Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mindenki máshogy viccel, van, aki bénán vagy sértően... szólni kell nekik, ha meg nem szólsz időben, akkor tudd bele, ne később emlegesd fel.
Szólni? Ne később? Tessék?
Csak azt mondom, hogy ha valaki paraszt, akkor mond meg neki, ne hetek mulva mondja az ember sokadik, kívülálló személyeknek, hogy XY paraszt volt
Érted, a pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el
Na elmentem sushit enni
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-07-30 15:32:11
Mindenki máshogy viccel, van, aki bénán vagy sértően... szólni kell nekik, ha meg nem szólsz időben, akkor tudd bele, ne később emlegesd fel.
Szólni? Ne később? Tessék?
Ugyanmár! Van, aki ilyet egy percre is felvesz? Ez kb óvodás szint.
Nincs.
A kulcsszó: TOLERANCIA /vagy egyszerűbben---> lesz*rás/
Ezt aztán ítéletnapig mondogathatod egy olyan embernek, akit semmi sem dühít jobban az emberi hülyeségnél
Miért kell olyan dolgokkal foglalkozni, amik csak arra jók, hogy felidegesítse magát vele az ember?
Ha ott van az orra előtt, nehéz nem foglalkozni vele.
How to be... nigahiga edition (youtube sztárok pwnz)
ninja > gangster > emo > nerd (> asian x))
Többi videójuk se rossz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Te is kapsz portaltortát
A portal befejezése eszméletlen jó volt :) Szerintem a portal az maradandó alkotás, egész 19. pálya teljesen epikus.Meg az a dal xD Amúgy BSZ.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Hát ez az, azok a szerencsétlenek azt hiszik, hogy csak az AA fórumon van ilyen összeszokott csapat és kurvabüszkék magukra.
Nemhiszem.
És nem 2-3 szerelmes van, inkább 3-4 pár
Úristen 3-4 pár is? Ezek után meggondolom, hogy odamegyek-e mindenki máshogy szerelmes na és egy keserű élhetetlen tuskó, akinek ez fáj /nem célozgatok, mindenki döntse el maga/
plusz ehhez jönnek még az idióták, akiknek úgy néz ki csak én nem bírom a humorukat,
legalábbis Sanyin kívül még senkire sem érkezett "következő conon kinyírlak te segg" post.
Ugyanmár! Van, aki ilyet egy percre is felvesz? Ez kb óvodás szint.
A kulcsszó: TOLERANCIA /vagy egyszerűbben---> lesz*rás/
Miért kell olyan dolgokkal foglalkozni, amik csak arra jók, hogy felidegesítse magát vele az ember?
Nem a rokonaid, szóval, ha nem tetszenek, hagyd csak ott őket szépen
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-07-30 14:16:54
(#2921) Köszönöm a jókívánságokat és a tortát is!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Egyébként AA fórummal semmi gond, egy elég régi és jó közösség, van pár idióta és nem is az a 2-3 "szerelmes" a legdurvább, de igazából teljesen szelídek, szóval kár lenne a közhangulatot bolygatni a mod folytonos fenyegetéseivel meg büntetgetésekkel.
Hát ez az, azok a szerencsétlenek azt hiszik, hogy csak az AA fórumon van ilyen összeszokott csapat és kurvabüszkék magukra. És nem 2-3 szerelmes van, inkább 3-4 pár, plusz ehhez jönnek még az idióták, akiknek úgy néz ki csak én nem bírom a humorukat, legalábbis Sanyin kívül még senkire sem érkezett "következő conon kinyírlak te segg" post.
Boldog szülinapot alister ^^
Te is kapsz portaltortát
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-07-30 13:45:15
(#2919) beküldve: 2008-07-30 13:24:12
(#2918) Alister naon boldog szülinapot!
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-07-30 13:24:50
beküldve: 2008-07-30 13:01:32
(#2917) Bár nem nagyon ismerem Alister-t, de azért én is Nagyon Nagyon Boldog Szülinapot kívánok neki ^^
beküldve: 2008-07-30 12:37:52
(#2916) Alister!
Nagyon-nagyon boldog szülinapot!
Nagyon-nagyon boldog szülinapot!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-07-30 08:43:15
(#2915) Heppi börzdély Alister!!!
Riku: Neked meg köszike a névnapi köccöntést... az amúgy is jobb, mint a szülinap, mert nem számolja senki.
Riku: Neked meg köszike a névnapi köccöntést... az amúgy is jobb, mint a szülinap, mert nem számolja senki.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-30 08:37:01
(#2914) beküldve: 2008-07-30 01:55:29
(#2913) Alister pajtás! Sok Boldog Születésnapot Neked ^^
/gondolom visszamenőleg is én leszek az első, így hajnal 2 előtt pár perccel :P/
Eldöntötted már, hogy lenézel-e MatsuriNapozni Miskolcra 23.-án?
Másvalaki amúgy jön innen?
Egyébként AA fórummal semmi gond, egy elég régi és jó közösség, van pár idióta és nem is az a 2-3 "szerelmes" a legdurvább, de igazából teljesen szelídek, szóval kár lenne a közhangulatot bolygatni a mod folytonos fenyegetéseivel meg büntetgetésekkel.
Mielőtt még valaki írná, hogy fontosak a szabályok és milyen anarchista egy fórum, megjegyezném, hogy amik vannak szabályok, azokat keményen be is tartatják.
/gondolom visszamenőleg is én leszek az első, így hajnal 2 előtt pár perccel :P/
Eldöntötted már, hogy lenézel-e MatsuriNapozni Miskolcra 23.-án?
Másvalaki amúgy jön innen?
Mielőtt még valaki írná, hogy fontosak a szabályok és milyen anarchista egy fórum, megjegyezném, hogy amik vannak szabályok, azokat keményen be is tartatják.
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-07-30 02:01:09
És ezek után csak annyit tudok mondani, hogy ÁÁÁÁÁ
Vigyázz, mit kívánsz, mert valóra válik...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."