Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Előbb kell őket kiolvasni, aztán a filmeket, ha van ledved...de tényleg nem olyan minőségűek a filmek, a könyvekhez képest, hogy az ember sokszor megnézze (hát nem sírom vissza az időket mikor tesóm naponta megnézte a shreket)
Amúgy én a helyedben adnék neki még egy sanszot, a 7 könyv eszméletlen jó.
(Amúgy ez a szemöldökös videó igen jó )
Amúgy én a helyedben adnék neki még egy sanszot, a 7 könyv eszméletlen jó.
(Amúgy ez a szemöldökös videó igen jó )
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-18 20:05:22
beküldve: 2008-08-18 19:20:25
(#3014) Első film - Hm, nem rossz, olvassuk el a könyvet.
Addig megjelent négy kötet elolvasása. I'm a faaan.
Második film - Nem rossz, ari a kígyó.
Harmadik film - Mintha valami hiányozna.
Negyedik film - Zomg, valami nagyon kimaradt O.o
Ötödik kötet, utolsó 40-50 oldal - Jeez, hagyjál már, rég elvesztettem a fonalat >.<" *lerakja a könyvet, és Dumbledore magyarázatát azóta se olvasta el*
Ötödik filmet már meg se néztem.
Valahogy így ábrándultam ki az egész sorozatból. Az a szomorú, hogy ebben a filmek is nagy szerepet játszottak, az utolsó kettő annyira borzalmas lett, hogy a könyvtől is elvette a kedvem.
Addig megjelent négy kötet elolvasása. I'm a faaan.
Második film - Nem rossz, ari a kígyó.
Harmadik film - Mintha valami hiányozna.
Negyedik film - Zomg, valami nagyon kimaradt O.o
Ötödik kötet, utolsó 40-50 oldal - Jeez, hagyjál már, rég elvesztettem a fonalat >.<" *lerakja a könyvet, és Dumbledore magyarázatát azóta se olvasta el*
Ötödik filmet már meg se néztem.
Valahogy így ábrándultam ki az egész sorozatból. Az a szomorú, hogy ebben a filmek is nagy szerepet játszottak, az utolsó kettő annyira borzalmas lett, hogy a könyvtől is elvette a kedvem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-18 19:10:24
(#3013) Majdnem kifelejtettem a HP filmek leggyengébb pontját, Emma Watson kisasszonyt meg az ő szemöldökét...
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Hát igen, ez a baj velük :S De azért az 5 elég jól sikerült, annak ellenére hogy Harry kapcsolatát Cho-val eléggé átírták :S
Igen, eléggé átírták, de a cuki színészcsajszi, aki Chot játszotta kárpótolja ezt
Sry a double postért...
beküldve: 2008-08-18 17:58:55
(#3011) Az első két film igazán jó volt, főleg a második. Még a harmadik is elment, bár az már nem volt annyira színvonalas. A 4. pocsék lett, nehéz ám filmvászonra átültetni egy ilyen hosszú könyvet (mondjuk lordofdöringszéknek sikerült, de akkoris). Az 5. szerintem lett, de nem a saját kategóriájában. Vajmi kevés köze van a Harry Potterhez. Az 5. rész egy road-movie.
Mikor megláttam egy interjút egy jelmezkészítővel, aki a HP6on dolgozik, nekem már nyilvánvaló volt, hogy a 6. rész felejtős lesz számomra. A következőt nyilatkozta, miközben mutogatta a kviddicsrucikat:
"Mivel a főhősök egyre idősebbek lesznek, az évek számával a merészségük is megnő. Ezért a kviddics is veszélyesebb lesz. Sokkal erősebb védőöltözékre lesz szükségük."
NO COMMENT. Miért nem azonnal teljes páncélzatot adnak rájuk? Ez akkora orbitális baromság, hogy majdnem meghaltam. De nézzük a jó oldalát: a 6. részben legalább lesz kviddics, nem úgy, mint az 5-ben.
Ja és nem szidni a Warner Bros.-t, a Sötét Lovag nagyon ütött, emiatt 5 évre előre megbocsátok mindent a Warnernek
Mikor megláttam egy interjút egy jelmezkészítővel, aki a HP6on dolgozik, nekem már nyilvánvaló volt, hogy a 6. rész felejtős lesz számomra. A következőt nyilatkozta, miközben mutogatta a kviddicsrucikat:
"Mivel a főhősök egyre idősebbek lesznek, az évek számával a merészségük is megnő. Ezért a kviddics is veszélyesebb lesz. Sokkal erősebb védőöltözékre lesz szükségük."
NO COMMENT. Miért nem azonnal teljes páncélzatot adnak rájuk? Ez akkora orbitális baromság, hogy majdnem meghaltam. De nézzük a jó oldalát: a 6. részben legalább lesz kviddics, nem úgy, mint az 5-ben.
Ja és nem szidni a Warner Bros.-t, a Sötét Lovag nagyon ütött, emiatt 5 évre előre megbocsátok mindent a Warnernek
Hát igen, ez a baj velük :S De azért az 5 elég jól sikerült, annak ellenére hogy Harry kapcsolatát Cho-val eléggé átírták :S
beküldve: 2008-08-18 17:33:12
(#3009) Ma majdnem elkirándultam Ráckevére - csak közben hívtak az irodából, hogy ugyan ugorjak már be egy iratért, mert azt holnap reggel le kéne adni... Mindegy, Pesterzsébet-felsőről eddig még sosem kirándultam be a Belvárosba...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-16 00:18:22
(#3008) Az a bajom a HP filmekkel, hogy egyre inkább eltávolodnak a könyvektől. Ha képes lennék a könyvektől függetlenül megítélni őket, akkor lehet, hogy tetszenének, de nem tudok így nézni rájuk.
Ráadásul nem tudom megbocsájtani, hogy míg a sztorít nyírbálják rendesen, addig mindig van idő láványos, de fölösleges jelenetekre, mint Harry repülése Csikócsőrön a tő felett. Egyébként ettől függetlenül láttam minden filmet.
Ráadásul nem tudom megbocsájtani, hogy míg a sztorít nyírbálják rendesen, addig mindig van idő láványos, de fölösleges jelenetekre, mint Harry repülése Csikócsőrön a tő felett. Egyébként ettől függetlenül láttam minden filmet.
Észre se vettem, hogy én produkáltam a 3000. hozzászólást! *pezsgőt bont*
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-08-16 00:18:31
Rowling úgy tervezte a cselekményt, hogy megemberesedjen a történet, így emelkedik a korhatár is.
Érdekel valakit a Harry Potter-mozi? Oo
Biztos, még ha minket nem is Bár a történet a vége felé kezd megemberesedni...
Jó, a hatodik egy katasztrófa...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-15 20:38:30
(#3005) Nah, én teljesen más véleményen vagyok :] szerintem a 3. meg az 5.rész lett a legjobb :] Az 5. egy kicsivel jobb lett mint a 3. szerintem, de nekem mindkettő tetszett :P
A büszkeség nem sokat ér, ha halott vagy.
beküldve: 2008-08-15 20:26:40
(#3004) Nem vagyok fanatikus, de azért szeretem HP filmeket/könyveket. Az első 3 film nem igazán érdekes, de a 4-től már azért pörgősebb az egész. Az 5. film tetszett a legjobban.
beküldve: 2008-08-15 20:22:33
(#3003) A 3. nagyon rossz lett....
Meg a 4. is, mondjuk egy fokkal jobb volt mint a 3.
Az 5 meg tetszett, de nem az igazi.
A könyveket meg imádom
Meg a 4. is, mondjuk egy fokkal jobb volt mint a 3.
Az 5 meg tetszett, de nem az igazi.
A könyveket meg imádom
MIANEVED?!
A 4 film rossz lett, de az 5 nagyon jól sikerült. És a 6-ot ugyanaz a pali rendezi majd.
(kettővel alattam ott a 3000. komment a topikban Pezsgőt)
(kettővel alattam ott a 3000. komment a topikban Pezsgőt)
Szerk: Nagashi 2008-08-15 20:12:39
Nem izgat annyira a HP film, de azért megvan néhány, mindet láttam, de a könyv egyértelműen jobb.
Chika, ha vagy: hogy áll az a régen emlegetett kiruccanás Japánba? Ugye nem én maradtam le valamiről? Van akkor hely a bőröndben, vagy Rudy sokat foglal? LOL
Chika, ha vagy: hogy áll az a régen emlegetett kiruccanás Japánba? Ugye nem én maradtam le valamiről? Van akkor hely a bőröndben, vagy Rudy sokat foglal? LOL
Szerk: Sakamoto Riku 2008-08-15 18:18:42