Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-06-04 08:38:48
(#2640) Megyek a darálóba - ma, holnap, jövőhéten kétszer. És azzal még nem lesz vége! Szinte már irigylem öcsémtől a heti háromszor tizenkét órás fizikai munkát a postán...
De csak szinte...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-06-04 08:39:44
beküldve: 2008-06-03 23:10:49
(#2639) Hátigen, főleg ha egy reménytelennek tűnő párosra vár az a bizonyos fengörl :'3
Na ez jó. Most nemhogy nincs fent a 92. fejezet, hanem mégcsak be sem tölt a hiranomoe xD Mondjuk a fóruma se.
Na ez jó. Most nemhogy nincs fent a 92. fejezet, hanem mégcsak be sem tölt a hiranomoe xD Mondjuk a fóruma se.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
...és akkor?
Forma-1 időmérő!!! Kanadában.
Sry, ezt nem tudtam kihagyni.
Semmi baj, ez jó volt
Miért nincs már szombat?
Én szombatot akarok, most!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YNugi..nemsokára eljön és akkor...
...és akkor?
Miért nincs már szombat?
YNugi..nemsokára eljön és akkor...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-06-03 17:21:56
(#2632) Még mindig nincs fent @_@ Mit basszák a rezet már, scanneljék be, aztán mindenki boldog. Max egy kicsit rusnya lesz x')
De cserébe van új A×I kép Solid&ETC-n. ^^ De szép egy jelenet is ez. :3
De cserébe van új A×I kép Solid&ETC-n. ^^ De szép egy jelenet is ez. :3
beküldve: 2008-06-03 10:52:16
(#2631) Miért nincs már szombat?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-06-02 21:17:37
(#2630) Nekem megvan az eredeti japán kör quadrológia. Namost én mindet szigorúan este, fejhallgatóval és eredeti hanggal néztem. Volt egy-két jó jelenet. Lehet megint meg kellene kuksiznom...
Hát az aljas egy bevágás volt a kiscsajról a szekrényben. A szememet sem tudtam időben eltakarni.
A második rész már nem volt olyan erős.
A második rész már nem volt olyan erős.
Én is íg gondolom. *11 éves kiskölök lemegy a haverjaival játszótérre. Kölcsönkap 2 DVD-t. Hazamegym, és egy levelet lát az asztalon: ,,Elmentünk XY-hoz, majd jövünk......... Anya" Nekiáll Alien vs. Predatort nézni. befejeződik a film. Kb. 21:30-kor nekiáll Kör-t nézni. Hozzáteszem, teljesen sötétben. Amikor megy nagyban a beszélgetés a filmben, senki nem számít különös dologra, jön a bevágás a szekrényről, meg a csajról. A kissrác majdnem enyhe szívrohamot kap. 5 percig nézi tovább a filmet, aztán kikapcsolja.* Másnap délelőtt megnéztem előlről. A 2. részt meg amikor pár nap múlva kölcsönkaptam, megnéztem. nem olyan ütős, az a jó jelenet ebnne, amikor Samara mászik ki a kútból.
*rángatózik* Még mindig nincs fent @___@ Áááh, ezt nem bírom, így is egy hónap Hellsing-hiány volt.
Esetleg tehetünk érted valami?
beküldve: 2008-06-02 19:53:05
(#2627) *rángatózik* Még mindig nincs fent @___@ Áááh, ezt nem bírom, így is egy hónap Hellsing-hiány volt.
Hogy nekem ma mennyire happy napom van
És publikus, hogy miért?
Ezt még én se tudom, de jól érzem magam.. Mindenen nevetek, megállás nélkül be nem áll a szám, és satöbbi...
Na ennek én is örülök, hogy ennyire jó kedved van
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.