Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-06-30 14:27:34
(#2775) asx, igen, szerintem én voltam az ^^
Alister, pedig emlékszem átnéztél minden személyi iratomat a biztonság kedvéért :
Hogy is fogalmaztál? Már láttál olyat, hogy valaki nem hasonlít az igazolványképeire, de, hogy valakienek az 5 igazolványából egy se hasonlítson még egymásra sem...
Mindenkinek jó nyaralást, én most értem haza egyből!
Alister, pedig emlékszem átnéztél minden személyi iratomat a biztonság kedvéért :
Hogy is fogalmaztál? Már láttál olyat, hogy valaki nem hasonlít az igazolványképeire, de, hogy valakienek az 5 igazolványából egy se hasonlítson még egymásra sem...
Mindenkinek jó nyaralást, én most értem haza egyből!
no pussy, just the dicks
Heppi nyarat és szánsájnt mindenkinek!
Csütörtöktől meg is lesz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-06-30 12:33:15
(#2773) Halee! Én még itt nagyon új vagyok de olvasom mindenki a VAKÁCIÓ!-ról beszél! Énis fűznék hozzá vmit!
MINDENKINEK SZÉP NYARALÁST!
OOPS...^^" Jut eszembe... July.19.-én AnimeCon!!!!!! Alig várom! És remélem jó idő lesz! És remélem jó sokan leszünk majd!!!! (Bár ezt tuti biztos!!!) ^^
MINDENKINEK SZÉP NYARALÁST!
OOPS...^^" Jut eszembe... July.19.-én AnimeCon!!!!!! Alig várom! És remélem jó idő lesz! És remélem jó sokan leszünk majd!!!! (Bár ezt tuti biztos!!!) ^^
Mia-San/Chan
beküldve: 2008-06-30 09:16:44
(#2772) Ééés újra itthon, nyaralás vége, melóhelyi daráló újra beindult. Meleg van ebben a bányában és nincs kedvem előkeresni a csákányomat, egyenlőre csak fejelem a falat!
De nem sírok inkább nyaralok tovább szép emlékeim nyugágyán!
De nem sírok inkább nyaralok tovább szép emlékeim nyugágyán!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Hogy én mennyire utálom az egoista, hisztis pasikat...
( Már csak tudatosítnai kellene magamban, hogy olyan, amilyen, és le kéne venni a rózsaszín szemellenzőt. )
( Már csak tudatosítnai kellene magamban, hogy olyan, amilyen, és le kéne venni a rózsaszín szemellenzőt. )
Adjak puskát? *segítőkész*
Szerk: alister 2008-06-30 01:04:47
beküldve: 2008-06-29 19:20:25
(#2770) Hogy én mennyire utálom az egoista, hisztis pasikat...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Azzi: É-vel? Na ez nekem kimaradt...
asx:
Örülök, hogy tetszik
Ó igen, Heltai zseniális
asx:
Alister: nekem is bejött a blog. Mondjuk a SakuraConos résznek estem neki olvasni; tetszik a stílus, ahogy fogalmazol.
Örülök, hogy tetszik
Na meg, ez a Heltai Jenő vers! Nagyon odaver...
Ó igen, Heltai zseniális
beküldve: 2008-06-28 13:50:46
(#2768) Azzi, én meg ha jól emlékszem téged (is) láttalak Conon. Te voltál, aki fotózkodott az AK-s kalapomban?
Alister: nekem is bejött a blog. Mondjuk a SakuraConos résznek estem neki olvasni; tetszik a stílus, ahogy fogalmazol.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-06-28 13:51:52
beküldve: 2008-06-27 22:05:24
(#2767) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Alister! Én ismerleeeeeeeek!
Csak nem ezen a néven. (a másikat nem írnám le, hátha nem publikus) Most találomra belelapoztam blogodba és egyből jött a felismerés ^^ A sakuracon 2008 as bejegyzésre gondolok.
Amúgy a nevemet hosszú "é" betűvel írom, de milyen remek, hogy megemlékszel rólam! Puszilom Orsit és üdvözlet Albinnak, a csáposhentai nagy tudójának
Alister! Én ismerleeeeeeeek!
Csak nem ezen a néven. (a másikat nem írnám le, hátha nem publikus) Most találomra belelapoztam blogodba és egyből jött a felismerés ^^ A sakuracon 2008 as bejegyzésre gondolok.
Amúgy a nevemet hosszú "é" betűvel írom, de milyen remek, hogy megemlékszel rólam! Puszilom Orsit és üdvözlet Albinnak, a csáposhentai nagy tudójának
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2008-06-27 22:05:45
beküldve: 2008-06-27 19:55:12
(#2766)
Szerk: Child prodigy 2008-06-27 19:57:27
Jó blog.
Köszönöm Igyekszik az ember.
Kizárólag erős idegzetűeknek: [Link]
Mert van úgy, hogy tiszta vizet kell önteni a pohárba...
Mert van úgy, hogy tiszta vizet kell önteni a pohárba...
Jó blog.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-25 19:11:33
(#2763) Nos rájöttem, hogy (itt bocs mindenkitől, de így van^^"), de a magyar animés újságoknak van mit fejlődni, szal én átálltam a német Animania-ra. Innentől kezdve ahhoz fogom mérni az itthoni kiadásokat. XD
Ennyit az életemben lévő jóról, biztos pontról... Pillanatok alatt összdőlt, mint egy kártyavár... Talán igaz sem volt...
Ó szegénykém...
Remélem ma végre tudunk beszélni...
beküldve: 2008-06-22 12:32:39
(#2761) Ennyit az életemben lévő jóról, biztos pontról... Pillanatok alatt összdőlt, mint egy kártyavár... Talán igaz sem volt...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."