Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A bünti tanszéket annyira szeretem, hogy megyek még egyszer , csütörtökön a polgár hármas lett.
Gratula a polgárhoz
Melyik "vágóhíd" és hányadik évfolyam?
PTE-féle Gladiátorképző, "Bünti" Ági-féle kivágás, másod évfolyam.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2008-06-13 20:35:02
A bünti tanszéket annyira szeretem, hogy megyek még egyszer , csütörtökön a polgár hármas lett.
Gratula a polgárhoz
Melyik "vágóhíd" és hányadik évfolyam?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-06-13 20:24:55
Alister, vizsgák milyenek lettek?
A csütörtöki négyes (tegnap este ünnepeltünk ), a szerdait még nem tudni (nem csak Isten malmai őrülnek lassan). Neked hogy ment?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
A csütörtöki négyes (tegnap este ünnepeltünk ), a szerdait még nem tudni (nem csak Isten malmai őrülnek lassan). Neked hogy ment?
Igen, megyünk. Igaz hogy én Békés megyéből, de megyek! Nem lesz rövid út. Még jó, hogy az út 3/4-énél van egy checkpoint!
Mint a náthás reklámban: Tudom miről beszél... Nagymamám Mezőhegyesen lakik...hét óra, vonattal :S
De én szerencsére győri vagyok, szal inkább nyolc perc, gyalog
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-06-13 13:46:46
(#2710) Én nem megyek nyári conra ( tudom, hogy ez nem sok embert érdekel ) .
Szerk: Viki 2008-06-13 13:47:16
Kedves Mindenki! Elindult a nyári con honlapja... már elég sokminden megtalálható rajta, lehet előrendelni jegyet is... bővebb infok itt: [Link]
Conra... megyünk a conra... conra... megyünk a conra?
Igen, megyünk. Igaz hogy én Békés megyéből, de megyek! Nem lesz rövid út. Még jó, hogy az út 3/4-énél van egy checkpoint!
beküldve: 2008-06-13 10:04:03
(#2708) Vannak, akik nem értik a finom célzásokat. A nők általában jobbak ebben. Anyádnál próbálkoztál már vele?
Kedves Mindenki! Elindult a nyári con honlapja... már elég sokminden megtalálható rajta, lehet előrendelni jegyet is... bővebb infok itt: [Link]
Szuper :) Mondtam apámnak - Elindult a Nyári Animecon honlapja, és lehet előrendelni jegyeket (utalgató hangstílusban)
Apám: Hol lesz?
én: Itt győrben, ami elég ritka. Júli 19.
Apám: Majd szólj mikor lesz, és veszünk jegyet
én: -.-'
Minek akkor az előrendelés lehetősége? eccsém... De ottleszek, mérget vehettek rá :)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Conra... megyünk a conra... conra... megyünk a conra?
beküldve: 2008-06-11 17:36:44
(#2704) Kedves Mindenki! Elindult a nyári con honlapja... már elég sokminden megtalálható rajta, lehet előrendelni jegyet is... bővebb infok itt: [Link]
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-06-11 15:54:22
(#2703) jaaaa lol, elnézést mindenkitől, most szombaton leleddzik majd a műsor.
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
na kicsit mekkésve de azért bejelentem...
A 3. PÁPAI ANIME ÉS MANGA ÉS KÉPREGÉNYTALÁLKOZÓT!!
A 3. PÁPAI ANIME ÉS MANGA ÉS KÉPREGÉNYTALÁLKOZÓT!!
Tulajdonképpen csak a dátum maradt le...
beküldve: 2008-06-11 13:52:45
(#2701) Wow Gege! Látom, jó hétvégének néztek elébe!
Hmm...Nightwish-t szeressük mi is. Bár az új formációt még nem nagyon ismerem...
Hmm...Nightwish-t szeressük mi is. Bár az új formációt még nem nagyon ismerem...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD