Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-07-18 23:35:52
(#2835) Én is hazaértem ma :) Holnap con...csaképpen tesóm késve jön haza a táborból (ahol táborvezetőként volt) ezért maradhatok fennt, így nembiztos hogy kialvattan érek conra (Időközben megérkezett) Amúgy korán megyek:) Most olvasom, tízkor megnyitó, de korábban is lehet menni, nem? Mert jegyet is akarnék További helyzetjelentés - kb 7k-val megyek... sokaknál ,,csak tizenöttel megyek" van, de nekem hét lesz. és remélem elég lesz :) Nem is lett végül mangamegjelenés, amit vártam úgy igazán, így négyezer kapásból ki is esett (Rájöttem, hogy nem vagyok annyira elengedve, hogy olyan mangát vegyek amit már olvasok - DN) és meg se jelent amit tényleg szerettem volna (Árnybíró 11) úgyhogy ha találok olyan aranyos sapkákat, azt veszek, meg ami mütyüröket találok :) Amúgy semmi.
Balatonról : Nem volt olyan jó idő hogy strandoljunk végig, de nem is baj. elvileg két nap lett volna olyan strandolós, de egyik nap végül elmaradt. Nem rossz idő, nem időhiány, nem kedvhiány. MÁV. (Ami köztudottan a ,,Mé Állunk, Vazze?" rövidítése) Lerobbant egy mozdony, és kiállóhiány miatt negyvenöt percet vártunk. Hét perces útra, Badacsonytomajról Ábrahámhegyre... Így végül annyit késtünk, hogy már nem érte meg strandramenni. Inkább túrázós-városjárós-pingpon gozós-kártyázós lett a nyaralás. Jó volt. A Balaton pedig VESZÉLYES!! tesóm által a csipába elhajított és víz által elvitt strandlabda után kajtatva kb hat helyen bevágtam a térdemet, véresre - aztán a strandlabda elvágta az ujjamat (Vacak forrasztás) és kifelemenetelkor partikagylókra rálépve a talpamat is jó mélyen megszaggatták a kagylók. A BALATON VESZÉLYES. Szóval erről ennyit. Ismerőst meg senkit nem ismertem meg, mert összes táborlakó gyökér volt. focis, dugibancigiző, nálam egy évvel idősebb, de agyilag két évvel fiatalabb csávókák, meg hintánmagukatfényképezgető picsulinákból állt a még cöcö korombeli csoport.
Holnap con, fényképezzetek sokat :P Én is fogok.
Balatonról : Nem volt olyan jó idő hogy strandoljunk végig, de nem is baj. elvileg két nap lett volna olyan strandolós, de egyik nap végül elmaradt. Nem rossz idő, nem időhiány, nem kedvhiány. MÁV. (Ami köztudottan a ,,Mé Állunk, Vazze?" rövidítése) Lerobbant egy mozdony, és kiállóhiány miatt negyvenöt percet vártunk. Hét perces útra, Badacsonytomajról Ábrahámhegyre... Így végül annyit késtünk, hogy már nem érte meg strandramenni. Inkább túrázós-városjárós-pingpon gozós-kártyázós lett a nyaralás. Jó volt. A Balaton pedig VESZÉLYES!! tesóm által a csipába elhajított és víz által elvitt strandlabda után kajtatva kb hat helyen bevágtam a térdemet, véresre - aztán a strandlabda elvágta az ujjamat (Vacak forrasztás) és kifelemenetelkor partikagylókra rálépve a talpamat is jó mélyen megszaggatták a kagylók. A BALATON VESZÉLYES. Szóval erről ennyit. Ismerőst meg senkit nem ismertem meg, mert összes táborlakó gyökér volt. focis, dugibancigiző, nálam egy évvel idősebb, de agyilag két évvel fiatalabb csávókák, meg hintánmagukatfényképezgető picsulinákból állt a még cöcö korombeli csoport.
Holnap con, fényképezzetek sokat :P Én is fogok.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Na, hát itthon vagyok.
Közérdekű közleményünket hallották
De nehéz jégkorcsolyában biciklizni. *sóhaj*
Na, hát itthon vagyok.
Hiányoztál
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-18 22:07:11
(#2832) beküldve: 2008-07-18 21:28:51
(#2831) Na holnap győri AnimeCon... fegyverek megtöltve és megélezve, táskák megerősítve, páncélzat oké, pénz elegendő, felkészültség maximális, jókedv garantált. Várhatóan nyolc fős rohamcsapatunk bevetésre készen áll
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Na de kérem, ne sarkalljuk itt a népet a romló válási statisztikák továább erősítésére!
