Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ééééé igen! Ez az 500.-adik hozzászólásom a MangaFan.hu fórumon. Megszállott vagyok nyehehehe
Óóó, csak 500 felett Megszállott az ember. De mostmár az vagyok
Bocsi a trollkodásért
beküldve: 2008-07-23 16:14:11
(#2879) Ééééé igen! Ez az 500.-adik hozzászólásom a MangaFan.hu fórumon. Megszállott vagyok nyehehehe
A Győri AnimeCon, szvsz: [Link]
Nem is értem, mi értelme elvergődni egy vidéki conra egy fővárosinak. Valahogy mindig úgy voltam vele, hogy azok még a pestieknél is amatőrebb rendezvények, és inkább az ottaniak és a város környékén élők a célközönség. Felesleges.
Eh, a pesti se nagy szám, a vidéki conok minősége csak a szervezéstől függ, lehetnek a "nagy pest" szintjén, sőt lehetnek akár jobbak is...pf.
Rofl, hát ott írom, hogy a pesti sem akkora durranás. Lulz :'D
Biztos lehetnek, csak elég ritka.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-07-22 21:37:03
(#2877) Négy napra elmentem mamámékhoz. elvileg néha megyek haverhoz, nála lesz gép, de kitudja hogy jutok oda saját dolgaimmal hülyülni:)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Ennek ellenére én jól éreztem magam. Pont.
Dettó It was absolutely a Super Phun Thyme!
nyomoronc szakemberekről meg verőfényes tornateremről senem a MAT, senem a neyusatsu nem tehetett sokat..
Ne ragozzuk túl.
A helyszín nem volt telitalálat, a hangosítás meg felejtős (tényleg valami hozzáértőre kellett volna bízni). Ennek ellenére én jól éreztem magam. Pont.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-21 22:44:36
(#2874) Az egész szervezésfüggő, nem a város számít. Az, hogy melyik városban milyen szervezők vannak, annál inkább... De tegyük hozzá, nyomoronc szakemberekről meg verőfényes tornateremről senem a MAT, senem a neyusatsu nem tehetett sokat.. Én ígyis nagyon élveztem, boltok, hangulat, cosplayesek, minden :)
lehetnek a "nagy pest" szintjén, sőt lehetnek akár jobbak is...pf.
Persze. Csak ez nem volt. No offense, vagy ilyesmi, de ez tény. Bár igazán akkor fogok hozsannázni, ha egyszer az egyik pestit megszervezik zökkenőmentesre.
beküldve: 2008-07-21 21:49:23
(#2872)
Szerk: miyu 2008-07-21 21:49:41
beküldve: 2008-07-21 18:18:16
(#2871)
Szerk: Zsolti 2008-07-21 18:33:54
A Győri AnimeCon, szvsz: [Link]
Nem is értem, mi értelme elvergődni egy vidéki conra egy fővárosinak. Valahogy mindig úgy voltam vele, hogy azok még a pestieknél is amatőrebb rendezvények, és inkább az ottaniak és a város környékén élők a célközönség. Felesleges.
Eh, a pesti se nagy szám, a vidéki conok minősége csak a szervezéstől függ, lehetnek a "nagy pest" szintjén, sőt lehetnek akár jobbak is...pf.
beküldve: 2008-07-20 23:43:42
(#2869) Én még egyen sem voltam bíbíbí xP. De ami késik az bizony múlik xD... Talán majd az őszire... talán.
Szerk: miyu 2008-07-20 23:45:44
beküldve: 2008-07-20 23:40:54
(#2868) Én imádtam a cont Látni egy narutót a mcdonaldsban, egy tíz éves hellgirlt, meg bleach-köpenyes arcokat buszmegállóban várakozni látni, alapból kész volt Meg maga a Con is...mondjuk maga a helyszín, meg szervezés lehetett volna jobb, de imádom a conos hangulatot! Első connak jó volt! Hibái ellenére..:P
Szerk: Nagashi 2008-07-20 23:42:37
táncpadverseny szánalmas volt, Szputnyikot nem engedték táncpadhoz mondván h akkor mindenki versenyezni akarna...
Na ez kész... XD ez nagyon gáz...
ja Alister még annyit h Zacky cpjét a Horohorosat elbaszták a szervezők
Ez esetben vegyük úgy, hogy őt megkövetem, de azért a legtöbbeknek (szervezőknek és cosplay-eseknek egyaránt) igazán lehetett volna egy jó barátja, aki azt mondja "haver, ami nem megy, azt ne erőltesd"...
Alister, gyere aug. 23.-án Miskolcra, MatSuri napra, az kemény lesz
Ez akár még meg is történhet, mert vannak ott rokonok, csak nem tudom, keret lesz-e rá...