Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Váó LoL x'D... De legalább nem trottyos "SzandoIntegra" mint az "Alucard fajta", kevésbé gorillás. Egész jól áll neki x]...
Ezt a képet nem oly rég' találtam. Egy kissé...*khm* fura fanart a Hellsingből(?) és az Árnybíróból:
Ez a Szandó roppant dekoratív xD
Ez a Szandó roppant dekoratív xD
Erre én
Ez nagyon jó x'D
Én inkább Integrát látnám szívesen Szando-cuccban :3
Alucardot meg anélkül.
Őket meg egymáson. x'))
Én inkább Integrát látnám szívesen Szando-cuccban :3
Alucardot meg anélkül.
Őket meg egymáson. x'))
És ezek után csak annyit tudok mondani, hogy ÁÁÁÁÁ
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-07-29 01:35:58
Szerintem nincs viccesebb annál, mint mikor valaki egy fórumon keresztül üzenget az épp aktuális nagyszerelmének, igaz ezt inkább eddig csak animeaddictson vettem észre. De ott valami elképesztő, annyi sötét embert, offtopic tele van "akkor ma este talizunk picim; tegnap olyan jó volt vele" üzenetekkel, és a legszebb az egészben az, hogy a többieket mintha érdekelné is ez az egész. Nem értem, ez csak szerintem röhejes? ^-^
Most kezdtem el AnimeAddicts fórumozni (eddig volt 2 hsz.-em). Most egy kcisit elvetted a kedvem, de azért még teszek 1-2 próbát.
Animeaddicts az a furcsa fórum, ahol a mod szinte minden nap fent van. Rendellenes, biztos programhiba.
Az ottani offtopicnak vannak szabályai, és amíg azt nem szegik meg, addig a mod nem tesz semmit; és a 'nagyszerelmemről' való ömlengés nincs tiltólistán.
Óóó, buzi turret >_____<
Az ottani offtopicnak vannak szabályai, és amíg azt nem szegik meg, addig a mod nem tesz semmit; és a 'nagyszerelmemről' való ömlengés nincs tiltólistán.
Óóó, buzi turret >_____<
Egyszerű a helyzet: nem kell ott fórumozni.
Ömlengésre megvannak az egyéb csatornák (msn stb...). Alap ismerkedésre jó a fórum, de a többit jobb négyszemközt.
Animeaddicts az a furcsa fórum, ahol a mod szinte minden nap fent van. Rendellenes, biztos programhiba.
Óóó, buzi turret >_____<
Óóó, buzi turret >_____<
beküldve: 2008-07-28 16:15:16
(#2905) Találtam, Hanon írta máshol, de ott off lenne válaszolni:
Nagyrészt egyetértek (off-topik =/= chat; hol lehet ilyen helyeken a mod vagy az admin, és ha van, miért nem gyomlál; nagyonszerelmesekmertmégnemtal lkoztak LOL; stb), bár nem hiszem, hogy a lelövésen (értsd: banplz!!!) bármi segítene... Esetleg idővel felnőnek.
Szerintem nincs viccesebb annál, mint mikor valaki egy fórumon keresztül üzenget az épp aktuális nagyszerelmének, igaz ezt inkább eddig csak animeaddictson vettem észre. De ott valami elképesztő, annyi sötét embert, offtopic tele van "akkor ma este talizunk picim; tegnap olyan jó volt vele" üzenetekkel, és a legszebb az egészben az, hogy a többieket mintha érdekelné is ez az egész. Nem értem, ez csak szerintem röhejes? ^-^ Bár ott van az az eset, amikor úgy nagyonszerelmesek, hogy mégcsak nem is találkoztak. Há' rotflol, könyörgöm :'DDDD
Nagyrészt egyetértek (off-topik =/= chat; hol lehet ilyen helyeken a mod vagy az admin, és ha van, miért nem gyomlál; nagyonszerelmesekmertmégnemtal lkoztak LOL; stb), bár nem hiszem, hogy a lelövésen (értsd: banplz!!!) bármi segítene... Esetleg idővel felnőnek.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-28 15:57:35
(#2904) Nightwisht a Szigetre, a rohadt életbe is.
*böngészi az archívumot* És már voltak a Szigeten. 2002-ben. Megalázó este 6 órai fellépéssel. Azért a Century Childon is voltak jó számok. Nem annyira jók, mint a Onceon, de azért jók voltak. Hát ott volt az End of all hope és a Dead to the world is. Ennyire lehúzni egy Nightwisht. Ez engem sért :(
Akkor most Portalozok.
*böngészi az archívumot* És már voltak a Szigeten. 2002-ben. Megalázó este 6 órai fellépéssel. Azért a Century Childon is voltak jó számok. Nem annyira jók, mint a Onceon, de azért jók voltak. Hát ott volt az End of all hope és a Dead to the world is. Ennyire lehúzni egy Nightwisht. Ez engem sért :(
Akkor most Portalozok.
Uncsitesóm is Debrecenben jár egyetemre
Az enyém is, csak ő tanítani...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kölcsey :) neve szerint tanító képző főiskola de nem pedagógus leszek (nem vesztem meg x)). Szívem szerint a kommunikáció & médiatudomány szakra mentem volna de hiányzott hozzá még kb80 pont így maradt az ifisegítő. De legalább bent vagyok, aztán meg majd alakul...
Szerk: miyu 2008-07-28 15:50:49
...Köszönjük Bence xD...
Egyéni szoc. problém: felvettek a fősulira, nem gondoltam volna. Mehetek Debrecenbe óyee x)
Egyéni szoc. problém: felvettek a fősulira, nem gondoltam volna. Mehetek Debrecenbe óyee x)
Csak megnyugtattam knightslordsot
Milyen fősuli?
Uncsitesóm is Debrecenben jár egyetemre
...Köszönjük Bence xD...
beküldve: 2008-07-28 15:25:58
(#2899) kellemes pillanatok XD
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Imádom amikor mások vitáznak értelmetlen dolgokon, valahogy megnyugtat. XD
Most akkor megnyugtatlak:
-De Donald kacsa akkor is erősebb Miki egérnél!
-De nem!
-De igen!
-Megmondalak az ovó néninek!
-Én meg idehívom az apukámat, aki kettévág a láncfűrészével!
-De akkor is enyém a kék lapát beeee!
Szerk: .., 2008-07-28 15:22:43
beküldve: 2008-07-28 14:57:37
(#2897) Imádom amikor mások vitáznak értelmetlen dolgokon, valahogy megnyugtat. XD
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: miyu 2008-07-28 15:11:40