Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-07-20 20:58:29
(#2865) sztem zsír con volt, bár a mangafan mangákat énis hiányoltam, táncpadverseny szánalmas volt, Szputnyikot nem engedték táncpadhoz mondván h akkor mindenki versenyezni akarna...namármost 30 emberre készültek, versenyzett 8...pedig Pikont egyedül ő tutta volna megverni
az afterparty meg sztem kiráj volt végre nemkellett a hüje visítós megjegyezhetetlen japó jérokkszámokat halgatnom hanem animezenék voltak
pestieknek meg üzenem h nemkötelező jönni conra, de ha nem vagy ott akkor ne is fikázd
uff
ja Alister még annyit h Zacky cpjét a Horohorosat elbaszták a szervezők ugyanis 35 mp hejett az egész számot leadták + nem azt a képet tették ki amejiket ő linkelte, ezért lapos volt kicsit az ő előadása is...amugy a többivel egyetértek, nekem még arcizmom sem rezdült a poénosnak szánt előadásokon...
bár a kitekat+Grimjow még értékelhető volt, de belefért volna másfél percbe is
uff

az afterparty meg sztem kiráj volt végre nemkellett a hüje visítós megjegyezhetetlen japó jérokkszámokat halgatnom hanem animezenék voltak
pestieknek meg üzenem h nemkötelező jönni conra, de ha nem vagy ott akkor ne is fikázd
uff
ja Alister még annyit h Zacky cpjét a Horohorosat elbaszták a szervezők ugyanis 35 mp hejett az egész számot leadták + nem azt a képet tették ki amejiket ő linkelte, ezért lapos volt kicsit az ő előadása is...amugy a többivel egyetértek, nekem még arcizmom sem rezdült a poénosnak szánt előadásokon...
bár a kitekat+Grimjow még értékelhető volt, de belefért volna másfél percbe is
uff
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-07-20 21:12:12
beküldve: 2008-07-20 19:34:55
(#2864) Alister, gyere aug. 23.-án Miskolcra, MatSuri napra, az kemény lesz
Meg "jösz Te még az én városomba"

Meg "jösz Te még az én városomba"

no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-07-20 19:33:11
(#2863) Azért én jól éreztem magam, még ha a Mangafanos malőr miatt anyagilag nem is érte meg a dolog... de legalább a Bigyógáztól megszabadultam...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-20 16:27:00
(#2862) Közben sikerült elolvasni, és nekem is az jött le, hogy egy budapestinek (illetve: egy nem győrinek) az égvilágon semmi értelme nem volt lemenni erre a nyári con-ra. Azt viszont el tudom képzelni, hogy pár fanatikus csak a Death Note miatt buszozott / vonatozott, hát ők így jártak. :)
A Győri AnimeCon, szvsz: [Link]
Nem is értem, mi értelme elvergődni egy vidéki conra egy fővárosinak. Valahogy mindig úgy voltam vele, hogy azok még a pestieknél is amatőrebb rendezvények, és inkább az ottaniak és a város környékén élők a célközönség. Felesleges.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az istennek sem akarja betölteni az oldalt, így most nem fogom megtudni "szerény véleményedet." :)
beküldve: 2008-07-20 15:06:35
(#2859) Nah ma jöttem haza Győrből. XD Jó volt vala a tegnapi con, bár kicsit jobban is meg lehetett volna szervezni a dolgot. Az elején kicsit lapos volt a hangulat, a nagyteremből pedig hiányzott egy nagyobb vászon és a sötétítés, mert hát napfényben elég nehezen lehet AMV-ket animéket nézni a vetítővásznon. Mindent összevetve egész jó volt. :)
beküldve: 2008-07-20 14:25:09
(#2858) Az, hogy hétfőn kijön a nyomdából, azt jelenti, hogy talán még a héten lehet rendelni (plusz adj hozzá pár munkanapot, hogy megérkezzen) a Mangafan webshopból (ha szerencséd van), de inkább csak később. Visszavonom az előző hsz-emet. :) A csúszás miatt még jósolgatni sem akarok, mikor lehet kapni az Alexandrában vagy máshol...
Nero Blanco hsz-e:
"Hát, frányák valóban. Ma volt egy megbeszélésünk, amire szinte minden kiadó eljött, és ezen szomorúan tudatták velünk MangaFanék és Mangattackék, hogy a tervezett újdonságaik (Death Note 1, Ruróni Kensin 4, Nyári srácok) mind hétfőn jönnek csak ki a nyomdából... Őszintén sajnálom én is. A lányom is nagyon várta a Death Note-ot, de ő már tudja."
"Hát, frányák valóban. Ma volt egy megbeszélésünk, amire szinte minden kiadó eljött, és ezen szomorúan tudatták velünk MangaFanék és Mangattackék, hogy a tervezett újdonságaik (Death Note 1, Ruróni Kensin 4, Nyári srácok) mind hétfőn jönnek csak ki a nyomdából... Őszintén sajnálom én is. A lányom is nagyon várta a Death Note-ot, de ő már tudja."
Ja, hogy hétfőn már kijön? Hamarabb úgyse vettem volna meg.

Szerintem leghamarabb a jövő hét végén lehet kapni az új Mangafan vagy nem Mangafan-mangákat az Alexandra online felületén, esetleg a Bookline-nál, a "sima" boltokba inkább csak később kerülnek ki. Inkább jövő hét után, vagy még később...
Köszi a gyors választ!

"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
Szerintem leghamarabb a jövő hét végén lehet kapni az új Mangafan vagy nem Mangafan-mangákat az Alexandra online felületén, esetleg a Bookline-nál, a "sima" boltokba inkább csak később kerülnek ki. Inkább jövő hét után, vagy még később...
beküldve: 2008-07-19 13:58:57
(#2853) Akkor kedden már lehet rendelni Dn-t és Kensint ? Vagy nem? És a többi újdonság, ami kijött (Angyalok menedéke, Tarot Café...) vajon mikor kerülnek a boltokba ? (gondolok itt olyanra, hogy bookline, alexandra, libri) Jövő héten már biztos, ugye?

"Mindenkinek megvan a maga Édene: egy világban, ahol te vagy a legfontosabb"
Szerk: Hana-chan 2008-07-19 14:11:44
Hát ezt nevezik "szopásnak" x'D Engem egyedül az új Árnybíró érdekelt volna, de szerencsére arról korában szóltak, hogy nem lesz így nem is erőltetem a cont az ország túlsó végébe.
Nincs Death Note!!????? WTF?????

Nincs :S
Emberek hüledeznek, szomszéd árusok gúnyos félmosollyal ,,ez van" rajongók káromkodnak... én megvagyok nélküle, de láttam egy csajpárost akik az orruk alatt szép cifrákat mondtak :)
Edit: na már indulok mekibe, aztán vissza. Négykor rajzolok:)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-07-19 13:35:40