Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-08-04 22:45:29
(#2955) Az én kedvencem:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[Link]
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[Link]
Ezt én is láttam, tök jó
De ez is nagyon jó, bár régi vicc (angolul tudóknak ajánlott):[Link]
beküldve: 2008-08-04 21:34:44
(#2953)
Szerk: NortonGirl 2008-08-04 21:35:15
Nem baj én is az antihősöket szeretem!
Egyre agresszívabbak a reklámozók, mert már annyira beleivódott mindennapjainkba a fogyasztói társadalom agymosó gépezetének villogása, hogy kést kell vágni a hátadba, vagy meg kell botránkoztatni, vagy meg kell nevettetni, hogy felfigyelj vlmire.
Nem hiába már külön csapatok vannak arra, hogy eleve a mainstream csatornákon nem sugározható anyagokat készítsenek. Értem ezalatt a direkt netre húzott agyament fogásokat.
[Link]
Egyre agresszívabbak a reklámozók, mert már annyira beleivódott mindennapjainkba a fogyasztói társadalom agymosó gépezetének villogása, hogy kést kell vágni a hátadba, vagy meg kell botránkoztatni, vagy meg kell nevettetni, hogy felfigyelj vlmire.
Nem hiába már külön csapatok vannak arra, hogy eleve a mainstream csatornákon nem sugározható anyagokat készítsenek. Értem ezalatt a direkt netre húzott agyament fogásokat.
[Link]
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Most ez úgy hangzik, mintha mindig a rosszfiúkat / rosszlányokat védeném, de nehogymár baj legyen, ha délelőtt kilenc óra huszonháromkor telefonál valaki. Egy reggel hatos "ébresztő" még okés, zavaró, de délelőtt, amikor már majdnem mindenki fenn van, nem hiszem, hogy gondot jelenthet.
Anyukám mondjuk régebben állandó éjszakai műszakban dolgozott, tesóm meg háromhetente, és gyakran ébresztették fel őket (mondjuk délben), bosszankodtak is emiatt rendesen.
Anyukám mondjuk régebben állandó éjszakai műszakban dolgozott, tesóm meg háromhetente, és gyakran ébresztették fel őket (mondjuk délben), bosszankodtak is emiatt rendesen.
Úgy értem, reklámcélokból zaklatni törvényes e -.-
Amúgy a hangnemről annyit, hogy ha pék lennék, és ötig dolgoznék, ezek ugyanúgy felhívnának. Ilyenkor akárkit felhívni szerintem nem kisebb bunkóság mint amit én mondtam -.-
Amúgy a hangnemről annyit, hogy ha pék lennék, és ötig dolgoznék, ezek ugyanúgy felhívnának. Ilyenkor akárkit felhívni szerintem nem kisebb bunkóság mint amit én mondtam -.-
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-08-04 15:43:02
Abszolúte törvényes. Te is azt, és akkor hívsz fel, amikor akarsz.
(Btw ha én lennék a "telefonos kisasszony", akkor a reggeli "b*****meg" miatt csakazértis szívatnálak egy kicsit, mert milyen hangnem ez, ember. :P)
(Btw ha én lennék a "telefonos kisasszony", akkor a reggeli "b*****meg" miatt csakazértis szívatnálak egy kicsit, mert milyen hangnem ez, ember. :P)
Tedd mellé a kagylót, vagy vedd fel és tedd mellé. Előbb utóbb megunják...
Szerk: Rudymester 2008-08-04 15:37:14
beküldve: 2008-08-04 15:31:42
(#2945) 2:42: Elmegyek aludni.
9:23:felébredek egy telefonra. azthittem, dél van, és anyám hív. lemegyek hulla álmosan, felveszem, erre telefonreklámos ribanc ajánl valami nyaralást. minden lelkifurdalás nélkül mondom neki, hogy b****meg, felébresztett, és lecsapom.
9:38: Gamestar fórumon a 'Reggelt! topikba bekommentelem az egészet, hogy micsoda bunkóság. Miközben írom a kommentet, megint felhívnak, megint egy nő, ugyanaz a szöveg. ,,Az önök cége húsz perccel ezelőtt hívott fel" és lerakom.
15:22: Megint felhív egy, ingerült hangon, fékezve a beszédsebességemet, elmagyarázom neki,(miközben ő is próbálkozik valamivel) hogy a cégük csak ma már kétszer felhívott engem, és lekötelezne, ha nem próbálnák tovább rámtukmálni az egészet. Lecsapom a kagylót.
NORMÁLIS EZ??? TÖRVÉNYES EZ??? MIVEL LEHET LEKAPCSOLNI EZT A SOK NYARALÁSOS RIBANCOT???
9:23:felébredek egy telefonra. azthittem, dél van, és anyám hív. lemegyek hulla álmosan, felveszem, erre telefonreklámos ribanc ajánl valami nyaralást. minden lelkifurdalás nélkül mondom neki, hogy b****meg, felébresztett, és lecsapom.
9:38: Gamestar fórumon a 'Reggelt! topikba bekommentelem az egészet, hogy micsoda bunkóság. Miközben írom a kommentet, megint felhívnak, megint egy nő, ugyanaz a szöveg. ,,Az önök cége húsz perccel ezelőtt hívott fel" és lerakom.
15:22: Megint felhív egy, ingerült hangon, fékezve a beszédsebességemet, elmagyarázom neki,(miközben ő is próbálkozik valamivel) hogy a cégük csak ma már kétszer felhívott engem, és lekötelezne, ha nem próbálnák tovább rámtukmálni az egészet. Lecsapom a kagylót.
NORMÁLIS EZ??? TÖRVÉNYES EZ??? MIVEL LEHET LEKAPCSOLNI EZT A SOK NYARALÁSOS RIBANCOT???
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-03 22:18:57
(#2944) Hogy valami biztatót is mondjak a felsőoktatás új áloza... izé, hallgatóink: azért túl lehet élni... (legalább is nekem eddig (nyolc féléven át) sikerült... *lekopogja*)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-08-03 13:12:02
(#2943) ÁÁÁÁÁ, ne mááár!
Hallottam, hogy...khm..sz*r a rendszer, de ennyire???!!
Ha jól láttam, ahová én megyek ott is Neptun van (KRE). Na akkor még ehhez jön, hogy én totál kezdő is vagyok (elsős lévén)...Wow, na ebből mi fog kisülni....
Hallottam, hogy...khm..sz*r a rendszer, de ennyire???!!
Ha jól láttam, ahová én megyek ott is Neptun van (KRE). Na akkor még ehhez jön, hogy én totál kezdő is vagyok (elsős lévén)...Wow, na ebből mi fog kisülni....
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-08-03 13:23:02
beküldve: 2008-08-03 12:50:07
(#2942) beküldve: 2008-08-02 07:55:06
(#2941) >Miyu: ugyan, dehogy...
Leginkább tárgyfelvételnél kellemetlenkedik, órákig nem tudsz belépni, mert túlzsúfolt a rendszer, lemaradsz a legjobb kurzusokról, főleg, ha a tanszéknek annyi esze sincs, hogy a kötelező tárgyakhoz elég limitet írjon ki. Ha beléptél, jó eséllyel pár másodperc után lefagy, így biztosítva neked a következő pár órára nem túl kellemes elfoglaltságot. Ez rendszerint abból áll, hogy mindhiába és egyre fogyó lelkesedéssel és kitartással próbálsz bejutni a "szörnyeteg barlangjába". Ezek után döntsd el, hogy mennyire szörnyű. Amúgy abszolút tanulható, csak borzasztóan elavult.
Egyébként meg az, amit alister írt.
Leginkább tárgyfelvételnél kellemetlenkedik, órákig nem tudsz belépni, mert túlzsúfolt a rendszer, lemaradsz a legjobb kurzusokról, főleg, ha a tanszéknek annyi esze sincs, hogy a kötelező tárgyakhoz elég limitet írjon ki. Ha beléptél, jó eséllyel pár másodperc után lefagy, így biztosítva neked a következő pár órára nem túl kellemes elfoglaltságot. Ez rendszerint abból áll, hogy mindhiába és egyre fogyó lelkesedéssel és kitartással próbálsz bejutni a "szörnyeteg barlangjába". Ezek után döntsd el, hogy mennyire szörnyű. Amúgy abszolút tanulható, csak borzasztóan elavult.
Egyébként meg az, amit alister írt.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.