
Az legalább szép..
Nem lehetett, mert: 1. akkor nem zsebelt volna be a Makány Márta egy rakat lóvét a kosztüm-tervezésért, 2. mert az túlságosan kézenfekvő és logikus megoldás lett volna!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Fuhh, ezek a ruhák
Egy magyar népviselet nem lett volna jobb?
Az legalább szép..
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-10 15:32:42
(#2988) Tudja a fene... szerintem nem olyan vészes a ruha, csak nagy tömegben és távolról. Mondjuk tény, hogy lehetett volna jobbat is választani...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Miért nem lenne egyszerűbb,ha minden ország a népviseletét vagy valami rá jellemző cuccot viselne?
Felesleges, mert csak a megnyitón veszik fel és utána nem és különben is ez olimpia, nem divatbemutató
beküldve: 2008-08-10 14:29:15
(#2986) Miért nem lenne egyszerűbb,ha minden ország a népviseletét vagy valami rá jellemző cuccot viselne?
Télen telelek; nyáron nyaralok