Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: .., 2008-08-09 22:41:19
Jaaajjjj.... ne is mondd... pipacsok... áááá.... komolyan... ennél én is jobbat terveztem volna... miért nem lehet csak egyszer normálisan felöltöztetni a sportolóinkat??? Vagy, ha már itt tartunk... nem hiszem el, hogy a sportoló csajokba nem szorult legalább egy icipici jóízlés, és nem tudták volna azt mondani, hogy: "én ezt nem veszem fel, csak azért, hogy rajtam röhögjön a világ!!!"
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Láttam az ismétlést. Szerintem sem voltak csodakosztümben. A Túró Rudi reklámra én is gondoltam. Amúgy eszméletlen parádé volt a megnyitó. De az olimpiáért nem vagyok annyira oda.
beküldve: 2008-08-09 18:17:12
(#2982) Én nem tudom...Nekem tetszik^^
Tervezz, rajzolj, töltsd fel : http://www.songafanart.hu
Miért kellett szegény, szép sportoló nőinknek két lábon járó turó rudi reklámként funkcionálniuk? Ki tervezte ezeket a kosztümöket O.o? De ez legyen a legnagyobb baj, a megnyitó szép volt, a fáklya meggyújtása különösen hatásos volt :)
Hát ez olyan...olyan.... blöeeeee
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-09 02:29:49
(#2976) Bocs, hogy úgy eltűntem msn-ről, de áramszünet volt...
Semmi gond, gondoltam, hogy valami ilyesmi miatt tűntél el.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Bocs, hogy úgy eltűntem msn-ről, de áramszünet volt...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-08 23:30:36
(#2973) "Olyan jóban vagyunk, kár lenne ezt elrontani..."
A kedvenc dumám arra, hogy elzárkózzam egy kapcsolattól úgy, hogy ne bántsam meg a másikat, és megmaradjon a barátság is.
Most megkaptam...
De legalább már tudom, mi a helyzet...
A kedvenc dumám arra, hogy elzárkózzam egy kapcsolattól úgy, hogy ne bántsam meg a másikat, és megmaradjon a barátság is.
Most megkaptam...
De legalább már tudom, mi a helyzet...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Ezt miért raktad spoiler-be?
Mert ez masszívan SPOILER. Valaki még nem tudja, hogy van a tescoban mangacsajos toll és a felfedezés örömét meg kell hagyni nekik.
Hopp, most elmondtam. Vááá
Szerk: .., 2008-08-08 23:27:48