Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ez csak és kizárólag a laptop miatt volt *laptop-hater* :'3
Fogd csak a laptopra... ^^ *laptop-lover*
És a mai review-Beugróból:
"Tudok megoldást az önök gondjaira"
De ha egészen pontos akarok lenni "Tudok problémát az önök gondjaira". Ez csak és kizárólag a laptop miatt volt *laptop-hater* :'3
"The lord still controlling....beer!" Misheard vidik hajnal 2-kor rulz :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-06-07 01:11:39
(#2668) Necro, még egyszer bocsi, csak kicsit pipa lett, amiért várni kellett rád, meg... Inkább hagyjuk. Tud ő normális is lenni, érdekes módon az is lett. Miután kifejeztem nem tetszésemet azért egy sajnálomot kihúztam belőle. Légyszi ne ez alapján alkoss róla véleményt, nem tudom miért csinálta ezt, illetve van tippem, de alapjában véve nagyon aranyos, csak...
Mindegy, még egyszer bocsi.
Mindegy, még egyszer bocsi.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
De legalább már nem szomorkodsz
Értékelem az igyekezetedet, de ennél azért több kell, hogy eloszoljanak a viharfelhők.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-06-06 23:53:52
(#2666) Bizony-bizony, Alister engem is átsegített azon a bizonyos kételyek közt vergődő időszakomon.
"Csak nem gondolod komolyan, hogy ezt kézzel fogom kiverni?!" XD
"Csak nem gondolod komolyan, hogy ezt kézzel fogom kiverni?!" XD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Te aztán tudod, hogyan önts az emberbe egy kis lelket.
De legalább már nem szomorkodsz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Te aztán tudod, hogyan önts az emberbe egy kis lelket.
A pesszimista mosolyfilozófia: "Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz..."
Legyünk optimisták: ennél rosszabb nem is lehet, dehogynem!
Ugye-ugye
A pesszimista mosolyfilozófia: "Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz..."
Legyünk optimisták: ennél rosszabb nem is lehet, dehogynem!
beküldve: 2008-06-06 20:38:16
(#2661) A pesszimista mosolyfilozófia: "Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz..."
Hát hallod, most már nagyon rám férne egy kis szerencse! Mostanában egy pozitív dolog van az életemben, semmi több. Az mondjuk nagyon jó, de mégis kevés.
A f... kivan! Hogy nekem semmi nem akar mostanában összejönni?! Már kezdem nagyon unni!
Akkor épp itt az ideje, hogy forduljon a kocka. Mint valami mentalista: Légy szerencsés! Légy szerencsés!
szeretjük Hanont, csak egy kicsit hagyon hellsing-fangirl ^^*
Ne legyen nagyobb baj senkivel
beküldve: 2008-06-05 19:26:26
(#2657) A f... kivan! Hogy nekem semmi nem akar mostanában összejönni?! Már kezdem nagyon unni!
*inkább szerk., nehogy sértődés legyen... szeretjük Hanont, csak egy kicsit hagyon hellsing-fangirl ^^*
Szerk: Zsolti 2008-06-05 15:08:57