Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-07-19 13:23:02
(#2849) Hejhó hahó, conról jövök! Majd még visszamegyek, hivatalos vagyok egy helybenrajzoló versenyre ^^
Hírek: Nemcsoda, hogy első conom, még megvagyok lepve a tízéves hellgirlökön meg a női kakashikon. Tanulság, az ember hatodszor is járhat ugyanannál a pultnál, mindig van mit néznie.
Tényleg nincs semmi, csalódtam is most mangafanban: Se DN, se Árnybíró. A többi mangásban is csalódtam, hozzák a mindenféle mangát, de mindegyikből csak ilyen 6-7 9-13-16 részeket :S További tanulság, hogy aki nem szereti a narutot, bleachet vagy dn-t, az alig talál valamit... Viszont nagyon ottvan az egész cucc!! Egyedüli baj, hogy egyedül vagyok, járkálok felalá Én vagyok a kajla hosszúhajú csávó a háromszögtáskával, hátha valaki utólag megismer
Na, pihengetek én itt. Krúdyba gyalog, ottvoltam, krúdyból gyalog, eltévedek, vissza krúdyig, onnan már hazatalálok, fel a lképcsőn, MOST PIHI, aztán most megyek ebédcsekkel kajálni mekibe, ott is pihenek, és onnan megint gyalog krúdyig xD Szóval kezd már bizseregni lábamseggem De megéri! Yay! Na kipihentem magam, ittam, lassan megyek kajálni, mert már éhes is vagyok Csocsi mindenkinek!
Hírek: Nemcsoda, hogy első conom, még megvagyok lepve a tízéves hellgirlökön meg a női kakashikon. Tanulság, az ember hatodszor is járhat ugyanannál a pultnál, mindig van mit néznie.
Tényleg nincs semmi, csalódtam is most mangafanban: Se DN, se Árnybíró. A többi mangásban is csalódtam, hozzák a mindenféle mangát, de mindegyikből csak ilyen 6-7 9-13-16 részeket :S További tanulság, hogy aki nem szereti a narutot, bleachet vagy dn-t, az alig talál valamit... Viszont nagyon ottvan az egész cucc!! Egyedüli baj, hogy egyedül vagyok, járkálok felalá Én vagyok a kajla hosszúhajú csávó a háromszögtáskával, hátha valaki utólag megismer
Na, pihengetek én itt. Krúdyba gyalog, ottvoltam, krúdyból gyalog, eltévedek, vissza krúdyig, onnan már hazatalálok, fel a lképcsőn, MOST PIHI, aztán most megyek ebédcsekkel kajálni mekibe, ott is pihenek, és onnan megint gyalog krúdyig xD Szóval kezd már bizseregni lábamseggem De megéri! Yay! Na kipihentem magam, ittam, lassan megyek kajálni, mert már éhes is vagyok Csocsi mindenkinek!
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-07-19 13:12:04
(#2848) Nero Blanco hsz-e:
"Hát, frányák valóban. Ma volt egy megbeszélésünk, amire szinte minden kiadó eljött, és ezen szomorúan tudatták velünk MangaFanék és Mangattackék, hogy a tervezett újdonságaik (Death Note 1, Ruróni Kensin 4, Nyári srácok) mind hétfőn jönnek csak ki a nyomdából... Őszintén sajnálom én is. A lányom is nagyon várta a Death Note-ot, de ő már tudja."
"Hát, frányák valóban. Ma volt egy megbeszélésünk, amire szinte minden kiadó eljött, és ezen szomorúan tudatták velünk MangaFanék és Mangattackék, hogy a tervezett újdonságaik (Death Note 1, Ruróni Kensin 4, Nyári srácok) mind hétfőn jönnek csak ki a nyomdából... Őszintén sajnálom én is. A lányom is nagyon várta a Death Note-ot, de ő már tudja."
MIANEVED?!
Én is halottam, ilyesmit, hogy nem lett kész időre se a Death Note, se a Kenshin.
Reméljük személyi sérülés nem lesz.
Reméljük személyi sérülés nem lesz.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-19 11:24:21
(#2846) Hol olvastad? Kajak nem jött ki? Na, akkor majd Matsurinap-on
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-07-19 10:55:38
(#2845) Jó szórakozást mindenkinek a Conon
Ha már én nem lehetek ott
Azt olvastam a Death Note manga mégse jött ki
Ha már én nem lehetek ott
Azt olvastam a Death Note manga mégse jött ki
MIANEVED?!
Nagyon jó szórakozást minden kedves tagnak a Nyári AnimeCon-on. Érezzétek jól magatokat, csináljatok sok fényképet! Hogy megy az idő, most volt a SakuraCon, aztán már itt is a Nyári Con.
Én sajna fényképezőgépet se tudok vinni, az a szüleimnél van...con miatt hamarabb hazajöttem balatonról
Te még otthon vagy? Nem lesz jegyed...
Nagyon jó szórakozást minden kedves tagnak a Nyári AnimeCon-on. Érezzétek jól magatokat, csináljatok sok fényképet! Hogy megy az idő, most volt a SakuraCon, aztán már itt is a Nyári Con.
Én sajna fényképezőgépet se tudok vinni, az a szüleimnél van...con miatt hamarabb hazajöttem balatonról
beküldve: 2008-07-19 07:43:41
(#2842) Nagyon jó szórakozást minden kedves tagnak a Nyári AnimeCon-on. Érezzétek jól magatokat, csináljatok sok fényképet! Hogy megy az idő, most volt a SakuraCon, aztán már itt is a Nyári Con.
Én focizni nem szeretek annyira.
Más: és igen! frissítettem a deviantartom
Más: és igen! frissítettem a deviantartom
Én se focizok:)
Deviantart, kösz hogy eszembejuttattad, megkell néznem
Mi mikor rossz idő volt elbicajoztunk B.földvártól Révfülöpig.
Meg kosaraztam a szar agyagos pályán, ami vizes, saras, agyagos volt eső után és belesüpppedtem és a labda egy nagy sárgombóc lett
A strandon nekünk volt salakfoci, de kihagytuk
Fúú de hosszú hsz.
Én is voltam Balcsin, nagyrészt jó idő volt, de az utolsó 2 nap már rosszabb volt.
Én is voltam Balcsin, nagyrészt jó idő volt, de az utolsó 2 nap már rosszabb volt.
inkább túraidővolt, be is jártuk egész ábrahámyhegyet...egy nap alatt visszanövesztettem azt a seggemet, ami egy hónap gépezés után ellankadt a nyár eddigi szakaszáig xD
Mi mikor rossz idő volt elbicajoztunk B.földvártól Révfülöpig.
Meg kosaraztam a szar agyagos pályán, ami vizes, saras, agyagos volt eső után és belesüpppedtem és a labda egy nagy sárgombóc lett
Fúú de hosszú hsz.
inkább túraidővolt, be is jártuk egész ábrahámyhegyet...egy nap alatt visszanövesztettem azt a seggemet, ami egy hónap gépezés után ellankadt a nyár eddigi szakaszáig xD
Fúú de hosszú hsz.