Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-07-08 16:29:29
(#2805) Húúúh ezer éve nem jártam erre...Köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok ^^
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-08 11:17:41
(#2804) Boldog szülinapot, drága Necrom... remélem elnézed nekem, hogy csak így, utólag kívánok, de most jöttem haza egy hét után...
Szal: Otanjoubi omedetou!!!!
Szal: Otanjoubi omedetou!!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-07-07 10:31:22
(#2803) Oh, shit. Hát nem elfelejtettem, pedig teljesen az agyamban volt. Tehát boldog születésnapot necrokid (jól írtam végra a nevedet?).
beküldve: 2008-07-06 11:39:04
(#2802) beküldve: 2008-07-06 11:24:41
(#2801) Ma pedig ,ha a forrásaim nem csalnak Necrokidnek van a Szülinapja!!!Szóval:Boldog szülinapot,boldog szülinapot,boldog szűlínapot Necrokid ,,boldog szülííínapooot!!! xD
Kívánj valamit és fújd el a gyertyákat!!^^
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Szerk: Berni 2008-07-06 11:25:31
Köszönöm szépen tőled és előre is mindenkitől, aki megtisztel ennyivel.
NÉzd csak meg az emailed!!Légyszi!!!Puszii!!Megnéztem. Szerintem ennek a xar gépnek a hibája, de egy e-mailt nem látok, ami tőled jött volna. Lehet, hogy a másik gép meg tudja jeleníteni, de ahhoz majd csak holnap férek hozzá.
Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
NÉzd csak meg az emailed!!Légyszi!!!Puszii!!Megnéztem. Szerintem ennek a xar gépnek a hibája, de egy e-mailt nem látok, ami tőled jött volna. Lehet, hogy a másik gép meg tudja jeleníteni, de ahhoz majd csak holnap férek hozzá.
beküldve: 2008-07-05 14:23:37
(#2798) Boldog szülinapot^.^!
És mindenki másnak, akinek nyáron van a szülinapja^^! Ha esetleg nem lennék gépközelben, és nem tudnám felköszönteni^^!
És mindenki másnak, akinek nyáron van a szülinapja^^! Ha esetleg nem lennék gépközelben, és nem tudnám felköszönteni^^!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-07-05 12:47:19
(#2797) Boldog szülinapot! (Igaz, már msnen is meghúztam a füledet, de hadd nőjön a hszeim száma )
Szerk: .., 2008-07-05 12:47:29
NÉzd csak meg az emailed!!Légyszi!!!Puszii!!Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Hepi bözdéj Riku,így utólag is!
beküldve: 2008-07-05 12:28:39
(#2794) Tokád érjen bokádig! :]
A "füled érjen tokáig" változatot már sokszor hallottam, de ez is jó.
Amúgy ma van a születésnapom! Riku immár 14 éves lett, bár még mindig rohadt fiatal.
Tokád érjen bokádig! :] És addig örülj míg ilyen fiatal vagy! Késöbb majd te is megérted miért... : D
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-07-04 21:32:12
(#2791) Ma jöttünk haza egyhetes nyaralásból. Lentiben voltunk (harmadszorra), de eddig ez volt a legjobb. Talán a társaság vagy a jobb programok miatt? El sem tudom dönteni.
Amúgy ma van a születésnapom! Riku immár 14 éves lett, bár még mindig rohadt fiatal.