Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-08-08 16:29:50
(#2970) tecsókatalógusban (asszem) van mangaszerű csajt ábrázoló Inoxcrom tolll,kár hogy olyan vastagon fog ,mert vennék pedig
Télen telelek; nyáron nyaralok
Azé' remélem, hogy szeretett nővérkéd névnapját nem fogod elfeledni... teeee...
Óóó, hol vagy te még! Két nappal az orosz tankok előtt! Beállítom a csipogómat jóóó?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Ja ja télleg! Bódog névnapot beléd... el is felejtettem ezt a Krisztina napot, ami csak azért gáz, mert szegény unokatesómat is elhanyagoltam köszöntésileg! *bunkó*
Azé' remélem, hogy szeretett nővérkéd névnapját nem fogod elfeledni... teeee...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ja ja télleg! Bódog névnapot beléd... el is felejtettem ezt a Krisztina napot, ami csak azért gáz, mert szegény unokatesómat is elhanyagoltam köszöntésileg! *bunkó*
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-08-07 00:40:13
(#2966) Kissé megkésve, de nem törve: boldog névnapot, Hanon!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerintem meg nagyon gyenge a többihez képest...
Szerintem nem volt gyenge. De izlések és pofonok, nekem tetszet.
Szerintem se gyenge, csak a többihez képest.
Szerk: .., 2008-08-05 16:49:26
Lanwellé és Hanoné volt a legjobb, Rudyét pedig már láttam. Én is találtam egy jót:[Link]
Ez nagyon édes volt!!!
Szerintem nem volt gyenge. De izlések és pofonok, nekem tetszet. Amugy Boldog Névnapot Hanon!
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-08-05 16:49:26
Lanwellé és Hanoné volt a legjobb, Rudyét pedig már láttam. Én is találtam egy jót:[Link]
Ez nagyon édes volt!!!
Mielőtt elfelejteném. Boldog Névnapot Hanonnak!
- "???" - kisétál a vécébe, megnézi a naptárat - "harmadika Kornél, Soma, negyedike Ulrik, ötödike...vááá, várjunk, ez Július" - átlapoz - "há, ötödike Krisztina!"
Lol, ma van a névnapom Köszi
Hihetetlen. Az emberek manapság azt sem tudják, mikor van a névnapjuk. Necroval voltam ugyanígy, ő se tudta, hogy aznap van neki.
beküldve: 2008-08-05 15:55:08
(#2961) Boldog névnapot Hanon, és az összes többi Krisztinek. És boldog szülinapot mindenkinek, aki ma ünnepli. (Elsősorban Vivimnek, aki ugyan nem érdemli meg, de ilyen ez a testvéri szeretet. )
Ez nagyon édes volt!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Mielőtt elfelejteném. Boldog Névnapot Hanonnak!
- "???" - kisétál a vécébe, megnézi a naptárat - "harmadika Kornél, Soma, negyedike Ulrik, ötödike...vááá, várjunk, ez Július" - átlapoz - "há, ötödike Krisztina!"
Lol, ma van a névnapom Köszi
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-05 08:27:11
(#2958) Mielőtt elfelejteném. Boldog Névnapot Hanonnak!
És boldog szülinapot Nagashinak, mert 2 héten belül lesz neki valamikor. Jól mondom?
És boldog szülinapot Nagashinak, mert 2 héten belül lesz neki valamikor. Jól mondom?
beküldve: 2008-08-05 08:05:00
(#2957) Lanwellé és Hanoné volt a legjobb, Rudyét pedig már láttam. Én is találtam egy jót:[Link]
De a legjobb még mindig a Volkswagené: [Link]
Ez is beteg, de a két kisgyerekes szvsz jobb