Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-06-11 11:06:57
(#2700) na kicsit mekkésve de azért bejelentem...
A 3. PÁPAI ANIME ÉS MANGA ÉS KÉPREGÉNYTALÁLKOZÓT!!
ízelítőa programokból:animevetítések,t áncszőnyeg, rajz és kvízverseny,AMV verseny, Bayer Antal(a Magyar Képregénykiadók szövetségének elnöke) megnyitója
előadások:amcsi és japó képregénykultúra by Bayer antal,teakultúra japóhonban,anime és szerepjáték kapcsolata a MAT képvis. előadásában, Miyazaki munkássága,beszélgetés az Animestars és a Mondo munkatársaival, a Roham munkatársainak előadása
mégtöbb animevetítés
Stell Colony(győr sziti) rokk együttes oncertje,karaoke verseny,japó popzenék,manga,képregény,ajá ndéktárgy meg mindenféle izé vásárlás(Roham,Deltavision,Sa kurazaka satöbbi)
és képregénykiállítás
mindez a pápai színházban lesz megtartva 10-20 óráig tart, aki kedved érez h eljöjjön, az ne habozzon és irány pápa
akinek esetleg fogalma sincs h hol van pápa,de jönni szeretne az vegyen fel msnre és utbaigazítom
aki jönne, de "messze van" az meg se szólajjon, mert az iet nem bírom...köszönöm a megértést
A 3. PÁPAI ANIME ÉS MANGA ÉS KÉPREGÉNYTALÁLKOZÓT!!
ízelítőa programokból:animevetítések,t áncszőnyeg, rajz és kvízverseny,AMV verseny, Bayer Antal(a Magyar Képregénykiadók szövetségének elnöke) megnyitója
előadások:amcsi és japó képregénykultúra by Bayer antal,teakultúra japóhonban,anime és szerepjáték kapcsolata a MAT képvis. előadásában, Miyazaki munkássága,beszélgetés az Animestars és a Mondo munkatársaival, a Roham munkatársainak előadása
mégtöbb animevetítés
Stell Colony(győr sziti) rokk együttes oncertje,karaoke verseny,japó popzenék,manga,képregény,ajá ndéktárgy meg mindenféle izé vásárlás(Roham,Deltavision,Sa kurazaka satöbbi)
és képregénykiállítás
mindez a pápai színházban lesz megtartva 10-20 óráig tart, aki kedved érez h eljöjjön, az ne habozzon és irány pápa
akinek esetleg fogalma sincs h hol van pápa,de jönni szeretne az vegyen fel msnre és utbaigazítom
aki jönne, de "messze van" az meg se szólajjon, mert az iet nem bírom...köszönöm a megértést
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-06-10 21:42:49
(#2699) *kifújja magát* Huhh, na, vége a Nightwish maratonnak, 95 szám (instrumentalokkal együtt) meghallgatva, szép volt, durván 6 óra
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
WÁÁÁÁ.... ma igazi "utószülinapom" volt!!! Meghozta a futár a Csizmás Kandúr dvd-t, és a postaládában végre volt egy levél a MAT-tól, benne a Tagsági igazolvánnyal!!! Mostmár ingyen mehetek a conra!!!
Utólag is boldog szülinapot *fülhúzás*
beküldve: 2008-06-10 17:25:44
(#2697) WÁÁÁÁ.... ma igazi "utószülinapom" volt!!! Meghozta a futár a Csizmás Kandúr dvd-t, és a postaládában végre volt egy levél a MAT-tól, benne a Tagsági igazolvánnyal!!! Mostmár ingyen mehetek a conra!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Amúgy most uzsonnázok: Két nagy nutelláskenyér, tejszínhabbal
Jól hangzik, de inkább mindez egy gofrin mutatna jól!
Szerda? Nekem az jó nap lesz. Jutalomkirándulásra megyek. Majd drukkolok nektek.
Csaknem Budapestre a Camponába?
[Szerda nekem is jó nap lesz...randi ^^
De jó itt valakinek...
Bwááh, felfordul a gyomron már attól is, ahogy elolvasom ezt a mondatot...
Szerda? Nekem az jó nap lesz. Jutalomkirándulásra megyek. Majd drukkolok nektek.
Szerda nekem is jó nap lesz...randi ^^
De azért majd gondolok rátok x)
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-06-10 15:20:38
beküldve: 2008-06-10 11:33:29
(#2692) Szerda? Nekem az jó nap lesz. Jutalomkirándulásra megyek. Majd drukkolok nektek.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-06-10 11:33:41
Szintén? Ez a csütörtök valami (okkult jelentőségű) időcsomópont...
Szerdán és csütörtökön vizsgázom, és ezek fogják meghatározni, hogy alakulnak-e a dolgok, vagy ...
Én is szerda-csütörtökön...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerdán és csütörtökön vizsgázom, és ezek fogják meghatározni, hogy alakulnak-e a dolgok, vagy ...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Javult a helyzet?
Köszi az érdeklődést, majd csütörtökön megmondom.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Javult a helyzet?
Köszi az érdeklődést, majd csütörtökön megmondom.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Főlag a megrögzött Naruto és DN fanokon. Ezeken túl is van manga/anime...
Idézek a Portalból kicsit megcsavarva: "This is a Lie." : D
"...you just keep on trying until you run out of cake..."
*röhögcsél*
"and when you're dead I'll be still alive, still alive, still alive..."
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!