Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-07-11 20:32:22
(#2820) Mivel a NyaCon nem rendelkezik külön topikkal, ezért ide írom le a véleményem. Szépnek szép, de én a programokat valahogy "jobbnak" képzeltem el. (Lehet nagyigényű vagyok, vagy ilyesmi..) Lehetett volna beiktatni új manga megjelenésekről beszámolót, vagy beszélgetés a kiadókkal, Szinkron vendégekkel beszélgetés, vagy akármilyen programmal elődrukkolni... stb..stb..
És egen, alig több mint 1 hét múlva Nyacon yay!!!!
ééééééés...... IGENIGENIGENIGENIGEN!!!!
Ahá, szóval jössz.
Nagyon boldog születésnapot! Így utólag is. Nem tudom fejben tartani mindenki szülinapját.
Kösz szépen. Emiatt ne aggódj. Én se. Csak néha észbe kapok.
Nyacon!!! Újabb rakás mangamegjelenés!!! Már kezdtem unatkozni.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-07-10 12:51:59
(#2817) Na, csak hazaértem. Fáj a fejem. Miért ivás előtt, miért nem utána? Késő esti, arab étteremben elfogyasztott hal mellékhatása még mindig tart, ha jól érzem. Hellsing 93. fejezetében egészalakos shotán (normális fejjel!) kívül nincs semmi.
Mágh, fáj a fejem, még mindig, miközben írom, és valószínűleg utána is >_>
Mágh, fáj a fejem, még mindig, miközben írom, és valószínűleg utána is >_>
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
És egen, alig több mint 1 hét múlva Nyacon yay!!!!
ééééééés...... IGENIGENIGENIGENIGEN!!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-07-10 12:15:03
(#2815) beküldve: 2008-07-10 08:54:44
(#2814) Felgyűltek az események!
Ezúton kívánok minden kedves fórumtársnak épp aktuális boldog születésnapot, névnapot, szerelmetes dátumfordulót, házassági évfordulót, osztálytalálkozót, kutya-macska-teknős-hörcsög-a ranyhal szülinapot, utóvizsgát, diplomázást, első sörivást, vagy épp a sokadikat!
Ezúton kívánok minden kedves fórumtársnak épp aktuális boldog születésnapot, névnapot, szerelmetes dátumfordulót, házassági évfordulót, osztálytalálkozót, kutya-macska-teknős-hörcsög-a ranyhal szülinapot, utóvizsgát, diplomázást, első sörivást, vagy épp a sokadikat!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Nagyon boldog születésnapot! Így utólag is. Nem tudom fejben tartani mindenki szülinapját.
Grat az "idén aktuális számhoz!" ;)
Köszi
Ez csak a naptár szerinti korom. Nem érzem magam "annyinak".
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
beküldve: 2008-07-09 14:14:47
(#2810) Boldog szülinapot Riku és necrokid!! Én is a napokban ünnepeltem az idén aktuális számot.
Nahát, mennyi rákocska van a Mangafan Fórum Fantasztikus Folyamában.
Nahát, mennyi rákocska van a Mangafan Fórum Fantasztikus Folyamában.
És a német férfi nevére emléxel, aki elpakolja a cuccaidat? (ez gonosz volt, bocsi )
Ó, Alzheimer kartársat ismerem, bár mostanában már ő sem a régi...
Amúgy az igazolvány megkerült, de a könyv (ráadásul egy olvasatlan Hobb!!! ) szőrén-szálán köddé vált...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
A lakásban egyre-másra szívódnak fel a tárgyak nyom nélkül... Előbb egy könyv, most a diákom... Ez már több mint gyanús...
És a német férfi nevére emléxel, aki elpakolja a cuccaidat? (ez gonosz volt, bocsi )
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A lakásban egyre-másra szívódnak fel a tárgyak nyom nélkül... Előbb egy könyv, most a diákom... Ez már több mint gyanús...
Könyv és diákigazolvány? Az ember legfontosabb dolgai. Amikor lakást béreltél/vettél nem figyelmeztettek a padló elnyelő eróziós hatásaira?
beküldve: 2008-07-08 16:36:22
(#2806) A lakásban egyre-másra szívódnak fel a tárgyak nyom nélkül... Előbb egy könyv, most a diákom... Ez már több mint gyanús...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-07-08 16:43:22