Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ez nagyon tetszett vannak meg hasonlo bolcsessegeid nagyon szivesen meghallgatnam(neznem)
Ha tetszett, akkor itt egy másik örökérvényű bölcsesség drága megboldogult nagyikámtól: "Jegyezd meg, kislányom: fiú és BKV-jármű után sose szaladj... úgyis jön a következő..." ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-06-18 17:08:02
(#2743) mivel az anime topicjába nem akarom írni, ez meg ugyis mindent befogad, ezért ideírom
reklámozni szeretném a sokak által ismert, megszállott, mangafanfórumos személy, bizonyos ASX első, saját mangafordítását
Claymore a kiválasztott manga, mindenki cuppanjon rá
[Link]
reklámozni szeretném a sokak által ismert, megszállott, mangafanfórumos személy, bizonyos ASX első, saját mangafordítását
Claymore a kiválasztott manga, mindenki cuppanjon rá
[Link]
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Most kicsit túlzásba estem. Sorry, sz*r kedvem van...
Mivel tudnánk felvidítani?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem baj... írd ki magadból nyugodtan... és engedd meg, hogy egy apró bölcsességgel szolgáljak, ami kissé közhelyes, de a nagymamámtól tanultam: nem az számít, hányszor kerülsz padlóra az életben... hanem az, hogy hányszor vagy képes felállni onnan...
Ez nagyon tetszett vannak meg hasonlo bolcsessegeid nagyon szivesen meghallgatnam(neznem)
még nem volt olyan vizsgaidőszak, amikor ne akartam volna inkább matematikus, régész vagy dramaturg lenni...
Mindenhol ugyanúgy szenyóznak, szval nem hiszem, hogy ezekkel jobban járnál (régésszel főleg nem: kevés munka, sz*r fizetés, tűző napon földtúrás, nem egy Indy Jones fíling )
Ilyenkor mindig megfordul a fejemben, hogy ezt akarom-e csinálni, de mindig arra lyukadok ki, hogy igen.
Ismerős érzés... még nem volt olyan vizsgaidőszak, amikor ne akartam volna inkább matematikus, régész vagy dramaturg lenni...
Olyan szép lenne az egyetemi élet vizsgaidőszak nélkül...
Ahogy mondod...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hasonló bölcsesség, hogy nem az a lényeg, hogy az életed hulláma most épp fennt vagy lennt van e, hanem hogy hol áll meg a végén :)
És jegyezzétek meg,
,,Ajándék csónak ne nézd a lapát."
:)
És jegyezzétek meg,
,,Ajándék csónak ne nézd a lapát."
:)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Nem baj... írd ki magadból nyugodtan... és engedd meg, hogy egy apró bölcsességgel szolgáljak, ami kissé közhelyes, de a nagymamámtól tanultam: nem az számít, hányszor kerülsz padlóra az életben... hanem az, hogy hányszor vagy képes felállni onnan...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
[QUOTE]Nincs rózsa tövisnélkül[QUOTE]
Csak tudod mikor csak tövisekkel találkozol, a rózsát még nem is látod, akkor kicsit ( nagyon ) sok lesz... És ha egyszer valami elkezdődik, akkor az az egész életedre ki fog terjedni. És mikor azt hiszed, végre vége, akkor jön az újabb csalódás, ami padlóra küld. És nem egyszerű talpra állni...
Csak tudod mikor csak tövisekkel találkozol, a rózsát még nem is látod, akkor kicsit ( nagyon ) sok lesz... És ha egyszer valami elkezdődik, akkor az az egész életedre ki fog terjedni. És mikor azt hiszed, végre vége, akkor jön az újabb csalódás, ami padlóra küld. És nem egyszerű talpra állni...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2008-06-17 20:31:26
Egy hatalmas kalappal a hátralévő vizsgákhoz!
Neked is!
Szükségem is lesz rá!
Ilyenkor mindig megfordul a fejemben, hogy ezt akarom-e csinálni, de mindig arra lyukadok ki, hogy igen.
Nincs rózsa tövisnélkül
vagy nincs necro rothadó hullaszag nélkül, eh d eoly' mindegy
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Egy hatalmas kalappal a hátralévő vizsgákhoz!
Neked is!
Szükségem is lesz rá!
Tényleg?
Tényleg
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Tényleg?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-06-17 18:46:24