Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ne ijesztgessetek már tényleg ilyen szar a Neptun O.o?
Nem ijesztgetünk. Igazából sokkal rosszabb. Az igazi iszonyatot az emberi elme sem felfogni, sem közvetíteni nem képes. Ez olyan, mint a megvilágosodás: át kell élni, hogy értsd, és megfájdul tőle a fejed...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ne ijesztgessetek már tényleg ilyen szar a Neptun O.o? Az én sulimban is azt kell majd használnom... Én tiszta hülye vagyok az ilyesmihez. Most csak kíváncsiságból belenéztem de majdnem kiment a pigment a hajamból. Ugye bele lehet rázódni? Mondjátok, hogy igen ... Bár más megoldás nincs.
Szerk: miyu 2008-08-01 16:08:12
beküldve: 2008-08-01 15:36:22
(#2938) Oh igen, a hazai felsőoktatás örömei...
Egyébként amikor nekünk új, lefagyás és túlzsúfoltság-mentes, új programot ígértek, annyira jót röhögtem.
De persze ebból mind a mai napig nem valósult meg semmi.
Egyébként amikor nekünk új, lefagyás és túlzsúfoltság-mentes, új programot ígértek, annyira jót röhögtem.
De persze ebból mind a mai napig nem valósult meg semmi.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-08-01 12:12:50
(#2937) ETR, konkrétan ETR 3... Senki ( még az informatikus sem ) tudja, hol, hogyan lehet aktiválni a félévet...
Soha semmi nem megy zökkenőmentesen ezen sem...
Soha semmi nem kerül pontosan megnyitásra, állandóan túlterhelt a rendszer, ledobálja az embereket...
SZÖRNYŰ...
Soha semmi nem megy zökkenőmentesen ezen sem...
Soha semmi nem kerül pontosan megnyitásra, állandóan túlterhelt a rendszer, ledobálja az embereket...
SZÖRNYŰ...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Gyűlölöm a Neptunt!!!!!
Aki a Neptunt kitalálta. azt bedobnám két repedt hurkapálcikával egy arénába 13 borzolt idegrendszerű, éhes oroszlán és egy idegesítően verdeső papagáj közé... Anno én is hajnali 2-kor igyekeztem beférni a 100 ember közé, akiket egyidőben a rendszer képes volt kiszolgáni és könnyektől vált homályossá a világ előttem, mikor bejelentkezés után lefagytam.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-01 10:23:03
(#2934) Nagyon köszönöm...^^
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Riku: Neked meg köszike a névnapi köccöntést... az amúgy is jobb, mint a szülinap, mert nem számolja senki.
Örülök, hogy ekkora örömöt okoztam.
Chioin, neked is boldog névnapot kívánok!
Micsoda IQlájt cucc! De elég jó :P Haladnom kéne sorozattal, szereplők felét nemismerem :S
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-30 19:27:19
(#2929) Igeen,ez igazi otaku,IQ-fighter dolog:desznótos,kivághatós ujjbábok
[Link]
és a második széria:
[Link]
Haatalmas XD
[Link]
és a második széria:
[Link]
Haatalmas XD
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Néhány japános találós kérdés.
Hogy hívják ....
-...a hülye japánt?
-...a kopasz japánt?
-...a japán agglegényt?
Hogy hívják ....
-...a hülye japánt?
-Ikunuku.
-...a kopasz japánt?
-Hayasima.
-...a japán agglegényt?
-Maradoka Magamura.
Aztaqrva
Ezek nagyon jók! xDD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-07-30 18:43:41
(#2927) Néhány japános találós kérdés.
Hogy hívják ....
-...a hülye japánt?
-...a kopasz japánt?
-...a japán agglegényt?
Hogy hívják ....
-...a hülye japánt?
-Ikunuku.
-...a kopasz japánt?
-Hayasima.
-...a japán agglegényt?
-Maradoka Magamura.
Szerk: Rudymester 2008-07-30 18:43:55
beküldve: 2008-07-30 16:03:29
(#2926) Hát nem tudom, nem túl sokat lógok az AA-on, de szerintem azért közel sem olyan rossz fórum, mindenestre több értelmes ember van, mint néhány más helyen. *ha az sötét, akkor a Mondoé vajon mi. * Mondjuk én alapvetően nem olvasok offtopicokat, mivel egy animés oldalon elsősorban az animék érdekelnek, az értelmet a témával kapcsolatban amúgy sem az offnál kell keresni. Kevésbé értelmes egyének, vagy (alaptalanul) egoista emberek meg mindenhol vannak. Sajnos.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.