Értettem, nem bátorítok távábbá senkit ilyen gaz cselekedetre.
Elíg eccsalád is tezsvírem, csak nyóc kölök alá nejaggyad!!!
Meg is lepődnék, ha akár egy hsz.-edből is hiányozna valami ütős poén. Ez is nagy volt.
Sakamoto Riku: Szerintem arra még várhatunk pár évet, addigra lazán családot alapítok mire itt lesz ilyesmi. XD
Talán kettőt is. XD
Na de kérem, ne sarkalljuk itt a népet a romló válási statisztikák továább erősítésére!
Elíg eccsalád is tezsvírem, csak nyóc kölök alá nejaggyad!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Sakamoto Riku: Szerintem arra még várhatunk pár évet, addigra lazán családot alapítok mire itt lesz ilyesmi. XD
Talán kettőt is. XD
ha jó cont akarsz, akkor irány Németország, ott mindig meg van hívva egy-egy híres mangaka és persze sokkal több a manga és királyabb standok is vannak. És a terület is kb. minimum 10-szor akkora mint mondjuk a PeCsában. XD
Húha, egyszer tuti el kell mennem oda! Nagyon jó lehet. Kéne szervezni közös németországi conozást!
Közösen nehéz lenne, nem lenne rossz, de az egyeztetés nehézkes lenne a távolság miatt. Kicsit többet kell kiadni az utazásra, de megéri. :)
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-07-17 18:02:37
Ezt nem szabad a pesti "hú de szuper" conhoz hasonlítani, mert ezeket általában helyi anime-fanek szervezik össze, így is elég sok munkájuk van vele, ha jó cont akarsz, akkor irány Németország, ott mindig meg van hívva egy-egy híres mangaka és persze sokkal több a manga és királyabb standok is vannak. És a terület is kb. minimum 10-szor akkora mint mondjuk a PeCsában. XD
Ha Magyarországon ilyen lenne....
ha jó cont akarsz, akkor irány Németország, ott mindig meg van hívva egy-egy híres mangaka és persze sokkal több a manga és királyabb standok is vannak. És a terület is kb. minimum 10-szor akkora mint mondjuk a PeCsában. XD
Húha, egyszer tuti el kell mennem oda! Nagyon jó lehet. Kéne szervezni közös németországi conozást!
Mivel a NyaCon nem rendelkezik külön topikkal, ezért ide írom le a véleményem. Szépnek szép, de én a programokat valahogy "jobbnak" képzeltem el. (Lehet nagyigényű vagyok, vagy ilyesmi..) Lehetett volna beiktatni új manga megjelenésekről beszámolót, vagy beszélgetés a kiadókkal, Szinkron vendégekkel beszélgetés, vagy akármilyen programmal elődrukkolni... stb..stb..
Ezt nem szabad a pesti "hú de szuper" conhoz hasonlítani, mert ezeket általában helyi anime-fanek szervezik össze, így is elég sok munkájuk van vele, ha jó cont akarsz, akkor irány Németország, ott mindig meg van hívva egy-egy híres mangaka és persze sokkal több a manga és királyabb standok is vannak. És a terület is kb. minimum 10-szor akkora mint mondjuk a PeCsában. XD
beküldve: 2008-07-14 10:15:40
(#2823) És ma elérkezett a várva várt ThanksHellsing Day.
Valószínűleg még fel sem ébredt, de azért:
Boldog szülinapot Hirano Kouta ^_^
Ide most kéne valami szép képet. Akkor ezt
yea', cuz it's a lie...
mivel mikor végre meganimálják a 10. kötetet is, mekkora lol lenne már a Still Alive-ra készíteni egy Hellsing amv-t.
Valószínűleg még fel sem ébredt, de azért:
Boldog szülinapot Hirano Kouta ^_^
Ide most kéne valami szép képet. Akkor ezt
yea', cuz it's a lie...
mivel mikor végre meganimálják a 10. kötetet is, mekkora lol lenne már a Still Alive-ra készíteni egy Hellsing amv-t.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-07-14 10:16:35
beküldve: 2008-07-14 08:24:12
(#2822) Rajtad kívül ki tudta innen, hogy neki ma van a szülinapja szerinted? Más kérdés: ha tudta is, ki emlékszik rá? De akkor már én is boldog születésnapot kívánok, Hirano-sama.
beküldve: 2008-07-13 22:18:04
(#2821) Na mi lesz holnap? Na mi? Na kinek lesz szülinapja holnap?
Előre is happy baasuday Hirano-sama ^_^
Előre is happy baasuday Hirano-sama ^_^
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!